- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
Luissimo #1709 üzenetére
Voltam Lőrincen is, de telefonálhatnékom autóból Pesterzsébeten támadt. A Soroksári (ott Helsinkinek hívják) út-Nagysándor J. u. csomópontjánál 2G-n is érdekes módon szokott lenni egy luk, amikor elmegy egy pillanatra a hálózat. 2G-nél csak pár szótag kihagyás észlelhető, a 4G pedig lebont. Korábban a 2G kihagyást Telenoron észleltem, főleg amikor HÉV-vel mentem át a híd alatt, most Telekomon bontott a hídra felhajtáskor. Lehetséges, hogy egy helyen van ott mindkettőnek bázisállomása.
De ezt már máshol is észleltem, írtam is, hogy nekem a 4G azonnal bont, meg se próbálja tartani a hívást, hátha visszatér a térerő. Lehet, hogy telefon probléma, de nem hinném, hogy a Galaxy S8 így lenne hibás.
Lőrincen is vannak ilyen lukak?
-
Macika66
őstag
válasz
Luissimo #1296 üzenetére
Azok a készülékek, amelyeken megy a VoLTE, azokon általában egyértelmű a menüpont.
Mivel nincs Vernee mobilom, így nem tudok többet mondani, bármennyire is szeretnék okosat írni.A Vernee mobiloknak valóban androidra (Linuxra) épülő oprendszerük van, de ugyanúgy saját, átdolgozott az oprendszer, mint az EMUI vagy az OOS az OnePlusoknál.
Egy Hiuawei-n vagy egyx OnePluson működő billentyűparancs, vagy USSD kód nem feltétlenül működik más készüléken, mert módosított az oprendszer, erre próbáltam utalni...Amúgy lassan 2 hónapja használok a P30Pro-n gyárilag, mókolásmentesen bekapcsolható VoLTE-t, azt kell mondjam, többet van kiakapcsolva, mint be. A Telenornál nem hozza azt, amit várnék. Az elérhető hangminőség gyengébb, mint a 3G-nél tapasztalt HD-Voice.
Nálam legalábbis....
-
Macika66
őstag
válasz
Luissimo #1290 üzenetére
Nem belefolyva kettőtök szégyenszámba menő vitájába, azért hadd jegyezzem meg, hogy okosabb lett volna, ha a telefontípusod SAJÁT topicjában (ha van ilyen) kértél volna segítséget, mert szerintem az ide rendszeresen írogatók 98%-a soha életében nem fogott Thor márkájú telefont a kezében, ezek jelentős része nem is nagyon hallott a márkáról.
Ha ezzel kb. egyetértesz, akkor nem tudom, mégis mit vártál? Miért volt a #1288-as reakciód, ami – ne is haragudj – vastagon besározza azt az image-t, amit magadról szeretnél kiállítani. Te sértegetted a másikat elsőként, mégpedig eléggé durván. És még csak azt sem írtad le, hogy Vernee a gyártó...És aztán csodálkozol, hogy ha ennek megfelelően viszonyulnak hozzád mások?
Ha Te ennyivel idősebb vagy (bár a kor nem érdem, hanem, állapot), akkor pont Neked kellene nem beszólni azért, mert bántották a telefonmárkádat. Ezt kb. 15-16 évesek (unokáid-kórúak) csinálják, csak mondom...-----------------------------
A Vernee készülékeknek SAJÁT oprendszerük van, a VOS (fantáziadúsan Vernee Operating System a neve), ez, valamint az MTK processzor eleve meghatározzai, hogy az, ami működik a kompatibilis készülékeken, az nem egészen biztos, hogy fog működni a Vernee-ken is.
Úgy gondolom, hogy ha olyan szolgáltatást szeretnél használni, amit a tesztelt nagy márkák (a maguk számára) fejlesztettek ki, akkor használj olyan telefont is.
Elnézést, szubjektív vélemény következik:
Keservesen csípi a szememet, ha valaki nem hajlandó kiadni 6számjegyű összeget mobiltelefonra (mert biztosan nem nem kalandvágyból vesz valaki egy 30e Ft-os okostelefont), kihangsúlyozva a kompromisszumkészségét vásárlás ELŐTT, ám ahogy kézbe kapja a mobilt, RÖGTÖN azoklat a funkciókat próbálja használni rajta, amik csak a 3-4x annyioba kerülő készülékeken elérhetőek.Tudom, gyermekkorunkban mondtuk milliószor, hogy a Trabant is elmegy ugyanoda, mint egy Mercedes, minek nekünk Mercedes. De igazán mi sem mertünk saját magunknak bevallani, mennyire szánalmasan izzadságszagú volt ez a mondatunk...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Luissimo #1290 üzenetére
Te nem értetted, nem azért írtam azt amit, mert nem tudtam mi az... igen, a Thor az (mondjuk ki) egy szar, nem telefon. Nincs azzal baj, nekem is volt kínai olcsó szarom, nem lenézésből írtam. Azt már meg sem említem, hogy először igen nem láttam mert csak fél szemmel olvastam el, mert kapkodok össze-vissza, mert pár másik emberkének SEGÍTETTEM - igen jól olvassa a mérnök úr! - meg közben mást is csinálok... A másik topikban meg nem volt semmi cinizmus, csak gondoltam használni akarja kend azt a vibert, nem tudtam, hogy visszaigazoló sms-re vár, amit bármikor lehet kérni újat. Látod, ott is lepergetted magadról a segítségemet! Ja, és megsúgom mérnök úr, hogy ha a lekérés utáni percekben nem jöttek meg az sms-ek, azok már később sem fognak, hiába várod... ezt is csak segítő szándékkal írtam... na de én tényleg offolom már ezt a témát. Még annyit, hogy itt azért nem a 60-70 éves korosztály van túlsúlyban, és ennek tükrében az emberek stílusa is lehet kicsit lazább, mint amit megszoktál, amit nem feltétlenül kell véresen komolyan magadra venni, remélem érti a mérnök úr a célzást...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Luissimo #1288 üzenetére
Jólvan öregapó, akkor vegyél egy TELEFONT, és segítsen neked a halál f***a az...
Amúgy hidd el, kicsit többet konyítok a dolgokhoz, mint te...
Ennyi idősen kicsit több eszed lehetne, szerintem te ülsz fordítva a szövegértelmezés lován, mert a szerintem senki sem bántott téged. Innentől némítva leszel nálam, hiába büfizel. Még az ember segíteni akar neki, azt betámad, hát beszarok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest