Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasznyi
csendes tag
beállítottam, de most mást ír:
nem értem, a partíció elérési útján nem változtattam, jó kellene legyen .... ://////
-
csasznyi
csendes tag
Persze, rootolva van a telo (a rodi romot raktam fel).
de változott azóta a helyzet, mást ír ki ez a szar Swapper 2
ha rányomom, hogy ON akkor ezt írja:Please wait....
->Setting swappiness OK
-> Turning swap off (partition) FAIL
->
reloc library[1311]: 4026 canot locate
'android_reboot'..
CANNOT LINK EXECUTABLE
[]-> formatting swap partition fail
->
reloc library[1311]: 4028 canot locate
'android_reboot'..
CANNOT LINK EXECUTABLE->enabling swap partition fail
->
reloc library[1311]: 4030 canot locate
'android_reboot'..
CANNOT LINK EXECUTABLE
[]esetleg, ha valaki bármilyen építő jellegű tippet adna a probléma megoldásához szívesen fogadom és kipróbálom
A partíciók természetesen primariba vannak és a SWAP partíció is annak megfelelően van formázva...
-
J.A.C.K.
csendes tag
Hali! A hunapk.hu oldalon sok magyarosított progit találtok!
Köztük a delfines webböngészőt, ami telepítve van ha a RoEddie U3 ROM-ot használjátok.
Én lecseréltem! És a facebook és dropbox is felkerült nekem onnan!
Köszönöm az Ő munkájukat is! -
kanyi51
senior tag
Szia
Gratulálok a munkádhoz, bár szerintem nem teljesen követik egymást időrendben az elején, illetve nekem volt talán kissé összevisszade ez nem lényeg, nagy DICSÉRET nektek, így már igazán használható telot kapnak az uj beugratott vásárlok
, ezenkívül teljesen jó hogy egy helyen az összes fontos leírás és link.
Kösz Nektek
Üdv -
simon0918
tag
Gratulálok az 1#hsz megalkotóinak, nagyon szép munka! Nálam sajnos még mindig fenáll a háttérkép és a névjegy exportálás hiba. Akinek rotoolt a telója, de gyári, update 3al felfrissített
ROMja van, neki is jelentkeztek ilyen problémák? Sajnos a flashplayer sem megy :S -
macgywer
tag
Sziasztok!Tapasztalatokat szeretnék,hogy érdemes felrakni a gyári update 3-as frissitést,van benne sok bug javítás?
-
coyote55
őstag
Gratulálok az 1. hozzászólást "megszülő" társaságnak!
Szép munka! -
csasznyi
csendes tag
Szeva srácok! Az új romon valaki már próbálta a swappert? A menetét leírhatná valaki aki tudja
Előre is köszi, ha valaki segít.
-
Sanctus
aktív tag
-
tmximum
tag
válasz
beach head #1677 üzenetére
És magyarra is be lehet állítani? tehát pl a 2-es gombot 2-szer megnyomva "á" betűt ad? ha igen, akkor hogy lehet beállítani? köszi
-
Bóti
senior tag
válasz
fater01 #1667 üzenetére
Ahogy észrevettem, akinél ilyen probléma fellépett, az mind a roeddie féle update1-es system.img-t felflashelve akart rootolni.
Ne azzal tegyétek, hanem a rootoló zipek valamelyikével, és jó lesz.Nos, van egy bejelentésem:
Kb. 2 hete megszületett az ötlet a fejemben, hogy csinálni egy mélyvíz topikot a telefonnak.
Összebeszéltem cosgtsrex kollégával, és összeszedtünk minden olyan hasznos infót, ami kérdés szokott lenni. Múlt héten 6 órán át írtam, aztán átküldtem Ákosnak, ő is átolvasta, és megbeszéltük, hogy mik kerüljenek még bele, szóval ma, még kb 4 óra szenvedés után elkészült!A dolog ott tart, hogy írtam egy moderátornak, ő is átolvassa, hogy nem-e sérti a szabályzatot, és ha mindent rendben talál akkor kiemeli első hozzászólásnak!
Remélem sokaknak tudunk vele segíteni!
-
tmximum
tag
Sziasztok, szükségem lenne egy olyan programra, ami olyan billentyűzetet biztosít, ami a régi hagyományos telefonokon van (NUMBER-PAD), mert anyukám vett egy ilyen telefont, de a qwertz-et nem tudja használni
.
(magyar verzióval) -
Sanctus
aktív tag
-
fater01
tag
#cosgtsrex
Bocs hogy egymás után kétszer írok, de lejárt a szerkesztési idő. Ha lenne annyi időd, csinálhatnál egy egyszerű leírást mit kell csinálnia annak, akinek nem sikerül a root, illetve a fenti hibát produkálja. Ha megcsinálod smart2 rootolás címmel, a google kidobja úgyis. -
fater01
tag
válasz
coyote55 #1666 üzenetére
Ő is beleesett abba, amibe páran, hogy a root kivégzi a gyári telot. Végig kell csinálnia, amit simon végigcsinált. Máshogy nem tudja megoldani, csak ha felteszi a legújabb roeddy-t..
Jah! Egyenlőre csak kusza, de gyári beállításokra, ha visszamegy akkor a betöltésnél valahol meg fog akadni. Nálam a nyelvválasztásnál, simon-nál a fiókbeállításoknál. Tehát nem érdemes vele kisérletezni. Viszont a gyári rom-nak annyi. Illetve olvastam, hogy van valahol egy szűz gyári rom-mentés, azt biztos vissza lehet tenni, de erről a srácok biztos többet tudnak. -
coyote55
őstag
Srácok, mit kell csinálni, ha a root csak látszólag sikeres, ellenben a karakterek a kijelzőn "összekuszálódtak"?
A másik fórumon kérdezi valaki kétségbeesve... -
cosgtsrex
tag
Megoldottam az össze RoEddie ROM Swype problémáját!
A hiányzó fájlt a /system/lib-ben pótoltam, így tökéletesen működik a magyar Swype, olyan ROM-on is, aminek eredetileg nem a része.Csak ezt a .zip-et kell alkalmazni és települ a Swype-HU rendszeralkalmazásként, illetve a hozzá való lib is a helyére kerül.
-
cosgtsrex
tag
válasz
simon0918 #1651 üzenetére
Helló!
Kész a RoEddie 099-V3 HUN-hoz való Update3-ra frissítő .zip.
Alkalmazásának pontos menete:Letöltöd, telefon SD-jére fel másolod. Célszerű CWM előtt feltenned a rootolót is az SD-re és átnevezni Update.zip-re, mert később kelleni fog.
Ezek után CWM Magyar > .zip flashelő, majd 01021-for-RoEddie099V3-plusroot.zip.
Ezután ha bebootol, kapcsold ki a telót, várd meg míg kikapcsol, és kapcsold be recovery-be.
Hangerő fel nyomva tart, bekapcsoló gomb a rezgésig, majd bekapcs elenged, hangerő továbbra is nyomvatart. Ha bejött a recovery, 'apply update from sdcard'-ra nyomj ház gombot, - Yes, megint ház, lefut és 'reboot system now' megint ház gomb.
Ezek után már csak a RoEddie keretrendszert kell visszatenned.
CWM Magyar, .zip flashelő > 02-099-HunMod-framework.zip, 'Mehet!' gomb.
(Ezt a .zip-et a letöltött 099 V3-as ROM mappán belüli, Factory-Reset-csomag mappában találod, vagy az Update3-aséban ugyanott. Ugyanaz mindkettő.)
Ha újraindult, kész vagy!Akárhogy babráltam az Update3 frissítőt, akkor is unrootol, tehát a rootolást mindenképp el kell végezned, vagy félig rootolt maradsz, vagyis nem fog működni a root megfelelően.
Letöltések
A frissítő:
01021-for-RoEddie099V3-plusroot.zipA rootoló:
Root Update2 newSU.zipSok sikert, kb 2-3 perc a dolog, frissítés utáni első bootnál ne ijedj meg, normális esetben is 30-40 mp-re lehet számítani! Ha az android felirat eltűnik és elsőtétedik, még mindig várj türelemmel, ahhoz hogy rezzenjen és behozza a zárképernyőt, első indításkor kell neki egy kis idő. Ez azért van, mert minden gyári alkalmazás módosult.
-
beach head
senior tag
ja még valami, az opera mobile gondolom még mindig nem indul nektek sem? vagyis elindul aztán leáll az egész... remélem az ice jobb lesz
-
beach head
senior tag
nekem az update 3-mal úgy tűnik megoldódott a restart probléma, már csak a kevés belső tárhely, a halk hangszóró, akadozó zenelejátszó és az érzéketlenebb bal képernyő szél a "gond". Na meg a kiugráló bekapcs gomb. Egyébként ezt a 2-3 másodperces süketséget híváskor nem lehet megoldani? Van hogy halló-zok mint az állat már pár másodperce, aki felhívott az meg nem reagál semmit... gondolom mer nem hallja.
Olyan frissítést nem tudnak kiadni egyébként amivel kiölik a sok bloatware appot?
az x8hoz meg az ideoshoz képest még jó hogy "jobb". mikori telók azok már..
-
lacika8006
tag
-
fater01
tag
Szép Napot!
Lassan egy hónapja használom a telefont. Teljesen gyári, update3-ra frissítve. Összehasonlításképpen két telefonnal. Sony xperia x8, és Huawei ideos x3. Mindkettő rootolt. A sony-n ginger dx29 fut, a hüvelyen lucy sonic csak a kernel van cserélve és a proci792-re húzva. Szinte ugyanazokkal a programokkal van terhelve mindegyik. És a mérleg egyértelműen a smart2 felé billen. A hardver-rel nem érdemes foglalkozni, a kamera mindegyikben sz@r. A kijelzőfelbontás azonos. Viszont a gyorsaság és gördülékenység a smart2 javára szól. Az egy hónap alatt nekem egyszer fagyott. Azóta fent van az update2 és 3. Nem tudom minek köszönhető, hogy nem fagy. A frissítéseknek, vagy a power schedulernek, de nem is igazán érdekel. A lényeg, hogy stabil. Sőt! Egy hete tettem fel az utolsó olyan alkalmazást, amit használok. Azért van belőle pár, egy fentebbi hozzászólásomban felsoroltam. Ennek ellenére stabilan 71 MB a belső tárhelyemen a szabad hely. A google chromot használom, ebben van lehetőség a jelszavak megjegyzésére, így a facebook-ot a böngészőből indítom, eleve nem volt szükség a frissítésre. Egyébként is szeretem eldönteni magam, hogy egy alkalmazás frissüljön-e vagy nem. Az egyetlen dolog, ami igazán bánt, az a hangerő. A csengőhangokkal nincs probléma, azt meg tudom oldani egy converterrel. De a média hangerővel gondban vagyok. Egy klipp v. egy video convetálása időigényes feladat, és nem éri meg a fáradtságot. Hiszen az lenne a cél, hogy van fél órám gyorsan megnézek egy klippet a youtube-on. De ha letöltöm a számítógépre konvertálom és visszarakom hogy megnézzem, ez már durva. Tehát ezzel kellene kezdeni valamit. Tehát ott tartok most, hogy mindenféle beavatkozás nélkül, fagyásmentesen, különösebb odafigyelés nélkül(értsd: nem kell ellenőriznem, hogy lelépett-e a hálózatról) rendeltetésszerűen tudom használni. -
cosgtsrex
tag
Üdv Mindenki!
Elkészült az Update3-ra frissített RoEddie 099 Hun!
-Változások a V3 óta-
-Újraellenőrzött és tisztított /data/data és /data/dalvik-cache mappák. A v3-ban 1-2 maradvány benne volt hagyva, igaz méretük nem számottevő, kb 10-20kb, meg a ROM működését sem befolyásolták, de ebben már ezek nincsenek benne. Le lettek tisztítva.
-Update 3-ra frissített! Partícióit tekintve boot és modem partíció került frissítésre, lényegében alapsáv és kernel került újításra. Egy-két modul szintén frissült. Elővigyázatosságból a bootloader frissítését kitöröltem a frissítő .zip-ből, mielőtt alkalmaztam volna, tehát az maradt a régi. Szerencsétlen lóderünk így is elég kötekedő, nem még ha lefrissítjük azt.. Recovery és annak védelme nem lett alkalmazva, tehát mindig bejön és használható továbbra is a megszokott 4 opciósunk. Összes rendszeralkalmazás frissítve, illetve a JRD-s -res-ek cserélve lettek az újakra. Ezekez mind-mind a hivatalos Update3-ra frissítő .zip végezte el.
-Frissen Factory Resetelt. A V3-hoz hasonló módon, első netre való csatlakozáskor jelenik meg az alkalmazások között a Play Áruház, addig nem. Nem megijedni, netre csatlakozni!
-Cyanogen MOD 7-es bootanimáció. A ROM sem keretrendszerét, sem alkalmazásait tekintve nem cyanogen, sőtt semmi köze sincs hozzá. A bekapcsoló animáció, csak látványelem, Sony Ericcson X8-as MiniCM7-jéből lett kinyerve.
-Frissített, újraintegrált ES File Explorer. A V3-as ROM-ból már ismert ingyenes fájlkezelő alkalmazás frissített verziója integrálva rendszeralkalmazásként.A ROM továbbra is rootolt, CWM Magyar telefon memóriájára telepítve, egyetlen alkalmazásként, ezen kívül a MultiLing Keyboard van még fönn. A telefon memóriájából 26MB foglalt!
A ROM továbbra is teljesen magyar, semmiféle nyelvi, vagy területi beállítás nem került módosításra!
Továbbra is az esetleges későbbi ROM mentés előtt, mindenki az első .zip-et tegye fel, ami visszateszi a régi keretrendszert, mert ha a RoEddie keretrendszerről ment, visszahozáskor bootloop..
Factory Reset is, a V3-hoz hasonló módon először 01-es zip, majd factory reset, majd 02-es zip.
Ha nem így, akkor bootloop, amit Factory Reset fix.bat javít FASTBOOT-on kereszül.-A .zip fájlokban a következők módosultak-
A régi 01-es 4-in-1.zip helyett egy 01-099-HunMod-U3-3-in-1.zip van. Ez már a RoEddie 099 01021-es (Update3-as) build.prop-ot teszi a helyére. A 4-in-1 törölhető az SD-ről.
02-es framework.zip maradt a régi.Figyelem!
Biztonsági okokból, mindenkinek ajánlott először FASTBOOT.bat-tal feltenni a ROM-ot FASTBOOT módban, majd csak ezután, ADB-ből a CWMroot.bat-ot használni!
A CWMroot.bat továbbra is másol mindent a megfelelő helyre.
Factory Reset fix.bat javítva! A V3-ban hibásan volt megadva a ROM helye, így a javítás nem történt meg.A ROM nyers mentésének mappa neve, illetve a CWMroot.bat után, a ROM visszaállításnál is keresendő mentés neve: ROM-099-hun-01021
Ez továbbra is a ROM Mappa/clockworkmod/backup elérési útvonalon található meg.Leírások frissítve a .bat-okban is és a 00 info.txt-kben is. Nem kötelező elolvasni, de ha valami nem tiszta, előbb olvass, aztán kérdezz!
Letöltés>>
RoEddie-v099-hun-Update3.rarVisszajelzések jöhetnek továbbra is!
A ROM szabadon módosítható.Special thanks for RoEddie!
-
cosgtsrex
tag
Rajta vagyok a RoEddie 0.9.9-es magyar Update3-asra erőltetésén.
Hamarosan teszek fel ROM-ot is, .zip-ek már készen vannak, hasonló lesz mint az Update2-es RoEddie 099 Hun, csak még pontosítgatom itt-ott, meg hát 12 órában dolgozom a héten, szal ami nincs az az idő jelenleg szinte semmire. -
lacafaca
addikt
válasz
gaBIKA1978 #1633 üzenetére
probléma megoldva...köszönöm! -
-
lacafaca
addikt
válasz
cosgtsrex #1473 üzenetére
egy kis segítséget kérnék. föltoltam tegnap, minden szép és jó (főleg a gyári förtelemhez képest), nagyon nagy reszpekt érte
de...sajna a benne levő widgeteken kívűl semmi újat nem lehet kitenni. akár mit kipróbáltam, nem csatolja a "kiválasztás" ablakba. van erre valami megoldás, vagy ez csak nálam egyedi? -
kiskakas
senior tag
Gyors kerdes. Update1 van a telefonon, (gyari,semmi root), update2 se ment fel es termeszetesen update3 is ..
Az ujraindulas bugot javitottak mar? egyedul ez miatt raknam fel, koszi
-
v1s
csendes tag
Valami hihetetlen dolog történt: a magyarított roeddie 0.9.9 frissítést talált...
4,6 mb ha jól emlékszem -
cosgtsrex
tag
Üdv!
Egy újabb leírás következik, ha már mindenki témázni szeretné ROM-ját.
Témázás kezdőknek
Előkészítés Update2 óta (már azt is ezzel a módszerrel):
Ki kell nyerni a következő fájlokat root fájlkezelővel: /custpack/framework/framework-res.apk
/custpack/JRD_custres/app/SystemUI-res.apk és /system/app/SystemUI.apk.
Kimásolod egy új mappába a SD kártyán, aztán gépre fel, és kicsit bele kell majd nyúlkálni.
Ha fenn a gépen, szükséged lesz egy tömörítő alkalmazásra, példámban a winrar szerepel.
Belemész a mappába és megnyitod a kapott SystemUI.apk-t és SystemUI-res.apk-t.
Először is a SystemUI.apk-dat mentsd el, ha esetleg később vissza szeretnéd állítani a teljesen gyári állapotú témádat a teljesen gyári -res.apk-s módszerrel.
A SystemUI-res.apk-ból a SystemUI.apk-ba a következőket kell átmásolnod: res mappa és resources.arsc (META-INF és átmehet, de ugyanaz, így felesleges).
Ha ezzel megvagy, menj az OUT Kitchen-be és File Upload.
Upload system files-ba tedd be a választópontot, majd töltsd fel a framework-res.apk-dat a framework-res.apk alatti Select File gombbal, a SystemUI-res.apk fájljait tartalmazó SytemUI.apk-dat pedig a SystemUI.apk alatti Select File gombbal.
Ha ezzel megvagy kezdheted a témázást, így a ROM-odnak megfelelő nyelvű és verziójú keretrendszered marad a témázás után, illetve a ROM-odnak megfelelő állapotsorod is.
Ha a témázgatással megvagy, kattints a Summary fülre, bizonyosodj meg arról, hogy minden összetevő zöld színű az összesítésben, majd add ki a munkát a konyhának a "Submit work to kitchen" gombbal.
Ezután pickup page, ha kész a temád, töltsd le és töltsd le a Vodafone Smart 2-höz való Theme Minta.zip-et.
Ez azért fontos, mert a konyhában nem tudod beállítani úgy a framework-res.apk helyét, hogy az a Smart2-jével egyezzen, meg ugye fenn hagyja a JRD_custres/app-ban a SystemUI-res.apk-t ami által ütközik a 2 infó, így állapotsorod nem lesz.
Tehát ha lenn a minta és az elkészített témád: UOT-dátum-idő.zip, akkor először is a Theme Minta.zip-ről készíts másolatot, ha esetleg később és témáznál ne kelljen a készet babrálnod, majd nyitsd meg mindkettőt winrar-rral és az UOT.zip-ben lévő app mappában lévő SystemUI.apk-t másold át a Minta.zip-ben lévő app mappában lévő SystemUI.apk helyére, majd az UOT.zip-ben lévő framework mappában lévő framework-res.apk-t másold át a minta.zip-ben lévő framework mappában lévő framework-res.apk helyére.
Ha ez okés, a settings mappát is belemásolhatod. Az ebben lévő setting.out arra jó, hogy ha később módosítani szeretnéd a témádat, nem kell mindent beállítanod újra, hanem csak feltöltöd a settings.out fájlodat a File Upload-nál az upload settings-szel és a beállításaid visszaállnak.
Ha fájlok felülírásával kész vagy, átnevetheted a minta.zip-et tetszőleges névre, felmásolod a telódra, alkalmazod CWM-mel és a beállított témád lesz a telón.
Ez a .zip törli az alapból a JRD_custres/app-ban lévő SystemUI-res.apk-t, mert ugye annak minden részét már tartalmazza a SystemUI.apk.
Esetleges gyári témára visszaállító .zip-et teszek fel kérésre, én továbbra is JRD_custres/app-os módszert használom. Ha esetleg szeretnétek ti is SystemUI-res.apk-s módszert, annyi a teendőtök, hogy a kinyert SystemUI-res.apk-ba belemásoljátok a témázott SystemUI.apk-ből a res mappát, a META-INF mappát és a resources.arsc-t, vagyis az egészet felülírjátok, amiket tartalmat, a SystemIU.apk-ből törlitek ezeket, kivéve a META-INF, az maradjon benne. Aztán a SystemUI.apk-t root böngészővel a /system/app-ba másoljátok, felülírva a régit, a SystemUI-res.apk-t pedig a /custpack/JRD_custres/app-ba. Majd teló restart. De az állapotsor a sima -res nélküli módszerrel is működik, amit a Theme minta.zip tesz fel.Jó témázgatást!
-
PHARD
tag
Három napja frissitettem a telefont update3-al,azota megszakad telefonálás közben.Mi lehet a probléma?Nem nagyon akarom szervizbe küldeni,mert nem bizok benne hogy érdemben valamit ér.
-
Bóti
senior tag
válasz
elfelejtette #1610 üzenetére
Hát barátom, az meleg... megértelek, és teljesen jogos.
Amúgy én sose voltam más szolgáltatónál, de ahogy hallottam, máshol se jobb a helyzet.
A telenorról nem tudok szinte semmit, de valamivel olcsóbb, az ügyfélszolgálatot nem tudom milyen.
A Tré meg hajlamos platina ügyfeleket, akik havonta 60-70 ezer forintot fizetnek (vállalkozó), egy hét késés miatt korlátozni.. bár anyuék aranykártyások, és a múltkor hívott, hogy hozzájuk dobtak egy galaxy minit, meg egy Tré-mobile MOVE-ot 990/db-ért, meg némi aranypontért. Szóval.. meg az oldaluk is használható..
Én attól akadok ki, hogy hogy lehet a voda ennyire f0s.
Az oldaluk használhatatlan, ráadásul pontatlan is (gondolok itt arra, hogy a flottánál ezt a sz@rt ICS-el reklámozzák, amióta megjelent!). Fogyasztó félrevezetése miatt úgy be lehetne őket perelni...
Az ügyfélszolgálaton (tisztelet a kivételnek) balekok dolgoznak, akiket ha megkérdezel, hogy melyik telefont válaszd csak pislog(csak úgy kamura meg szoktam kérdezni), többségük azt se tudja, hogy melyiknek mi a specifikációja... (ilyenkor szoktam kezdeni elsorolni a csíkszélességet meg ARMv6 vagy 7, meg ilyeneket és visítok, ahogy zavarba jön és csak vigyorog
, próbáljátok ki egyszer, nagyon állat).
De ami szerintem a legdurvább, hogy van egy telefon, érkezik egy rendszerrel, és úgy belebarmolnak, hogy egy használhatatlan trágya lesz belőle (gondolok itt az update nélküli napi kernel panic-re). Néztem külföldi fórumokat, SEHOL nem láttam, hogy bárkinél is lett volna fagyás, szóval a magyar voda cseszett el valamit, de nagyon, és erre 4 update-el próbálják helyrehozni, amit elcsesztek.. Az bezzeg profin megy nekik, hogy telirakják minden sz@rral, meg bootloadert zárjanak (amiben ott van egy bugos kerlnel, de le kell zárni, nehogy legyen rá valaha értelmes is), meg recovery-t barmoljonak..
Na mindegy.. -
Sultanka
tag
válasz
Sultanka #1596 üzenetére
Sziasztok!
Csináltam egy backup-ot, felraktam az új romot, cwm-ből indítottam egy visszaállítást, és nem működik :/ Előjön a kék android felirat, és kb 5 másodperc után elsötétül a képernyő, aztán megint előjön az android felirat, és ezt ismételgeti.
Tud valaki segíteni? -
beach head
senior tag
válasz
elfelejtette #1610 üzenetére
Asszem az én következő telefonom se tőlük lesz. Bár nekem volt ilyen gondom velük, igaz nem vennék semmi pénzért saját célra előfizetéses telefont egyik szolgáltatótól sem.
-
elfelejtette
veterán
Feleségem 2 éve vásárolt az előfizuval együtt egy se spiro (v100) telefont, ami pár hónap használat után önállósította magát. Az éjszaka közepén végighívta a telefonkönyvet, magától csatlakozott az internetre, ha a kamerát akartad bekapcsolni, akkor pedig újraindult. Kétszer küldtük fel a szervízbe, mindkétszer úgy jött vissza, hogy szerintük jó a készülék. Csakhogy mivel jó kis számlákat csinált a telefon, egy idő után nem tudtunk fizetni, és letiltották a kimenő hívásokat. Közben lejárt a két év hűségidő, és a hónap elején már odáig jutottunk, hogy a helyi (Debrecen) ügyfélszolgálaton már szóba se nagyon álltak velünk. Felhívtak egy főnököt Pesten, hogy beszéljünk vele, aki azt mondta, hogy beismerik, hogy tényleg a szar telefon miatt lett ekkora számlánk, ezért cserébe egyedi ajánlatot kapunk. Ez abban merül ki, hogy extra alacsony havidíjú előfizetést kaphatunk, és egyedi készülék ajánlatot. Ma mentünk vissza, mivel azt igérték, hogy mára leküldik a papírokat. Bementünk, és azt mondták, hogy a normál előfizetésnél kisebb díjcsomaghoz tartozó áron juthatunk készülékhez. Tehát a Smart2, ami karácsony előtt 4999ft, most pedig 9999ft, azt 21999ft-ért kapjuk meg. Mondtuk, hogy akkor így ebben a formában nem kívánunk élni a lehetőséggel, inkább visszamondjuk az előfizetést. Erre bedobták, hogy ha akarjuk, akkor adnak 10000ft kedvezmény is a készülék árából. Mondom "Igen?", és ezt eddig hogy-hogy nem mondták, csak most? Innentől kezdve Azonnali hatállyal mondom fel az előfizetést, és örüljenek, ha nem írok be a vásárlók könyvébe a hozzáállásuk miatt!
Nagyjából ennyi, remélem nem volt nagyon zavaros... -
-
Bóti
senior tag
válasz
elfelejtette #1603 üzenetére
Mesélj!
-
Sanctus
aktív tag
válasz
sirszevenap #1599 üzenetére
Pár hsz-szel visszább ott lesz a frissített, update3-as, gyári ROM! Azt szépen ráteszed, s már kész is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest