- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Alister71 #1752 üzenetére
Abból amit írsz (mert neked sajnos így sikerül fogalmazni) pont ennyit lehetett megérteni.
Ehhez viszont én gratulálok neked.
Az végképp ne zavarjon, hogy a voda épp le is lőheti a bekapcsolt voltét, ha a rendszer szerint nem volte- képes készülékben van a sim, és akkor lehet újra bekapcsoltatni.
-
Rick4
félisten
válasz
Ra's al Ghul #1715 üzenetére
Dehogy tettek meg. Én 4x hívtam őket, egyszer személyesen mentem be, majd miután hetek múlva sem volt semmi, ismét egy értékesítési pont, ott a kérés elhangzásakor (kapcsolt be légyszi mindkét kártyán a volte szolgáltatást) hátrament, és egy kollégától megkérdezte, ő be tudja kapcsolni? Utána ment 2 perccel később.
-
Rick4
félisten
Na ma kipróbáltam ezt a row és a ptcrb profilt is, érdekesek. Amíg az india volte képes arra, hogy két volte-s sim esetében azt írja ki, hogy volte 1-és az 1-es alatt 2, vagyis egy ikonon belül mindkettő simen fut a volte (mobilnet ki-bekapcsolva, wifi ki-bekapcsolva, mindegy neki) addig ennél a két másik profilnál ugyan ott van a volte 1 év volte 2, viszont ezek felváltva láthatóak, egyszerre sosincs kint.
Aztán hogy ez nekem jó-e vagy sem, nem tudom, telefonálni nem volt kedvem, az india profillal is jó volt már a héten minden hívás.
-
Rick4
félisten
Érdekes ez a voda volte. Mióta megy, az egyetlen előny, hogy 2-3 másodperc alatt kicsöng, és van 4G hívás alatt, de van sok rossz. Első héten minden hívásom megszakadt 2-3 perc után. Most épp az van, hogy az autó gyári fejegységén a maxra kell venni, hogy lehessen hallani a kicsengést, de a beszélgetés a szokott hangerővel szól...
Igaz, nem tudom,nem-e a készülék inkompatibilitás a gond, de múlt héten nem volt inkompatibilis a csengéssel, a héten nem inkompatilibila megszakadással? Oneplus 6 india volte és valamelyik másik volte profillal (utóbbi az asszony készüléke).
-
Rick4
félisten
válasz
szabogabor10 #1599 üzenetére
Prémium telefonnak ne nevezzünk már olyat, amivel a haverom pl télen már nem tud telefonáláni, mert kikapcsol a készülék.
És ehhez a szolfgáltatónak semmi köze sincs. -
Rick4
félisten
Januárban indították a volte szolgáltatást, most augusztus van. Elvileg nem létezhet, hogy ne tudtak volna róla, leginkább azért sem lehet így, mert a rendszer úgy működik, hogy minden ilyen dolog egy továbbképzés keretében eljut az alkalmazottakig.
Nem melesleg én is voltam vodafone értékesítő, anno, mikor még 98 körül indult a voda, én voltam az elsők egyike, aki fent megkapta a képzést, akkor még a bazinagy, kapszulás vitamaxos telefonokat toltuk ezerrel.Mindezek ellenére viszont a hölgyike most elment szépen hátra, és megkérdezte valakitől, hogy ő akkor ezt most tényleg be tudja kapcsolni? Gáz...
-
Rick4
félisten
Voda elég érdekesn áll a volte bekapcsoláshoz, 4-5x telefonáltunk, nem tudják bekapcsolni. Személyesen az üzletben sim csere alkalmával kértük, a kislány mondta, hogy persze, bekapcsolja, de nem sikerült bekapcsolni. Ma az asszonykám épp a szegedi árkádban volt, mondtam lépjen már be. 5 perc múlva ott volt a felirat, mindkét op6-on működik. Nekem india volte profillal, neki nem is tudom, épp melyik van beállítva, tuti nem egy, de megy rendben..
Csak tudnám, miért így állnak a dolgohoz...
-
Rick4
félisten
válasz
Sas madár #1438 üzenetére
Engem nem is a HD minőség érdekel (bár nálam HD hang így is van), hanem pl az, hogy amikor autóban ülök, és a telefonon megy a waze, de a kihangosítón mással beszélek, akkor legyen már rendes netkapcsolat.... Nálam viszont a digis simen van volte, a vodáson nincs, pedig az üzletben új simet kértünk, és ott azt mondta a hölgyike, hogy bekapcsolja. Ezek szerint nem sikerült neki se megnyomni a gombot.
-
Rick4
félisten
válasz
Sas madár #1400 üzenetére
Van. 4x hívtuk az ügyfélszolgálatosokat, 4x nem voltak hajlandóak bekapcsolni, utna hetekkel később az én simem vacakolt, a párom bement, kért két új simet, kérte a kislányt, hogy kapcsolja be a volte szolgáltatást is, oké, persze, és az új simekkel ugyanúgy semmi sincs, mint eddig.
-
Rick4
félisten
Eddig 3x lettek felhívva, mindig azt mondták, nem lehet, nem engedi a rendszer aktiválni. Mások simán elintézték, itt 1x sem akarták. Most vacakolt a kártyám, nem lehetett felhívni, időszerű volt egy látogatás, és akkor már mindkét kártya cserélve lett, volte aktiválva lett. Elvileg persze, mert azóta se történik más, mint eddig, ikon nincs, levált 3G-re.
-
Rick4
félisten
Oké, visszacserélem, na de mindkét modemre engedélyezve van a dolog... Az 1-es simnél (digi) visszacserélve visszajön a volte jelzés, wowifit nem tudom hogy írja ki.
Érdekes, hogy az asszony OP6-osában a 2-es sim volt a digis amikor aktiváltam, és neki ott is megy a digis volte, fel is épül egy pillaant alatt a két szám között a hívás, és hallani is, hogy jó a minőség.
-
Rick4
félisten
Az itt is nyilvános leírások alapján OP6-nál megcsináltam a volte engedélyezést, egy digis sim figyelt az 1-es helyen, és egy voda sim a 2-es helyen, az előbbin van volte- a készülék ki is írta.
Tegnap gondoltam egyet, megcseréltem a simeket, azóta nem ír ki semmi volte feliratot, tehát valami nem oké, a volte mindkét modemen engedélyezve lett.Na ilyenkor mi történik? Másik a kettős 4G, hát nálam ez se működik, vagy egyik, vagy másik. Legfrissebb gyári rendszer nyitott BL-lel, magisk-kal.
-
Rick4
félisten
válasz
anglergab #1245 üzenetére
Mire fel aktiválnak automatikusan? Nekem 2 db Oneplus 6 van bennük két digis és két voda red sim, mindkét készüléken beállítottam a volte profilt, a digis megy, a vodánál nem, 3x telefonáltunk már be, 3x azt mondták, nem tudják a volte-t ezekre a simekre bekapcsolni a rendszer nem engedélyezi. Más betelefonál vitamax-szal, és bekapcsolják neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest