- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca1052
tag
"Az végképp ne zavarjon, hogy a voda épp le is lőheti a bekapcsolt voltét, ha a rendszer szerint nem volte- képes készülékben van a sim, és akkor lehet újra bekapcsoltatni."
Ezt miből gondolod .Te se gondolod komolyan ,a SIM kártyáról nem tudja azonosítani a telefon típusát ,ha tudná akkor be se kapcsolná,szerintem
-
-
tomp
Topikgazda
Ohh és valóban! Kicsit nehéz figyelni a magyarra ha folyamatosan németül beszélnek hozzád...
Igen a PDC-ben keresd meg a ROW profilt.
Vagy még kipróbálhatod az amerikai szolgáltatóknak szánt PTCRB profilt is. Azzal is ment nekem itthon a Telenot, Telekom VoLTE. Csak ezeket próbáltam.
De a ROW az a global alap szabvány profil. -
tomp
Topikgazda
Voda és Telekom esetében OP7 szériánál elég csak a LogKitben bekapcsolni a VoLTE kapcsolót és megy. Nem kell profilt aktiválni mert Telekomnál a DT-VoLTE, Vodánál pedig a Holland voda profilt aktiválja automatikusan a telefon.
Diginél és Telenornál jelenleg még kell profilt aktiválni.Dolphine
Jelenleg annyi infó van csak, hogy a hazai OnePlusnál tudnak a VoLTE igényről és dolgoznak rajta. Ha lesz infó akkor az a OP7 Pro topikban lesz mert az egyik tulajjal tartja a hazai cég a kapcsolatot mivel volt nála a OnePlus illetékese vidéken. -
-
tomp
Topikgazda
Azért mert lövésük sincs mit akarsz.
VoLTE a legtöbb dolgozónak annyit jelent mint süt a nap. Azaz oké de mivan vele....
Telenornál az első napon hívtam őket. Egy hölgyet kaptam. Elmondtam mit akarok. 5perc zenehallgatás majd közölte, hogy lehetőség van a kézi bekapcsolásra de nem garantálja a működését. Bekapcsolta, elköszöntünk és azóta is megy a VoLTE.
Családtagomnak személyesen kértem. Az ügyintéző ugyan azt olvasta fel amit a telenor.hu/volte oldalon írnak. Ott csak számlást írnak így kártyáson nem megy. Hát mondom köszi. Meg sem nézte a rendszerben.
Másnap egy másik helyen(ez már konkrétan a telenor saját üzlete volt) újra kértem. A hölgy megkérdezte a telefon tudja? Igen mivel telefonváltás előtt én ezzel használtam. Oké, bekapcsolom. Nem a a publikus telenor volte oldalt nézte meg hanem belépett a rendszerbe és a kártyáson is bekapcsolta. Utána 2hét elteltével a kártyást átváltottuk számlásra. Kérdeztem a VoLTE megmarad? Persze, meg. Nem nézett rám furán, hogy a kártyáson mit keresett VoLTE. Teljesen természetesnek vette, hogy kártyáson is van. -
tomp
Topikgazda
Van arra mód, hogy egy adott frekire korlátozzák a VoLTE-t.(pl csak B20-al menjen) Szerintem egy adott városban lévő fix bázisra is lehet korlátozni de nem alkalmazzák a szolgáltatók mert hát értelmetlen. Max teszt alatt használhatták ezt a korlátozást.
Hívd fel a vodát, hogy VoLTE-t kérsz mivel mégsem aktiválták a kártyákon. -
Luissimo
veterán
1, nyilvánvalóan nem kell a mobilnetet erőszakkal kilőni, csak legyen bekapcsolva a wifi is.
amikor belépsz a lakásba (vagy olyan helyre, ahol van stabil wifi, akkor lelép a 4G-ről és fellép a wifire.)
2, amennyiben talál rendes megbizható wifit, automatikusan át fog állni.
3, be van kapcsolva a WiFi hívás a beállításokban (márha van ilyen ?)nyilván alapból az egyes sz. SIM-ed a NET kártya, amit a telo használ.
De attól a kettessel is át kellene állnia.
Nálam is volt ilyen egy ideig, aztán kicsit mozogtam vele a lakásban és mindkettő wifire ment.
De ha mégsem, akkor sincs baj, használod az egyest "oszt jónapot"
-
kanyi51
senior tag
Sajnos nem, mire végre üit kaptam nem tudta miröl beszélek utánanézett 5 perc majd közölte hogy elöfizetésre lehet bekapcsolni csak, ezek után adtam előfizetői számot, de arra se tudta bekapcsolni, majd kijelentette hogy lehet a kártyásra is, Mondtam ok kapcsolja be, ez az egész tortura 35 perc volt a zenés várakozás nélkül, és 2 hete, de se SMS, se volte .
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest