- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
Macika66 #1295 üzenetére
sajnos az a topik már régen halott.
nemgondoltam, hogy egy "ártatlan" tényleg ártatlan kéréssel ekkora vihar kavaródik, de felejtsétek el...
a laza fickók mégsem itt lakoznak ebben a topikban, pedig ez voilt az állítás.és megpróbáltam elásni a csatabárdot, de ugytűnik tul hosszú a nyele.
Bye
Szerinted egyébként az általam említett LTE beállítás nem azt sugallja, amit itt mindannyian nyomotunk?
A Vernee Thor E nek nem saját oprendszere van, hanem droid,
Ennyit erről.
Nem fikázunk kérem, megoldásokat keresünk.
ha nincs, akkor nem uszítunk, hallgatunk.A kor nem érdem, állapot de a kór, azis
-
Luissimo
veterán
Nemnekedírom a választ, nemkellhogy reagálj.
vettem telefont amivel megy a VoLTE és a VoWiFi is, nyugodtlehetsz, nem is egyet, kettőt.
Csakcsupán szeretem a kihívásokat, egy távközlési villamosmérnök már csak ilyen.
Nemvettemészre a segítőszándékodat, sőt.Nemtehetekróla, hogy ha leírom azt, hogy Thor E, arról fogalmad sincs, hogy az micsoda.
szövegértelmezés.
megvan?Volt egy kérdésem a másik topikban hozzád, lapozz át, hogy miért érzékelek méla gúnyt és cinizmust a "válaszodban"
Tudodmiaz?
Mivel nem válaszoltál, max. rádöbbentél, hogy mobiltelefonról van nagybaszó, akkor meg megpróbáltad elütni a dolgot.
AZ EGY TELEFON.
Amiről a m arenan teszt jelenik meg az általában mobiltellefonkategoria.Tudod az a jó ebben a fórumban, hogy sokan azért vagyunk itt, hogy egymásnak segítsünk.
A kivételek erősítik a szabályt.
-
Luissimo
veterán
válasz
Lackooo84 #1287 üzenetére
nabameg, tényleg nekemzörögsz papírzacskó...
trebrona kellett hozzá, hogy a szemedet felnyissa??
kétszámmal nagyobb mellénnyel felül egy többszámmal magasabb lóra, és onnan probálja osztani az észt.
Figyelj ide kicsihuszár,
Tegyél már fel ide egy olyan besorolást, hogy szerinted mely eszközök minősülnek telefonnak és melyek nem.Te már ott kezdted a szakmát Bell bácsi laborjában?
Mert én a Puskás Tivadar bácsijéban kezdtem.Ha a 84 nem az életkorodra utal a nevedben , hanem a születési dátumodra, akkor közölném veled, hogy a legidősebb fiam, idősebb mint Te, de ez csak egy mellékes infiormáció, nemkell komolyanvenni, aki akarja az érti.
Szóval, ha nemvan ötleted, akkor nem kell rögtön beleböfögni a billentyűzetbe, nyugodtan legyél türelemmel, majd esetleg lesz vala,ki, akinek van építőjellegű ötlete.
Nemkívánom rootolni a telefont, csupán kisérleteztem vele, mert ez a menűbeállítás némi reménnyel kecsegtetett, de ezexerint ezsem az, aminek látszik.
Jóéjt mégegyszer, pizsmaosztás megvolt, lehet alukálni, csak moss előtte fogat
-
Luissimo
veterán
az én egyik telomban (Thor E) a menűben van egy olyan opció, hogy "Javitott 4G LTE mód használata".
Énkisnaív, aztgondolnám, hogy ezlehet a VoLTE, mivel a leirásban az van, hogy javított LTE szolgáltatások használata hang és egyéb kommunikációk használatához.De hiába kapcsolom be, semmi.
hiába írom be neki a VoLTE kódot, arra sem reagál...hmmm?
ötlet? -
Luissimo
veterán
1, nyilvánvalóan nem kell a mobilnetet erőszakkal kilőni, csak legyen bekapcsolva a wifi is.
amikor belépsz a lakásba (vagy olyan helyre, ahol van stabil wifi, akkor lelép a 4G-ről és fellép a wifire.)
2, amennyiben talál rendes megbizható wifit, automatikusan át fog állni.
3, be van kapcsolva a WiFi hívás a beállításokban (márha van ilyen ?)nyilván alapból az egyes sz. SIM-ed a NET kártya, amit a telo használ.
De attól a kettessel is át kellene állnia.
Nálam is volt ilyen egy ideig, aztán kicsit mozogtam vele a lakásban és mindkettő wifire ment.
De ha mégsem, akkor sincs baj, használod az egyest "oszt jónapot"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest