Hirdetés
- iPhone topik
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 13T: kis méret, nagy telep
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
zolka95 #31432 üzenetére
Ha mobiltelefonon akarod fogadni a bejövő voip hívást, ahhoz szükséged lesz egy sim kártyára, amin legalább a mobilnet menni fog (mert ugye nem mindenütt van wifi).
Ha pedig szükséged van sim kártyára a mobilnethez, akkor már célszerű annak a számát megadni, így normálisabb hangminőségben tudod rajta fogadni a hívásokat.
Ha fix/otthoni telefonban gondolkodsz, ott is szükséged van hívószámra, egy-két voip szolgáltató ad, de az havidíjas. Ott is olcsóbb egy feltöltős sim hívásfogadásra. -
Zeki
nagyúr
válasz
zolka95 #31432 üzenetére
Sok-sok évvel ezelőtt a német Telekom bepróbálkozott az immmr nevű alkalmazással. Az volt olyan, hogy telefonszámot hívtál, de az abban regisztrált szám, mindenhol kicsörgött, ahová beléptél vele. Vagy lehetett immmr appban is telefonálni, akkor meg ingyen volt a hívás.
De gyorsan kútbaesett.Ha jól emlékszem.
A Vibert esetleg nézd meg.
-
edk-
őstag
válasz
zolka95 #31430 üzenetére
A saját appjával nem tudsz hívást fogadni, de Zoiperrel vagy cSIPsimplével elvileg igen. Feltéve, hogy a hívást indító tud hívószám helyett usernevet hívni. A Dellmont accounthoz nem tudsz hívható számot társítani.
Nem szükséges a Stuntcalls használatához számmal rendelkezned. -
Magnat
veterán
válasz
zolka95 #20928 üzenetére
Nem feltétlen, pl. a Digi esetében biztosan nem ugyanaz a lefedettség mint a Telenornál, mivel a Digit nem engedik fel 4g-re, tehát ahol a 2g-3g gyenge vagy nincs, ott nem lesz lefedettség Digin, Telnoron meg igen. Bluemoilenál ha jól tudom, nincs ilyen, csak azt akartam mondani, h nem egyenesen következik az azonos lefedettség a közös hálózatból.
Az egy Paypal acc -> több Dellmont acc témához: még vagy 7-8 évvel ezelőtt amikor az Internetcalls volt kb az egyetlen ismert Dellmont klón itthon, egy ismerősömnek regeltem accountot és akkor nem engedte kifizetni a Paypalommal, mert a sajátomat is azzal fizettem és azt végül sima kártyás fizetésként sikerült megoldani, de le nem tiltotta egyiket sem a Dellmont, egyszerűen visszadobta vmi üzenettel a fizetést, aminek kb az volt a lényege, h egy Paypallal csak egy accountot fizethetek. Azóta ez tuti mexűnt ahogy már többen mondták, én is elég sok accountra fizettem egy Paypallal.
Jah és még egy érdekesség azokból az időkből, egy darabig nem kellett semmiféle telefonszám ellenőrzést csinálni, bárki nevében (illetve számával) tudtál hívást indítani ... jól meg lehetett vele viccelni embereket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- iPhone topik
- Projektor topic
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest