- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
The missile was radio-command guided, using any one of seven frequencies and two codes. That prevented vehicles within a single unit interfering with each other.
forrás:Wikipédia IT-1
Magyarán az IT-1-nek például rádió távirányítású rakétája volt, ami 7 különböző frekin és két kóddal lehetett irányítani.
-
Malibutomi
nagyúr
Eltunne az hamar ha egyszerre negy agat huznal T5-ben
Nekem mindig pont osszejon egy tank ara mire kifejlesztem.
Mondjuk mind a negy agat huzom. Nemreg lett meg az M103, aztan most jon a Conki.
Aztan jon a Centurion MK10, Chieftain.
Es meg kell az M48-M60, T54 1951, T10M.
Meh.
Lehet kifejlesztem azokat a kicsiket amik bekerultek azota, azok olcsok, es addig sem koltom a penzt. -
-
Malibutomi
nagyúr
Az a resz ott nagyon szar, nekem is szenvedes volt T32/M46/M26 felallassal.
Ellenfelek IS3-4, Tiger2, Jagdtiger, T54, Maus, ezekbol van amit nem is lehet sebezni szinte, van amit gyenge ponton APCR-el, de ok barhol meglonek halott vagy. Meg az M46 HEAT valamennyire hasznalhato.
Aztan jon az M47, alap loszer semmit nem er, a HEAT meg azt hiszem a 3-4. sorban van, 2-300k RP kell hozza.
M103-nal csak masodik sorban van, nem kell hozza csak kb 90k-t osszeszedni a fos alap loszerrel.Na es ugye ha megvannak akkor puffogtathatsz 1400 ezust/lovedekert, mig a ruszkik rohogve lonek szet az alap lovedekukkel.
En minden nemzettel mar T5 korul vagyok, es az amcsik a legrosszabbak. Ne kerdezd miert azokat tolom.
Oroszoknal T54 1949/IS4 ig van meg, nemetek Tiger2, Ferdinand stb, angolok, Centurion/Tortoise-ig.
Most epp a Conquerort grindolom, aztan megyek Chieftain-ig, az nagyon tetszik. -
SP4C3
veterán
War Thunder Benchmarks 2.0
Vsync is OFF; Resolution 1024x768; 64-bit client; Tank Battle (CPU);
Minimum + Tire tracks: high;
REFERENCE (Render: auto)
Average FPS: 39.3
Minimal FPS: 22.4
Rating: 2246
------------
DX11
Average FPS: 39.7
Minimal FPS: 23.2
Rating: 2266
------------
DX9EX
Average FPS: 50.6
Minimal FPS: 35.0
Rating: 2894
------------
DX9
Average FPS: 48.9
Minimal FPS: 32.8
Rating: 2795
------------
OpenGL < ------ Azthiszem ez magáért beszél
Average FPS: 10.7
Minimal FPS: 10.3
Rating: 607
------------Screenshot-ok:
-
-
SP4C3
veterán
Bocs, lejárt a szerk.
-
Malibutomi
nagyúr
En most befejeztem mara, egymas utan 5 vesztes, abbol haromban legalabb ketszer lebombaztak mikor epp jol ment volna a tokom ki van vele, miert nem veszik ki a szajba k repuloket a tankos reszbol
Egyebkent mostanaban azt vettem eszre hogy a premium gepek viszont szinte megolhetetlenek. T26E1 vagy mi, T29 es tarsai, de foleg az utobbi, minden lepattan rola, ha megsem, akkor pl a multkor belelottem, fekete torony gyuru, de vigan forgatja a tornyat semmi baja, ha harman meghalnak a toronyban, akkor is visszalo, stb.
Mar banom a premumra befizetes, rakat fos mar ez a jatek.
-
Saccco
nagyúr
T26-tal is sikerült az előbb, persze megint nem mentettem el.
Mondjuk van pár tank vs plane replay-em, de még nem dolgoztam fel őket, mert nem lehet visszatekerni ez meg frusztál.szerk.: Ó, mégis megvan azt hiszem, automatán menti?
- Most meg nem találom.
Most meg nem lehet visszajátszani a régieket.(#4118) Malibutomi:
Rank I-II-ben vagyok még, így ezt nem érzem. -
BoB
veterán
Az nem tudom miért Gaijin hibája ha csúnyán beszélsz és ban-t kapsz érte
Ez a WOT-os stílus, és örülök hogy annyire nem elterjedt itt mint ott. Gondolom neked sincs minden csatában 6 killed. Ezért nem kell egyből hülyézni. Meg azért mert 6 kill után kilőttek téged is 1 lövéssel.
-
CHaooSS
őstag
Nem... nem tudom, hogy miért olyan nehéz megérteni, legtöbb esetben a gpu dolgozik
ráadásul hiába van multi-core support 1 mag szokott szinte mindig dolgozni a többi csak pihen, na ha meg csak 1 mag dolgozik akkor meg m1, hogy i3 vagy i5-i7 mert single core-ban kb ugyna azt tudja ez az i3 mint egy i5-i7 -
Alien4
tag
úgy is mindegy alapon a kigyulladt tankommal én is rádlövök... minek oltsak tüzet ha kicsapsz mire tüzelni tudnék? együtt halunk akkor. nem értem mi itt a gond
anno lövöldözős játékban is magamra dobtam a gránátot mert a tárban lévő 4 lövedék nem volt elég a 2 ellen megölésérejössz velem akkor is.
-
-
Dewri
aktív tag
Kielemeztem a videót:
Eleve német tankkal hogy mersz rálőni hátulról egy oroszra egy orosz játékban... Ez az első hiba.
A német tankod tele van aggatva amerikai zászlóval egy orosz játékban, ez tovább gyengíti a német tankot. Második hiba.
Azt feltételezted, hogy az a 2 ember, aki fekete lett a lövéstől, azért lett fekete, mert harcképtelen lett, netán meghalt. Valójában azért változott a színük, mert közben kigyulladt a tank és a nagy hőtől instant bebarnultak. Ettől még képesek a harcra, csak más a színük. Ez volt tehát a harmadik hiba.
Belátható, hogy ez a 3 hiba vezetett végül a tankod kilövéséhez...
(Egyébként szerintem tornyot kellett volna lőni elsőre, akkor talán lesérül legalább a forgatómechanizmus és úgy lett volna még egy lövésed. Talán...)
-
Drenadar
veterán
Mikor 50/20as netem volt akkor stabilan +5/5 volt rajta. Néha vannak fennakadások, de nem jellemző és elnézzük nekik. Most 100/100as net és eszköz hiány miatt 92/92 jön. Stabilan. A házban senki nem kért gyorsabb netet így nem tettek fel gigabites switchet. Szvsz 500 as net max amit érdemes kérni... De már azt se tudja valaki rendesen átlagos felhasználóként kihasznalni
-
Drenadar
veterán
Legrosszabb esetben nincs internet és akkor az nulla:-D ez a sok pesszimista ember aki csak a garantáltat nézi... El mondanám hogy diginel van hogy több a net mint a csomag neve. Kivéve az 1000 és csomag technikailag nem sok rendszer van ami kibírja az 1000est gyak 900 körül lesz
-
BoB
veterán
Letöltöttem én is előre, de milyen keservesen!
Nem árt tudni, hogy az előre letöltés az egész játékot letölti újra, nem csak a patch-et (ezért 13.5GB).
Nálam a letöltés véletlenszerű időközönként megfagyott, és magával vitte a hálózati interfészt (helyreállíthatatlanul megszakadt a netkapcsolat).
Újraindítás nem ment, csak a reset segített.
Ez nagyjából mintegy 10! alkalommal....
De ha már elkezdtem befejeztem
-
PAtr0n
addikt
PAtr0n így írva ahogy itt, csak egyetlen 1 van.
De még mindig nem tudom neked mi a neved a játékban. AZ ami itt? Mert találok 2-t is.
Frissítések: Nekem még sosem volt bajom egyik major update frissítésével sem. Lehet azért, mert nem rögtön akkor akartam frissíteni amikor kinyomták.
-
maximilian4
addikt
1 kérdés. Játszottál már velük? Én játszok az összes nemzettel és simán alázható az összes. Főleg az amerikaiakkal. Sokkal jobb a statom az usa tankokkal mint az oroszokkal a t-34-ek br szintjén. Csak példaképp: M10 csatánként átlag 3-4 kill, 105mm sherman detto...
T 34-85 tiger 1-gyel sima liba. Is2 mod44-el lehet gyalázni, de a tiger 2-nek ugyanúgy 1 lövés, én ellenben simán lepattanok a homlok páncélról. Ha a hasát nem mutatja és a tornyát szemét módon forgatja be, akkor nem egyszerű azért a dolog. -
Malibutomi
nagyúr
Szerintem feladom az angol agat.
Megint osszeakadtam egy T34-el, negyet engedtem bele, mar a toronyban mindenki halott, a fegyvere is fekete, aztan szetlovi a Churchillt egy lovessel
Nem jok ezek semmire, az orosz meg angol tankokat jatszok hatradolve gyujtik a killeket, en meg rohangalok es potyogtetem oket a patronos pisztollyal amig meg nem unjak es szet nem lonek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest