- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
kedves mindenki,a voipot használom évek óta.viszont most jutottam oda.,hogy ezt önálló 'adatkártyával' tegyem
Igenám,de melyik erre a legjobb megoldás(tehát mondjuk 100-500mb/hó kellene telefonozni,ami marad netezni)
a bluemobil csak előfizetőknek kiegészítőként,a telenor klikk megszünt,a lehetséges megoldások jó sok megát-gigát adnak,drágán,kiegészítőnek.Tehát nekem egy önálló adat-sim kell,nem sok megával,akár újra+újra
cserélve(lásd klikk),mindenféle egyéb előfizetéstől függetlenül
Ez a kérdés nyilván számtalanszor előjött,de sajna az összefoglalótól sem lettem okosabb
Minden javaslatot köszönök,üdv meko1 -
-
válasz
Herbali #23495 üzenetére
Ezek céleszközök gyakorlatilag, telefonálásra lettek kitalálva és nem bohóc képek küldözgetésére, és mellesleg telefonálásra. Emellett egy nagyságrenddel olcsóbbak, mint a viber out (ft-ban kb egy tizedesjegy a különbség, vagyis 4 ft a 40 helyett).
Őszintén, egy voip témában egy 40 ft-os mobilos percdíjon vagy röhögnek (90%) vagy azt mondják, hogy valami nagyon különlegeset tud mint voip. Ez utóbbi nem hiszem, hogy igaz lenne a viber out-ra. Szerintem. -
KTU
addikt
válasz
#94373120 #23494 üzenetére
Zoiper, Groundwire, Bria ezeken biztosan működik, használom / használtam.
Talán még a AGEphone, de nekem nem jött be a japán stilus.(#23495) Herbali:
Viber egy hájpolt .....Ha feltelepíted rájössz hogy teljesen mása felépítése, sip / VoIP szolgáltatókhoz tudsz velük kapcsolódni, függetlenül az alkalmazások fejlesztőitől.
Sip szolgáltatokkal (ha jól választasz) olcsón tudsz velük telefonálni.
Ezek nem azok az alkalmazások hogy feltelepítem kódot kapok, és nézzükmeghogyMarisfentvan-e.célra valók
-
KTU
addikt
válasz
Herbali #23488 üzenetére
Van pár, ezeket kipróbáltam pár év alatt, amire kb. emlékszem.
Finarea alkalmazások
LetsTak G.729 ingyen
Denwa Phone G.729 ingyen
Denwa Lite G.729 ingyen
Reenger G.729 ingyen, és rá lehet venni bármire, nem csak Reenger accountal megy,
Keyyo VoIP Lite ami CsipSimple klón
Régi Bria ingyé
AGEphone
Sipdroid
Groundwire,
Grandstream Wave
Acrobits Softphone
YourDialer
3CX
SipGo
PortGo
Linphone
cryptomix, UDP-t válaszd
MizuDroid
Media5-fone VoIP SIP Softphone, tele reklámmal, de jó hangminőség. -
Herbali
tag
válasz
Ferenc. #23487 üzenetére
Azért a Zoiper-en kívül van még pár alkalmazás ami használható. Nem hiszem, hogy ne találnál magadnak megfelelőt. Nekem pl a Mizudroid is tetszett. Nagyon jól testre szabható.
Azért 3,1 Ft-ért hívni magyar mobilt szerintem nem rossz. (Stuntcalls) Mégse 19 Ft.
Én egy éve voipozom. Jól el vagyok vele. Egy év alatt talán 5 call back hívást indítottam.
4G net legyen! Az fontos. -
Ferenc.
tag
Valószínű én is hagyom a Voipot a francba, akárhogy állítgatom a zoipert, közelébe se ér a gsm minőségnek. Call back pedig első perc még drágább is mint a Vodafone tuti csomag, így váltok is a Tuti csomagra, számhordozással, azt ennyit az egészről. Nekem a 19Ft tökéletes csak legyen jó a minőség, de a jelenlegi pannon 53Ft-os percdíj kicsinált, de remélem számhordozással át tudok menni a voda tuti-ra, s akkor minden rendben, voip is sztornózva.
-
togvau
senior tag
Lehet különbség az android alap SIP kliensét használás, és a mobilevoip app-os telefonálás minősége között?
-
LámaZ
addikt
Akkor mondom az okosságomat, (amúgy az a tuti – általában, no! –, amit én mondok, mert több éves tapasztalatból beszélek):
1. Kutyaütő voipos appnak Androidon ott van a Yourdialer. Teszi a dolgát, nincs sok cécó. • A hátrány annyi, hogy csak egy fiókot kezel egyszerre, és nem tud rögzíteni beszélgetést. Nálam 4G-n majdhogynem tökéletes. • Esetleg alternatíva lehet a MobileVoip, mert több fiókot kezel. Régi motoros Dellmont fejlesztés, de rég nem használom, mert szerintem annyira agyonfejlesztették, hogy fokhagymaszagú lett. ← rossz a hang.
2. Annak, aki több beállítási lehetőségre vágyik, esetleg szeret kísérletezgetni az audió kodekekkel, ott van a CsipSimple. • A beállításait úgy el lehet szúrni, hogy vagy te nem hallod a másik felet, vagy ő nem hall téged, vagy senki sem hallja a másikat, sőt, fel sem épül a kapcsolat, de legalább kiélheted vele a „kíváncsi gyerek” éned. • Persze, az alapbeállításokra bármikor vissza lehet állni, és kezdhető elölről a játék.
3. A Zoiper nálam leszerepelt. Nem azért mert pénzsóvárak. • Az ingyenes változatban van hangrögzítési lehetőség, de minek? Mit rögzítsek vele, az irtózatosan rossz hangot? • Fordítva ülnek a lovon. Az ingyenes változatnak egy leegyszerűsített, de beszélgetésre kiválóan alkalmas appnak kellene lennie, és a fizetős verzióba kellene tegyék a hangrögzítést, a több fiók kezelését, a G729-es támogatást (amúgy ez egy licencdíjas kodek, szóval ingyen nem lehet adogatni, gondoljon bárki bármit!), egyéb csicsamicsákat. • Ha hallanám, hogy jó, majdnem tökéletes a hangminőség, megvenném, hogy élvezni tudjam a prémium funkciókat, de itt ezen a vevőteszten elhasalt a termék. ← Leselejtezve!
4. Várom az újabb ötleteket, fejlesztéseket, forradalmi újításokat vagy annak hazudott bombasztikus bejelentéseket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi. Akkor nem erölködöm ezzel tovább.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #23476 üzenetére
Az sms-ek nem megbízhatóak, pláne nem Telekom irányba, ami szereti lenyelni az ilyen sms-t. Akkor megy át, ha nem a te számoddal megy, hanem van valami telekomos szám, és azzal megy mindenkinek.
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello..
Nem kapta meg a címzett az sms-t. Android appal küldtem. Összeget viszont levonta. Hívás pedig sikerült.
Mi lehet a gebasz sms küldésnél? Köszi előre is. -
hgabor19
aktív tag
válasz
pietrrr #23468 üzenetére
Hangminőségben így lehet elérni a legjobbat, saját tapasztalat. (1, a legjobb)
VOIP szolgáltatóra most nem térek ki.1. Kábeles internet, asztali Ethernetes VOIP telefon
2. Kábeles internet, WiFi router, mobiltelefonos VOIP kliens
3. Mobiltelefonos VOIP kliens, 4G mobilnetDe pl. a 3-as esetben egy jól belőtt OP rendszer, jó HW és VOIP SW is hozhat tökéletes minőséget.
(nekem a 3-as felállás van, tökéletesen elboldogulok vele) -
hgabor19
aktív tag
A Zoiper beta-val az égvilágon semmi probléma nincs pl.
És még a G729-et sem lehet megvenni hozzá jelenleg, csak majd ha stabil verzió lesz.(amúgy az előző verzió is elég jól működik, csak kicsit jobban meríti az akkut)
Valószínüleg nem mindegy, hogy milyen HW-en használod. Nekem egy középkat. kínai sz@rom van, remekül megy a Zoiper rajta, ugyenezen a fizetős Bria újraregisztrálós problémákkal küzd.
-
LámaZ
addikt
Nekem ne ajánlgassa senki a Zoipert, mert lehúzós banda (=pocsék minőség). Szerintem arra megy ki az egész, hogy vedd meg a prémiumot és/vagy a G729-es kodeket.
-
pietrrr
aktív tag
Ha voipozásba kezdenék, milyen minőségre kell számítsak? Felejtsem el a gsm-es tapasztalataimat?
-
Palkova
tag
Üdv!
Hat éve használunk VOIP -ot, egy FRITZ!BOX -al. Akkoriban napi fél-háromnegyed órát beszéltünk kínai mobillal vagy vezetékessel ingyen!
Palkova -
Zeki
nagyúr
A drága voip megoldásoknak betett a 19Ft-os feltöltős, havidíj nélküli Vodás Tuti csomag .
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest