- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Domestos #25487 üzenetére
Nem tudom, mi lehet a hiba, telenor mobilnetet használva 35 körüli pinggel, ha felhívom pl. az egyik 70-es számunkat stuntcalls-al, akkor a telefonom adatmérője olyan 6,5 kB sebességet mutat, az olyan ~52kilobit/s
és az én telefonomon, amelyikről hívok, jól hallom a hívott felet, viszont a hívott telefonon már borzasztó rossz az én hangom.Ameddig próbáltam az immmr-t használni, az pont ezt csinálta.
A kapcsolat minőségére 5 csillagot ír a Mobicalls, mégis rossz.Próbáltam VPN-en keresztül, talán még rosszabb is lett.
Ugyanezt eljátszva, ugyanazon a telenor hálón, csak Viber-en keresztül tökéletes a hang mindkét irányban, így az eszköz és a kapcsolat hibája is nagyjából kizárható.
Van még rajta 4€ úgyhogy pár perc még beleférne, de így callback-kel már nem olcsóbb, mint feltöltőkártyával telefonálni, azzal meg legalább jó a minőség -
stevelawyer
csendes tag
válasz
Domestos #25487 üzenetére
Egyetértek veled.
Bár lehet, hogy szolgáltatóként eltérő a gyakorlat. Míg telekomos nettel használtam a Dellmontokat, nagyon sokszor rossz volt. Most dual simes és korlátlan telenor adatkártyával használva néha tesztelem nem fontos hívásoknál, - mert sajnos van rajta pénz - és úgy ahogy használható. Persze a skype minőségét(stabilitását) bőven nem éri el. -
Stanlee
őstag
válasz
Domestos #23163 üzenetére
Mikor probaltad a UPC-s neten a ping-et meg a packet loss-ot? Nalam regebben (kb. delutan 5-tol) erezhetoen rosszabb volt a voip, mivel a UPC halozata jobban le volt terhelve. Es itt nem csak a haz-kerulet terheltseget ertem, hanem a teljes aorta halozatuk kulfoldre rosszabb volt. Marmint jott rajta az adat annyival, amennyivel kellet, de a VoIP megerzi azt a par%-os packet loss-ot is. Ugyanez volt igaz a wlan-ra is. Amikor megjottek a nepek a munkabol, eleg nagy volt a zaj es minosegromlas volt a wlan-ban, ami par oraval kesobb mar megint jol mukodott.
-
hgabor19
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest