- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #6197 üzenetére
Egyre inkább érik egy diginetes csomag
Nem jó ez a 32 kbps -
twine
veterán
válasz
instantwater #6187 üzenetére
Köszönöm,,
A mobilevoip "hibátlan", csak gondoltam, hátha tudom ismét használni a beépített sip klienst...
De ezért most nem kezdem el magam beleturni a vpn rejtelmeibe...*tok hule vagyok hozzá(bár látom hogy az utóbbi pár nap erről szolt az eszmecsere....amíg megy a mobilevoip, addig akkor az marad -
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #6187 üzenetére
"VPN en kereszül is simán ment"
A 32-re lassítotton is jól?
-
McLaca
őstag
válasz
instantwater #6161 üzenetére
Létezhet, hogy egy hotel tiltja a SIP hívást a wifijén?
Mi értelme lenne, milyen érdeke fűződhet hozzá?
Elindul a hívás, kicseng egyet, aztán totál csönd, de a hívasidő számláló elindul. MobileVoIP-pal megy gond nélkül.Üdv!
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6157 üzenetére
Drága, az igaz, de én munkaügyben használom, azaz pénzt hoz a házhoz! Nekem megér annyit, hogy a kedves ügyfelek bármikor és bárhol elérjenek olcsóért..
Feltéve, ha a hívásátirányítás is ingyenes lesz, elvégre hálózaton belüli kell, hogy legyen! Este beszéltem Digi ügyfélszolgálattal, fingjuk sem volt az egészről...
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6139 üzenetére
Ezek szerint műxik ezzel a SurfEasy-vel korlátozva is?
Én angol IP-vel dumcsiztam, igaz, wifin, mert itthon vagyok. Ez a digis ötlet egyre jobban tetszik..
Mivel nomadikus számot kapnék, szerintem külföldi IP-vel is menne a dolog! Szorul a hurok, tisztelt T...
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6137 üzenetére
A 21-es számok elképzelhető, hogy hordozhatók, de nekem 1-es körzet kell, mivel itt élek és dolgozom nagyfaluban. 21-es számot pedig nem fognak hívni a tisztelt megrendelőim...
Még a Digin gondolkozom, mert a vezetékesem ott van, ha azon hívnak, akkor átirányítanám a 21-esre, ami hálón belül ingyenes. Csak a 900 havidíj tart vissza...
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6133 üzenetére
Nem, nincs lekorlátozva.
Egyfolytában azon töröm a fejem, hogy lehetne valahogy kicselezni ezt a VPN-Ephone problémát, valami jogi oka van, hogy külföldi IP címről nem működik a földrajzi hívószám.
VPN is kellene, de elérhető is szeretnék lenni. 21-es körzet jó lenne, de a kuncsaftok 99%-a azt hinné, vidéki vagyok...
Más magyar IP címes VPN szolgáltatás létezik? Ez a PBX valami telefonközpont féle?
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #6130 üzenetére
A pbxes nem tud egyből vpn-t is? Ha jól emlékszem mintha írnák valahol.
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6130 üzenetére
Nekem ment, ráadásul meglepően jó minőségben. Egyedüli bánatom, hogy ezzel a módszerrel nem műxik az Ephone, biztosan a külföldi IP cím miatt...
Valami olyasmi megoldás kellene, hogy megmaradjon egy magyar IP. Épp az imént hívtam a Legjobb percdíjak céggel, CSIPSimplével, VPN-nel, az előbb említett SurfEasy-n keresztül, szinte semmi késleltetés, semmi visszhang, szuper!
-
schferenc77
aktív tag
válasz
instantwater #6096 üzenetére
Nekem egy Intel Atom-os (1,6GHz, dual core) 1GB rammal szerelt NAS-on van (TS-239 Pro), de meg sem látszik rajta. Itt inkább a linux kernel lesz a lényeg, meg az openvpn csomag. Egy üres linux konzolon nem faragnék be ilyet, de itt csak GUI-n be kellett kapcsolni a pipát, felvenni egy static route-ot a def gw-ben és letölteni a NAs által generált konfig állományt (cert-tel ovpn fáájllal együtt). A legextrább dolog az volt, hogy ne UDP 1194-en menjen, hanem tcp 443-on.
Bár azt megtapasztaltam, hogy ha spécibb proxy/tűzfa lva negy cégnél, ami belenéz az ssl forgalomba is (vagy leglábbis megnézi, hogy megfelel-e az ssl protokollnak), az elkaszálja a vpn-t. Tehát hiába 443-as port, a tűzfal rájön, hogy ez nem teljesen olyan forgalom, mint az ssl standardban leírtak, és ezért nem megy át. De egyébként mobilneten megy szépen. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #6092 üzenetére
Lehet hogy feltudok tenni, de nem tudom milyen szoft a jó, és honnan lehet leszedni.
Majd ma utánanézek, ha jut rá időm.Jamcsabi
passz.
Talán heti 300 óra? Mintha valaki ilyet írt volna. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #6090 üzenetére
Én passz, nem tudom mi kell hozzá.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #6088 üzenetére
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6063 üzenetére
Egy régebbi hozzászólásodra válaszolva, egymagos a telóm, Xperia Arc S, 1.4 GHz a proci és így is viszi a VPN-es voipot.
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6063 üzenetére
Szerver az több földrészről, több országból is választható. A késésről még nem tudok beszámolni, mert még csak most kísérletezgetek vele...
Az Ephone sajna nem kedveli ezt a fajta titkosítást, bejelentkezik ugyan, de se hívás, se hívásfogadás. Elképzelhető, hogy a külföldi IP cím miatt. Fvd, meg a többi viszont működik!
-
sumsang
aktív tag
válasz
instantwater #6027 üzenetére
Természetesen lehet a 3xc-et is SIP-el használni. Korábban ezt (is) használtam a neophonex volt rajta
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #6048 üzenetére
így van!
Siriusb: mert így ki lehetne kerülni a szolgáltató sip-tiltását,amikor nem vagyok otthon!
-
Siriusb
veterán
válasz
instantwater #6048 üzenetére
Minek a mobilnet, ha ott a wifi?
-
club1
veterán
válasz
instantwater #6045 üzenetére
A "VPN képes router" kifejezésnek két értelmezése van. Számomra ezek VPN-t tudnak terminálni, azaz VPN szerverek. A nem ilyen routerek többsége pedig szintén VPN képes, de csak routolni tudja a VPN csatornákat. Azaz nem rajta végződik, hanem a mögötte lévő szerveren, vagy egy távoli szerveren és mögötte (natolva) csak egy kliens csücsül (ez a gyakoribb).
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #6043 üzenetére
ezt a vpn-es balhét akár úgy is meg lehet oldani,ha van egy vpn-képes routerem otthon.nemde?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #5896 üzenetére
az előbbi hsz.-em ben leírt 7Ft kapcsolási díj + 7Ft percdíj van Telenornál, ami nem ingyenes de ócó
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6034 üzenetére
A beállításoknál a run in background ki van pipálva?
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6034 üzenetére
Nekem ilyen problémám nem volt. A nem elérhetőség okozott gondot, holott kapcsolódtam az Ephone szerverére.
-
gyula38
tag
válasz
instantwater #6029 üzenetére
Nem tudom, miért makacsolja meg magát ez a Zoiper...
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #6023 üzenetére
késés vagy visszhang van?
-
allfinanz
senior tag
válasz
instantwater #6019 üzenetére
Nekem is egyszer kapta el.
-
sumsang
aktív tag
válasz
instantwater #6011 üzenetére
-
allfinanz
senior tag
válasz
instantwater #6017 üzenetére
Csak a g722 legyen kijelolve probakeppen.
Kb olyan a minoseg, mint a viberen, mikor jo az internet, mikor gyengebb valoszinuleg g729-re valt az.
-
allfinanz
senior tag
válasz
instantwater #6015 üzenetére
Bmilyen.
-
Siriusb
veterán
válasz
instantwater #5997 üzenetére
Ezen tűnődtem korábban, hogy T-Home figyeli-e, hogy az a budapesti szám internet alapú szolgáltatáshoz tartozik. Szerinted nem tesznek különbséget, csak a 21-es körzetre vonatkoztatják ezt a kitételüket?
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #5992 üzenetére
Hogy téged hívjanak olcsón... - Ezt eddig is tudtam, rooming kivédésére és egyebekre én is szoktam ajánlani... Asszem az ephone-nál /fonio, megamax, stb./ van hangposta is, így egy földrajzi számmal megkérve még cégnek is ideális lehet...
annak jó akinek nincs mobilnet, viszont van ingyen perce vezetékes irányba. - Hát ez az... Ők lehetnek pl. a hoppá díjcsomagosok, bár amennyibe az kerül simán kijönne olcsóbbra az általunk ismert technikákkal és NDSL-el. De ettől még az általam leírt "pénzégetés" még vígan fennáll... /Nem is tudok olyat, hogy valaki ingyen hívjon vezetékest, csak a vodafone red és társainál, de akkor meg minek a voip, hisz mindenkit ingyen hívhat... /
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #5981 üzenetére
A Nokia sip-jében újra eszi az FVD az iLBC-t.
-
Jamcsabi
tag
válasz
instantwater #5948 üzenetére
Igen, megy. Az iLBC kodek 15 kbit/s körül eszik a sávszélességből.
De van! G711 = PCMA + PCMU
-
Jamcsabi
tag
válasz
instantwater #5937 üzenetére
Azért, mert
- gyors kapcsolat esetén PCM (G711)- mel sokkal jobb minőségű a hívás.
- iLBC- nek lassú kapcsolat esetén is jobb a hibatűrése, mint a G729-nek. -
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5905 üzenetére
Húú, hát nagyon baba dolgok vannak itt kéremszépen
Szóval regisztráltam egy megafone.hu accountot. Lehetne náluk is 21 es számot kérni, de nem kértem.
Utána kértem a net-telco.net oldalon egy 02-es körzetű (London) angol vezetékes számot, amit SIP accountra irányítanak rá, oda megadtam a user@sip.megafone.hu címemet.Utána beállítottam a megafone accountot a csipsimpleben, így tudnak angol vezetékes áráért (ingyen
) hívni bárhol a világban
ez nekem valahogy nem világos.végig csináltam ugyanezt,de nekem nem csörög ki a csipsimple-n.illetve az inygen hívást az egész világon,azt úgy gondolod,hogy valaki a saját fvd-jéről hív?
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5913 üzenetére
Hát pl. több számot is fogadhat, és többen is hívhatnak kifelé, illetve az angol szám mellé nem kell más szolgáltató a fogadáshoz.
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5905 üzenetére
Még egy kicsit cifrázhatod. pl. regisztrálsz egy ingyenes voip központért a pbxes -nél
-
pinnacle
nagyúr
válasz
instantwater #5896 üzenetére
Jó ötlet.
Feltöltés után 120 napig ingyen hívhatók a vezetékes számok. Vannak még kisebb gondok. +3618088122 hívásakor először, néha másodszor is azt mondja, hogy ki van kapcsolva a számkijelzés, pedig nincs. Ha sikerül beírnom a hívott számot (ami nem látszik, a végén # kell), akkor néha nem megy ki a hívás, a háttérből olyan zajok vannak, mintha tényleg kapcsolnának.
Ezt a Locall Access-t, hogy kell a MobileVoip-ban aktiválni? beírtam, elfogta, de mégsem működik.
-
ther
aktív tag
válasz
instantwater #5897 üzenetére
Én már most 0,02 EURót látok magyar mobilra, Landline 0,005 EUR.
Ahogy néztem a betamax klónokat, sok helyen "Superdeal" megnevezéssel van a magyar mobil hívás, amihez csak ennyit ír: ** VoipStunt reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate.
Mennyi lehet az a bizonyos mennyiségű hívás?
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5903 üzenetére
ezt összefoglalnád?nagyon elvesztettem a gondolatmenet fonalát,pedig visszaolvastam
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #5897 üzenetére
Ez is betamaxos.
-
korfa
aktív tag
válasz
instantwater #5895 üzenetére
Hol lehet UK számot reggelni ingyen?
-
edk-
őstag
válasz
instantwater #5892 üzenetére
Nekem már volt olyan, hogy működött. Újabban nem.
-
válasz
instantwater #5890 üzenetére
Plusz le is halkítottuk direkt ez miatt, de akkor is visszhangzik ha a 4.0.4 es android hív. Ha a 4.2.1 ről hívom a 4.0.4 es számát akkor tökéletes.
-
válasz
instantwater #5886 üzenetére
Ha visszahallod magadat, akkor a másik készülékben túl hangos a hangszóró, és ez behallatszik a mikrofonba.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5886 üzenetére
THL W200 Android 4.2.1 el tökéletes.
te mázlista!
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5884 üzenetére
pedig nem bánnám,ha valahogy rájönnék.a gigaset nem csinál ilyet.szerencsére!
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5882 üzenetére
nekem T-s és telenoros is volt.meg vezetékes Thomeos is.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5880 üzenetére
a hívott félnél nekem is szokott ilyen probléma lenni.elsősorban a mv-al,de a css-el is volt már.4.2.1-es droid.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5871 üzenetére
hát én már sokféleképpen próbáltam a css-t de nem tudtam úgy belőni hogy mindig jó legyen.lehet hogy pillanatnyilag jó volt de aztán a következő hívásnál megint volt gond.a munkahelyi sipes mellékemmel viszont tökéletesen működik,wifin és mobilneten is.nincs hangtorzulás,nincs késés.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #5864 üzenetére
Az fent van.
De nem tudom miket kell ott állítgatni, hogy működjön. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #5862 üzenetére
Valaki bevezethetne ebbe a VPN csinálás rejtelembe, mert van egy baromi erős VPS-em, korlátlan adatforgalommal, és lehet is VPN-t csinálni.
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #5858 üzenetére
Szerintem callback nélkül is menni kellene...
Néz szét itt. Bár sok a találat meg kéne mindet nézni, hogy melyik a legmegfelelőbb... -
r4
csendes tag
válasz
instantwater #5823 üzenetére
valószínűleg nem fogalmaztam elég precízen. nem gyilkoltam le a phone.apk-t, csak kitöröltem mellőle, hogy default tárcsázóként használja a rendszer.
amúgy nálam a mobilevoip 3.90-as verziója fut.
-
r4
csendes tag
válasz
instantwater #5814 üzenetére
már elnézést, de kevered a szezont a fazonnal. te egy számlás, azaz postpaid szolgáltatásra hozol példát, aminél ugye nem fordulhat az elő, h. kifizetsz előre 1000 percet, amiből csak 100 lesz a végén. ha netán megpróbálnák ezt, nem fizetnél a végén, oszt' csókolom. természetesen minden számlacsomag árát lehet módosítani, de ebben az esetben azt tudod mondani, ilyen feltételekkel nem kérem, agyő.
@betyarr példája már inkább arról szól, amiről beszéltünk, de attól, h. találunk a hagyományos szolgáltatóknál is negatív példát, attól még nem lesz az eljárás a szívemnek kedvesebb, vagy kevésbé inkorrekt.
-
n@p@lm
őstag
válasz
instantwater #5806 üzenetére
addigra a helyi vadbarmok is lépni fognak és lejjebb viszik az árakat.....mert különben éhen halnának.
-
r4
csendes tag
válasz
instantwater #5759 üzenetére
az FVD-nél nem az a probléma, h. 3 ft helyett éppen 4 lesz a percdíj, hanem az, h. ha egy prepaid szolgáltatást veszel igénybe, - tehát te előre kifizetsz 1000 percet mo-i mobil irányba -, akkor azoknak, akik már befizették az összeget, ne változtassák a percdíjat, mert az nem etikus.
akkor sem, ha 1 centről 1.2 centre nő, s akkor sem, ha 1 centről 1 euróra nő. feltételezem, ha 1 euróra nőtt volna a percdíj, már téged is zavarna.
az elv a kérdés. ha ezt nem érted, ne reklamálj majd akkor sem, amikor az előre kifizetett 10 óra beszélgetésed helyett csak 10 percet kapsz.
-
csimpas
tag
válasz
instantwater #5767 üzenetére
legjobb tudomásom szerint, már "nem bünteti" a vodafone a 21-es számok hívását, annó 90 ft / perc volt a díja, ma 20 ft / perc. (legalábbis nekem ennyit szoktak számlázni a 21-es számok hívására a vodafonenál. üzleti fix 54ezer osztható díjcsomagban)
a megafone-nál 2007-ben regisztráltam, 2007-ben töltöttem rá egy ezrest, adtak hozzá egy 21-es hívószámot, a mai napig azt a 21-es hívószámot használom, és 2007 óta nem töltöttem rá egy forintot sem.
a dolog érdekessége, hogy egy linkpro asztali készülékkel használom a megafone-t, az ephone-t, és a FVD-t egyszerre.
a megafone (21-es szám) azonnal kicsöng, bármikor hívom
az ephone ( 1-es szám) meg 10ből 8 szor foglaltat jelez... (havi 99 ft...)kíváncsi leszek a fonióra (egyszeri 99 ft), csak még nem jutottam el odáig hogy csináljak oda egy logint...
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5775 üzenetére
Lehet, az NSA szponzorálja, vagy a kgb, vagy a moszad ...
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #5775 üzenetére
Nem tudom. Utána kéne olvasni, hogy mi mindenre is jó. Annyira pedig nem tudok idegen nyelvet, (semennyire) hogy mindent meg is értsek az adott oldalon... (guglival)
Jah, annyit írt, hogy p2p-re nem használható...és van paypal-os donate gomb, valami alapítvány talán?, de nem kötelező...
No, találtam egy magyart is...
"A felhasználás feltételei
Az ingyen hozzáférés keretében 1 gigabyte közvetlen adatforgalmat kapsz. Ez Twitterezésre, Google keresésekre, csettelésre, és még sok más dologra hosszú ideig alkalmas.Amire NEM szabad használni a szolgáltatást:
> Spammelés, kéretlen reklám (e-mail, web, komment, sms, bármi egyéb)
> Személyes adatokkal való visszaélés
> Bármely rendszer integritása, bizalmassága, vagy rendelkezésreállása elleni támadás
> Bármilyen illegális cselekedet, vagy annak aktív elősegítéseA fenti szabályok megszegése a hozzáférés azonnali visszavonását eredményezi, fizető ügyfelek esetében is!
Csak akkor regisztrálj, ha valóban megértetted és elfogadtad a feltételeket (angol).
SMS fizetéseket nem áll módunkban visszatéríteni."Amúgy meg itt szépen le van írva minden, ami lényeges. (az idézeten kívül). De voip-ozásra tökéletesen megfelel(ne)!
-
McLaca
őstag
válasz
Hol láttál felháborodást?
Előző hsz-emben egy elemzés látható, amire válaszoltál, az meg egy egyszerű válasz egy egyszerű kérdésre.
Ha felháborodok, akkor kurvaanyázok.Üdv!
-
Andralin
aktív tag
válasz
instantwater #5767 üzenetére
Én használtam a Neophone-t egy ideig, de mióta rászoktam a FVD-re, nem töltöttem rá újat, hagytam lejárni, mert ahhoz képest nagyon drága a Neo.
Ott tényleg ingyen adták a 21-es hívószámot bármilyen külön díj nélkül, de cserébe 6 havonta legalább egyszer fel kell töltened az egyenleged, különben 6 hónappal az utolsó feltöltés után inaktíválják az ember accountját, szóval ennyi egy feltöltés érvényességi ideje. És mióta FVD-t használok erősen pénzkidobás lenne a Neo-t töltögetni, úgyhogy hagytam is a francba lejárni...
Viszont van ismerős Neo-s számmal, akit rendszeresen hívok FVD-ről, és az FVD mindig 0 Ft-os percdíjat számol, mintha rendes vezetékes számot hívnék!
-
n@p@lm
őstag
válasz
instantwater #5765 üzenetére
ahogy nézem a neophone-nél nincs havi díja a 21-es körzetű számodnak?
-
betyarr
veterán
válasz
tény,hogy nem tűnik soknak pl egy feltöltőkártyás mobilhoz képest,de azért mégsem 16-17 órát beszélsz így hanem csak 13-14et a pénzedért.
van egy régi zsidó mondás: fillérből lesz a forint. -
válasz
instantwater #5752 üzenetére
Megveszem a kártyát, beaktiválom, lebeszélem a rajta lévő 300 forintot, nem töltöm fel a kártyát, csak 3 hónapig használom klikk-kel. Régebben feltöltés nélkül 3 hónapig élt a Telenor sim, most már 6 hónapig aktív marad.
Voip szolgáltató csak netes, nincsenek adótornyai, minden országban ügyfélszolgálata, nem adózik a helyi országnak, stb... szóval jó ez így ahogy most van.
Ha szoktál néha lottózni, akkor Blue sim 999 (vagy 1500) 600 forint lebeszélhető, 1 évig él a kártya, a netes töltés lottóra is költhető, 2 féle 90 forintos akciós mobilnetet is ad. Telekom szinte ugyanez, 2790 forint a 2700 lebeszélhetőségű sim.
Ezeket neten töltve a feltöltést ellottózod (mobilparkolás, stb...), így a sim él, de nem kell lebeszélni a rajta lévő összeget drága percdíjjal.
Blue mellett szól, hogy 6 hónap x 15 mbyte netet is adnak, ha nincs mobilnet a kártyán aktiválva.
-
válasz
instantwater #5744 üzenetére
Nem értem én sem, Praktikum+Net Mini Expressz sim kártyával, 490 forint van ráírva, de 412-ért adja a Tesco, más is vett máshol, neki is ennyi volt. 3 havi Klikk-kel (100 mbyte) havi 140 forintért van netem, NMHH tartsa meg a jó szokásukat.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5731 üzenetére
mármint 2 telenoros sim?igaz az már 6 hónap,de aztán annyi.
vagy reménykedsz hogy addigra lesz más akció? -
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5729 üzenetére
de ezt csak összesen 3 hónapon keresztül veheted igénybe,nem?utána már mindenképp 999ft.
-
tlac
nagyúr
válasz
instantwater #5689 üzenetére
mobilnet annyira nem eszi az akksit, mint a wifi
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5669 üzenetére
"Amúgy meg egyszerűen azt mondják, hogy no sip, és szevasz. Megtehetik. "
Műszakilag megtehetik ez kétségtelen.
Hogy az esetnek milyen versenyjogi, fogyasztóvédelmi és egyéb vonatkozásai vannak, az már remélhetőleg nem ilyen egyértelműen mellettük szól.pl.
-Ha fizetek 100MB adatforgalmat, akkor nekik kötelességük az adatcsomagjaimat a lehető legjobb műszaki paraméterek mellett továbbítani, függetlenül azok tartalmától.
-Szerintem az esetleges korlátozásokat legalább az árral/adatmennyiséggel azonos módon láthatóvá kell tenni, és nem mindenféle mellékletek apró betűs részében eldugni. (pl. eladó 1 mázsa szabolcsi jonatán. apró betűs rész: az alma férges)Szerintem itt a fogyasztóvédelem, az nmhh, és végső soron a jogalkotás is lépéseket kéne tegyen.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5668 üzenetére
olvasd vissza a társalgásunk
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5655 üzenetére
mármint EZ
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
instantwater #5659 üzenetére
Gondolom erre gondolsz Phone-to-Phone ?
És ennek van külön díja? -
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5653 üzenetére
bár biztosra a fene se tudja,de sztem most ez nem a voip szolgáltatók blokkolásáról,hanem a skype,viber és társairól szól.vagy rosszul sejtem?
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5646 üzenetére
Sajnos számos egyéb eszköz van a kezükben.
-
McLaca
őstag
válasz
instantwater #5611 üzenetére
Mert az a szám nem hivatalos. Sehol nem jelenik meg (számlák, szerződések, levelek, csak a weboldalon van rajta, mint külföldről hívható szám). Azért nem, mert Csajágaröcsögéről a mammernek olcsóbb a 40-es, mint az 1-es körzet. Csak az ügyfélszolgálattól, vagy nyomozómunka árán tudhatod meg ezt a számot. A 40-es számon van "tiltva" a mobil, de mivel az az 1-es körzetűre mutat, így a kettő nem szétválasztható. De egyszerű trükkel kijátszható.
Üdv!
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5563 üzenetére
meg azt is nézni kell,hogy az fvd-nél feltöltesz 3000 ft-ot és addig beszéled le amíg akarod,míg az előfizetésnél ha 1 hó alatt nem beszéled le az összeget,akkor fújhatod.és aztán megint fizeted a következő havit és megint és megint...én személy szerint utálom az ilyen kötöttséget.igaz,általában nem is fos*m a szót.
-
solarix45
senior tag
válasz
instantwater #5558 üzenetére
Óh, ez aljasság
Pedig azt számoltam, hogy a kd + 1 perc oda-visza hívás is kevesebb, mint egy percnyi hívás a flottás előfizetéssel. De akkor ez marad csak a hosszabb beszélgetésekre.
-
válasz
instantwater #5554 üzenetére
Feltoltam minden level 6 ot maxra, sph, sph2, sip, media, és most már jó
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5551 üzenetére
és a másik oldalon is rendben van a hang?nem visszhangzik?
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #5546 üzenetére
Hülye vagy, Euróban tart nyilván.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5546 üzenetére
nekem eur-t mutat.
-
g0dl
addikt
válasz
instantwater #5534 üzenetére
Ezen csak a célszoftver van. Nem hullámzik a fű az animált háttéren, nem megy a jelentés a PRISM-en, nem csücsül a háttérben a f@szbúk, a viber stb. Egyáltalán semmi felesleges nincs rajta.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
instantwater #5524 üzenetére
A telenor 300kbitre lassít, azzal még korlátozottan netezni is lehet. Én 32kbittel telefonáltam.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
instantwater #5519 üzenetére
Én már telefonáltam gond nélkül 15 percet is úgy. Ha egyszer elkapja hogy hall a másik fél is, akkor nekem nem szokott gond lenni.
-
McLaca
őstag
válasz
instantwater #5519 üzenetére
Létezik. De ha a hívottat megkérded, szerintem azt fogja mondani, hogy volt egy-két akadás. De az GSM-en is van. Sanda gyanúm, hogy T-s mobilnettel történt és mobilevoip progival.
Üdv!
-
student
őstag
válasz
instantwater #5475 üzenetére
mi az a callback
én nem látok ilyet, hol van? -
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5471 üzenetére
én ezt úgy értelmezem,hogy te rendelsz egy ilyen számot mondjuk zalaegerszegen,akkor te azt csak ott tudod használni.tehát ha mondjuk békéscsabán egy másik kliensen akarsz hívást kezdeményezni erről a számról,akkor az nem fog sikerülni.míg ha a másik listából választasz,akkor ez eljátszható.
legalábbis én ezt veszem ki ebből. -
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5469 üzenetére
a 21-en kívül a többi is földrajzi.
-
betyarr
veterán
válasz
instantwater #5464 üzenetére
a 21-es hívószám egy kicsit problémás,mivel nem minden más szolgáltató ismeri el sima belföldi vezetékesként és így drágábban hívható.illetve kék számot,segélyhívást sem lehet róla indítani,vagy ha igen,akkor fizetős (most ebben nem vagyok 100% biztos,hogy melyik).ennek ellenében ha a fonio-nál te 62-es,76-os,44-es vagy 72-es körzetszámot választasz egyszeri 100 ft-ért,akkor az szinte tökéletesen meg fog egyezni egy hazai vezetékes számmal.nincs semmilyen plusz költség,ha téged hívnak,illetve ingyenesen hívhatod a segéylkérő számokat,meg hívhatsz 40-es számot,igaz azt nem 5ft/percért,hanem 7,20ft/percért.
-
Greenbook
tag
válasz
Amennyiben 100 ft/hó díjban gondolkozol és nem 21-es körzetszámban, akkor a te választásod az ephone, mivel valamennyi magyarországi számmezőből tudnak adni ennyiért telefonszámot.
- betyarr A puding próbája is az evés.
-
betyarr
veterán
válasz
-
club1
veterán
válasz
instantwater #5295 üzenetére
Egyrészt ez így off.
Másrészt ha itt mindenki így állna hozzá az adófizetéshez, akkor egy-két hónap alatt leállna az egészségügy, leállna a tömegközlekedés és se nyugdíjak, se segélyek nem lennének. Azaz kb. a középkorba csöppennénk vissza (mondjuk attól sokszorosan magasabb bűnözési rátával).
Harmadrészt viszont a Dellmontosok erősen adócsalónak tűnnek, hiszen nem hajlandóak a hozzájuk beregisztrált cégeknek az EU-s jogszabályoknak megfelelő számlát kibocsátani, ergo a többi számlájuk is valószínűleg annyit ér... -
LámaZ
addikt
válasz
instantwater #5274 üzenetére
Nagy a gyanúm, hogy egyre több a felhasználó, és a delmont lemaradt szerver téren.
-
club1
veterán
válasz
instantwater #5283 üzenetére
A voipyo-nál nincs sip, egyébként dettó ugyanaz a minőség, mint az fvd.
-
McLaca
őstag
válasz
instantwater #5276 üzenetére
Nekem kedden ugyanez volt vodára, hülye kicsöngéssel. Azt hittem, a hívottnál nem is csörög, mert válasz nem volt, de kiderült, hogy csak némítva volt a telója (mind az 5 hívást "megkapta")
instantwater#5283: a voipyo-nál most csak akciósan annyi, az fvd-nél viszont tartósan. De volt az fvd-nél korábban a fele is.
Üdv!
-
válasz
instantwater #5282 üzenetére
Bocs, elnéztem a sort.
Voipyo.com?
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #5279 üzenetére
7x drágább a magyar mobil hívás: 21Ft, mint az FVD,
Ernyiért tudok simán GSM hálózaton is -
válasz
instantwater #5279 üzenetére
Voipwise - Hungary: nettó 7 eurócent / perc a mobil hívása, FVD-nél 1 eurócent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest