Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
studiod1
tag
válasz Dluinet #15266 üzenetére
Bocs hogy értetlen vagyok de mit jelent a valóságban a dedikálás,nekem a 10 megás dsl-ből vesz le az iptv így marad 5körul, hiába reklamálok hogy elméletileg nincs meg a felső sávszél ők a garantáltra hivatkoznak.Régebben az iptv-nek valóban adtak tv-ként kb 2megát a fizetett net sávszél felett de állítólag ez már megszünt, legalább is ha hinni lehet a belső infónak.
-
studiod1
tag
A hozzáértőktől kérdezem telefonon zoiperből indítva nem tudok a fő szám után melléket tárcsázni a telefon normál hívás menüből indítva s választva a megfelelő szolgáltatót már jól működik a zoiperen keresztül is a mellék hívása.
-
studiod1
tag
válasz scott_free #15919 üzenetére
Biztos van több is, nekem 3CX és zoiper van a gépen. Igaz telefoncserét követően már csak telórol használom.
-
studiod1
tag
Nekem a telon csak zoiper ,a gépen szoktam időnként a böngészőböl indítva reengert ellenőrizni az összeget,sajnos chrome használok ott viszont megszűnt a "támogatás", most vagy rókát használom vagy a feltöltésnél ellenőrzöm az összeget.
-
studiod1
tag
Kérdésem lenne a fonio-rol: Eddi csak időnként kimenő hívásra használtam,számot nem igényeltem így külső hálózatból a fonion nem tudtak hívni.Most meglepve tapasztalom visszahívható vagyok van 21-es számom, a honlapon nem találtam erre utalást, vagy csak figyelmetlen vagyok.
-
studiod1
tag
Mostanáig nem volt fonios számom csak egy felhasználói név amit regisztrációkor adtak, ezt a "nevet" küldte el a fonio rendszere a hívott telefonszámra,ahhoz hogy más rendszerből is hívható legyek igényelnem kellett volna egy telefonszámot pl 21xxxxxxx ,most viszont automatikusan kérés nélkül hozzárendelt egy 21xxxxxxx számot. Zoipert használtam használok. http://www.fonio.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=53:hivoszamigenyles&catid=36ldalak
[ Szerkesztve ]
-
studiod1
tag
válasz radicspeter1 #19973 üzenetére
Itt a válasz http://www.telekom.hu/static-tmo/sw/file/Halozatsemlegesseg_20130619mobil.pdf sip csak vpn de gondolom van itt gyakorlati felhasználó is
-
studiod1
tag
válasz ben-ga #24048 üzenetére
Én a családban 3 telenoros számra regisztem mindhárom működik app-ból illettve laptopon chrome alatt, na a wifi az már lehet gond-bizonytalan.A bejövő hívást külső számról(butateló) még nem teszteltem chrome alatt és repülő üzemmódban appra(virtualizáció), bár szerintem ha kintről a DID számomat hívják annak át kell jönni.
-
studiod1
tag
válasz meszi3 #24071 üzenetére
Néhányan írták én is, telenoros számmal regiztem és működik app-ból és laptopon chrome alatt, mindhárom verzió nálam települ androidra.Igaz lehet frissítésnél "ütközés" ekkor adatok törlése-eltávolítás majd mehet az új verzió. Mivel telefonon nincs mobilnet így csak wifikről használtam-teszteltem.
-
studiod1
tag
válasz studiod1 #24051 üzenetére
"bár szerintem ha kintről a DID számomat hívják annak át kell jönni." most teszteltem néhányszor, telefonom repülő mód app háttérben , laptop chrome immmr bejelentkezve. Hívás butaló 20-as számról did számomra simán átjön mindkét helyen csörög s felvehetö beszégetés elfogadható.
-
studiod1
tag
válasz Stanlee #24098 üzenetére
Igen úgy volt,kíváncsi voltam külső számról hogy jön át a hívás DID-immmr-re, átjött,gondolom hasonlóan átjön majd most vagy később ha telekomos számot hívnak külső rendszerből(virtualizáció) Sajnos nincs telekomos szám a családban igy azt nem tudom tesztelni,bár lehet ez csak később lesz elérhető t-mobilról.
[ Szerkesztve ]
-
studiod1
tag
válasz janakbacsi #24216 üzenetére
3 párhuzamos hívás egy időben (2 VoIP&1 analog hívás vagy 2 VoIP hívás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest