Hirdetés
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
instantwater #28643 üzenetére
Ha az oldal, bolt, viszonteladó elfogadja az adott valutát, pl yüan, akkor abban terhel a pp. Van ahol a forintot is elfogadják, akkor forintban terhel a pp és a banknál nem lesz konverzió.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
instantwater #28641 üzenetére
Nem újdonság ez, lehet akár rosszul megadott ár, vagy esetleg valamelyik valuta kell (pl yüan) és abban direkt olcsóbb. Vettem már én is brazil reálban fizetve telefon, a kétszeres konverzióval is ötezer forinttal olcsóbban.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ritchierope #28589 üzenetére
Én is voipblazert használok mobilvoip appal. Általában rendben van a hívás, érthető, hallható mindkét oldalon. kb minden századik hívásnál gerjedő zúgó hang van, ilyenkor bizony meg kell szakítani és újrahívni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibor23 #28335 üzenetére
Én voipblazert használok mobilvoip appal mobiltelefonról mobilnettel. Olyan volt már, hogy a hívás elején sípolt, mintha összegerjedt volna, de újrahívtam és jó volt. A hívott felek nem panaszkodtak a minőségre és nekem sem tűnt rossznak a beszélgetés minősége.
A probléma inkább akkor szokott lenni, ha otthon wifin van a teló, olyankor van hogy hullámzó a hang minősége. -
KamuMazsola
őstag
Mobilvoipot használok csak kimenő hívásra és most vettem bluetooth-os headsetet. A viberen működik a kis füles, de mobilvoipon nem. Van valami beállítás amit nem állítottam be, vagy ez az app ezt nem tudja?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
micafighter #27020 üzenetére
Igen, engem is jól hallanak, volt hogy direkt rákérdeztem. Hivatalos ügyben is telefonáltam így.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
greenmeister #26484 üzenetére
Köszönöm! Azt hittem kimenő hívást is tud.
-
KamuMazsola
őstag
Új telóba költöztem, aminek van gyárilag internetes hívás opciója. Hogyan kell ezt használni? A telefon egy Xiaomi Redmi Note 4 (b20), telenor mobilnettel. Nem tudom, hogy publikus-e az ip-m. (online apn)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KamuMazsola #24034 üzenetére
Ha valakinek esetleg segít, jött egy frissítés gyorsan a media5phone appra, mostmár menti a beállításokat.
-
KamuMazsola
őstag
Srácok!
Frissült a media5phone app. Most úgy látszik mindent újból be kell állítani, de már nem emlékszem mit hová. Talán elég a manuálist választani és ott beállítani? Voipblaser accountom van. Esetleg tud valaki segíteni? -
KamuMazsola
őstag
válasz
peter889 #23324 üzenetére
A Viber is internet alapú hanghívás, tehát voip, szóval jó helyen vagy.
Jómagam vagy három éve kezdtem használni a vibert. Mostanra a hangminősége több mint elégséges, inkább jó. A feleségemnek és nekem is telenor mobilnet van az androidos dualsimes telón. Én a telenor klikk 1GB-ot használom 1500 Ft három hónapra aztán kártyacsere, így 6000 Ft egy évre és általában nem fogy el a netkeret, persze itthon wifizek. Mivel a Viber out elég drága, mobilvoipot használok voipblaser accounttal, de ennél van már olcsóbb is. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Merlini #23238 üzenetére
Nem tudom milyen telója van, hogy így ragaszkodik hozzá, de ha nem valami drága samu, vagy szifon, lassan jön a karácsony, lepd meg egy ilyesmivel. 20-23 ezerbe belefér és azért nem olyan buta telefon, energiafogyasztása is egész jó, béhuszat is tudja. A feleségemnek vettem fut rajta a viber, mobilvoip és a messenger. Ezeket használja, de van hogy második nap kerül csak töltőre.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Merlini #23230 üzenetére
Csak független készüléket veszek egy ideje, a szolgáltatófüggő hitelre vett telefon a múlté. Amúgy dualsim és telenor netet használok 500 Ft/1 GB/hó. Kimenő hívásra voip.
A bejövő hívások fogadására is telenoros kártyám van, de arról az elmúlt években nem indítottam hívást, esetleg vezetékest, amikor nagyon szükség volt rá.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #22934 üzenetére
Nevemen legyen, én tudjak intézni mindent, ne legyen előfizetési díj, ne legyen elvárt forgalom, a percdij oké.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
herdsman12 #22721 üzenetére
A kártya aktiválva van?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #22649 üzenetére
Kétkártyás mobil!
És igen tisztában vagyok vele. Egy évben négyszer le kell szedem a teló hátulját. -
KamuMazsola
őstag
válasz
#79335424 #22633 üzenetére
A 90 forintos net az a lidl, vagy melyik, amit a telekom már felenged 4G-re. Blue mobil. Szóval azért nem kell reklámot nézni. Ezen a flottás neten még gondolkozom, mert van hogy nem elég a havi 1GB-os klikk, mert ugye nem csak voipozom, de azt a 4GB-ot meg nem használnám ki.
-
KamuMazsola
őstag
Most tényleg, voippal kb tizedannyiba kerül percenként a telefonálás mint gsm szolgáltatás esetén, tényleg kell ez az izé???
-
KamuMazsola
őstag
válasz
zeon.hu #22489 üzenetére
Természetesen a vezetékes (otthoni) net Wi-Fi-vel való megosztására értettem, nem pedig a mobilnet úgynevezett mifivel való használatára.
Az én tapasztalatom az, hogy a vezetékes neten, elsősorban a telekom esetén nem működik kielégítően a voip. Mindez androidos mobillal, mobilvoip-voipblaser kombóval. -
KamuMazsola
őstag
válasz
lugosi #22426 üzenetére
Szerintem a kétkártyás mobil a megoldás, lehet kapni neves gyártóktól is, ha esetleg valaki nem akar kínait. Samsung és a Sony csúcskészülékei pl elérhetők dualsimes változatban is, az iPhone nem, de biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt csak nem a szolgáltatók kínálatában kell keresni.
-
KamuMazsola
őstag
Hogy on is legyek, a posta is kérhetne az e-levelek után pénzt, mert csökkent a forgalmuk. A telko cégeknek erre rég fel kellett volna készülniük, nem karbatett kézzel nézni az eseményeket. Például voip alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal piacra lépni, csevegő, üzenetküldő alkalmazások fejlesztőivel kooperálni. Ehelyett sírnak mint a fürdősqvák, hogy nem dől a lé egy gyakorlatilag melléktermék értékesítéséből.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
allfinanz #22251 üzenetére
Sokan még 40+ Ft-os percdijjal telefonálnak, a voipot is csak nyűgnek és macerának tartják, lenézik a vibert, messengert és társait, merthogy az milyen sz@r stb, stb. A kétkártyás mobilt is kínai bóvliként emlegetik, csakúgy az internet alapú kommunikációt. Inkább a fiatalok fogékonyak rá, meg mi itt páran.
Bocs, nem válasz akart lenni, inkább csak elmélkedés.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
LadyLorien #21941 üzenetére
A 10€-s feltöltésre nincs időkorlátozás, nekem több mint egy éve lett töltve és még majdnem a fele megvan. Vegyesen mobil és vezetékes hívások.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Sayuar #21797 üzenetére
Azért azt megjegyezném hogy a Samsung és a Sony menő modelljei is kaphatók kétsimes változatban. Nem minden modell, ez igaz, de lehet kapni. Ez a bohóckodás meg egy család szintjén szerintem már egész szép összeg éves szinten. Telefonvásárláskor pedig élvezzen prioritást a két sim a szolgáltatói reszletvásárlással szemben! Így nincsenek kötöttségek - szerintem!
-
KamuMazsola
őstag
+1 mobilevoip.
Megszoktam, működik. -
KamuMazsola
őstag
válasz
instantwater #21423 üzenetére
Nem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Victoryus94 #21202 üzenetére
3G-n jó az.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Oroszlánom #21198 üzenetére
Nekem egy THL 3G-s telón a telenor net hozott elfogadható minőséget, a telekom hálózatán üzemelő simekkel használhatatlan volt mindenféle voip.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
MaCS_70 #20814 üzenetére
KTU fogalmazta meg jól. Bárkinek lehet kint élő rokona, ismerőse. Amikor kezdtem mivel nekem nincs, hazai cimemmel regisztráltam. Így is megéri, de azért kíváncsi lennék, hogy a megfizetett áfám tényleg oda került-e, ahová kell, vagy esetleg csak benyelték? Sose tudjuk meg.
-
KamuMazsola
őstag
Most olvasom ezt a Mizu Droid-ot. Van ezzel másoknak is tapasztalata? Érdemes lecserélni a mobilevoipot? Ahogy nézem azt jó rég frissítették, míg emezt mostanában is.
-
KamuMazsola
őstag
Pay-pal topik, hogy ne a pay-pal váltson. Az összefoglalóban benne az infó. Nekem legutoljára kb 3300 Ft volt egy 10 €-s feltöltés.
-
KamuMazsola
őstag
Meggyőződésem, hogy a whatsapp egy szállal sem jobb minőségű, mint a voip hívás. Ugye az is internet alapú hanghívás. Én használok Vibert, Messengert, Mobilevoipot és én ugy tapasztalom, hogy mind használható audiokommunikációra. A hd, meg egyéb etetés nem hat meg. A flottával meg az a bajom, hogy nem tudom teljeskörűen managelni az előfizetésem. Egy feltöltőkártyás esetében pedig nincs előfizu, csak a netért fizetek, illetve a voipblaser accountomat kell kb évente-másfélévente feltölteni és mindent magam intézek, nem függök senkitől. Ja és a vezetékes hívó 9 Ft/perc + kapcsolási díj 9 Ft, ha mégsem volna net, csak gsm.
-
KamuMazsola
őstag
Még mindíg ez tűnik a legolcsóbbnak és nem olyan macerás. Nem kell belépni, meg neveden van-e, vagy sem, stb.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Sayuar #20231 üzenetére
Szia!
Múltkor ígértem, hogy a népliget, Könyves Kálmán körút, mester utca útvonalon megnézem a telenor elérhetőségét. Jelentem nem szakaszok, a ligettől a ferencvárosi kocsiszínig mobilvoip-voipblaser kombóval végigsétálva telefonáltam. Nem volt semmi gond. Azóta többször jártam arra és szintén rendben volt a telenor 4G.
A mérés az 1-es villamos népligeti megállójában. -
KamuMazsola
őstag
válasz
#79335424 #20166 üzenetére
Én általatok ismertem meg ezt az alkalmazást, tudtam, hogy van ilyen lehetőség. Használom is. Mitöbb a webes felületen beállítottaktól függetlenül lehet a telefonszámok között váltani. Hozzáadni egy megerősítő sms is elég. (Vicces mikor egy kolléganő számát a tudta nélkül beregeled es felhívod. Milyen értetlenül nézi, hogy miért hívja saját magát.
)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
milenda #20032 üzenetére
A voip olcsó internet alapú hanghívás, ergó net is kell hozzá. KTU felhívta a figyelmet egy olcsó mobilnet lehetőségre. Mi a probléma?
KTU: Az sem baj, ha az első hónapban a 150+500-at kombinálom és csak 5 hónap jön ki. Még úgy is bőven megéri!
Sayuar: Ha nem tetszik, ne használd!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
herdsman12 #19983 üzenetére
Régebben próbáltam telekom és bluemobil kártyát is. Mindkettő a telekom hálózatát használta, viberen és társain az üzenetküldés ment a hanghívás nem. Jelenleg telenor praktikum plusz netet használok megelégedetten. Utolsó GSM hívásom tavaly augusztusban volt, Péteri külterületén, nem volt csak 2G.
-
-
KamuMazsola
őstag
Ezt most nem értem. 10€ + 27% áfa meg némi fee, ez összesen nagyjából négyezerpárszáz. Amit megspórolsz vele a GSM áraihoz képest az több mint 30 ezres. Akkor minek skótoskodni ezen az 5 eurón?
Nekem is több mint egy évig elég lesz a nettó 10€-s keret. És akkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Mikrotik routerek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest