Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Akkor van gond, ha akkor keresnek, amikor bootol. Valamiért újraindítottam a telefont, és akkor hívtak, amikor még "nem tért észhez". Úgy lefagyott, hogy akku ki-be segített csak rajta
Erre mondják: pech. Kicsi a valószínűsége, hogy még egyszer sikerüljön fagyit csinálni belőle -
coyote55
őstag
A WiFi tényleg megfektethette a rendszert, de nem is csodálom. Gondolj bele, szerencsétlen telefon talál végre egy barátságos hálózatot, ahonnan nem rugdossák ki, erre te elsétálsz onnan. Persze, hogy körömszakadtáig ragaszkodik hozzá, és túlpörgeti magát. Én csak akkor kapcsolom be a WiFi-t, ha kell, még az itthonira sem engedem, mert feleslegesen nő a fogyasztás.
-
Jacak
senior tag
válasz
coyote55 #2594 üzenetére
Nem,rendesen legyalulták,valszeg DFU-val(device firmware update), újraformázhatták az összes partíciót,mert hazavágtam előtte(elformáztam) a recovery-ét,szóval újrarakták nulláról,a legújabb,gyárit felrakva,én meg hazahoztam,gépre kapcs,ruszki full reco flash,majd sd-ről superuser flash zipből a fullos reco-val.De gyanúm szerint talán a wifi akaszthatja ki annyira 1 idő után,h. fennakad a szeme,és újraindul,mert minden esetben be volt kapcsolva a wifi,mikor ezt produkálta.Ha sokáig nem wifiztem,nem bohóckodott,s éjszaka sem.Nappal,ah. járkáltam az utcán bekapcsolt wifivel a zsebemben a tel(kikapcsolt kijelzővel ugye),egyik routerről a másikra váltogatott a tel,s 1xcsak újraindult.De mióta Llama-val automatizáltam,h. reggeltől estig bizonyos időközönként repmód aktiválódjon,majd 2 mp után visszalépjen a hálózatba,azóta külön manuális beavatkozás nélkül üzemszerűen elketyeg.Néha a RAM visszanyerése okán pár naponta csinálok Quick Boot Plus-szal egy UI-restartot,meg óránként automatice lefut a Quick RAM Cleaner,biztos,ami biztos,de így nem reked érzésem szerint semmi se a végtelenségig a memóriában,h. 100%-on pörgethesse a rendszert folyamatosan.
-
mArZsi
tag
Nincs valakinek véletlen egy majdnem kidobásra szánt ilyen telefonja?
Egy első hangszóróra lenne szükségem. -
-
-
-
Jacak
senior tag
Tehát.Az itt belinkelt összefoglalóból lehúzod a working full recoveryt.Kicsomizod pl. a C:\re a gépen.Egy recovery.img nevű fájlt kapsz.Szintén az összefoglalóból lehúzod a linkek közül még a batch-fájlokat,megkeresed a recovery.bat-ot,szintén a gépen a C:\-re rakod,ugyanoda,ahova a recovery.img-fájlt,majd a telt flashbootban a gépre rakva,rákatt a recovery.bat-ra.Nézed,h. felrakja a recovery-t.Ha kész(persze,ezt előtte is megteheted) leszeded szintén az összefoglalóból a Smart2# Final.zip-et,a microSD gyökerébe teszed.Tehát.Ha minden jól ment,az új recovery a telón van.Elindítod recovery-módban.Kiválasztod az opciók közül a flash zip from sdcard(v. ilyesmi) -t,betallózza az sd-t,a hangerőgombokkal lemész,majd kiválasztod a smart2# final.zip-et.Okézod,elvégzi.Kiírja,h. 'gingerbread root',visszalépkedsz,system reboot,és kész,a tel rootolva van.Szólj,ha elakadsz vhol.Azért nem PÜ-ben írtam,ha nem haragszol,mert ha másnak van ilyen gondja,az is hadd tudja megoldani.
Nem nagy dolog az egész,csak odafigyelve,pontosan kell elvégezni.
-
-
Jacak
senior tag
Ha megvan az ADB Interface,akkor fastbootban megoldhatod úgy is,h. leszeded az 1.hsz.-ben írt ruszki recovery-t,beszerzel egy recovery.bat-ot,ugyanabba a mappába(pl. egyszerűen C:\-be) teszed,elindítod a recovery.bat-ot,felflasheled a ruszki recovery-t,beszerzed a Smart2SU-t,SD-re rakod gyökérbe,telt elindítod recoveryben,majd felflasheled a Smart2SU-t,kiírja,h. 'Gingerbread root',és kész.
-
Jacak
senior tag
Nincs mit.
A gyári ROM rajta marad rootolás után is,annyi változik,h. bekerül rendszeralkalmazásként a superuser(+ a bináris),ami biztosítja az appoknak a rendszergazdai jogot,de ez a jog visszavonható magában a superuser appban is,meg az srsroot progival is.
Nekem már újabb superuser van,mint,ami eredetileg volt,lehet,másnak is érdemes frissíteni időnként.
-
Bóti
senior tag
válasz
zozimoto #2531 üzenetére
Jaja, nagyon patent.
Pláne, ahogy hozzájutottam..
15k + 1750 1 évig, 500 megás nettel, flottás csomagban, havidíj 4000.
Szerintem abszolút vállalható!Maga a telefon iszonyat jó. Féltem kicsit a 4,5"-tól, de netezni, gépelni, videót nézni nagyon jó rajta. Nem mellesleg IPS, olyan színei vannak, és olyan jól olvasható még direkt napfényben is, hogy azt el sem hittem először.
Egyetlen gyenge pontja az 512MB RAM, van úgy, hogy böngészek és pl bezárja a launchert, de ezt ellensúlyozza a 2 magos proci, ami gyorsan visszatölt mindent a memóriába.
Vannak profilok, amik nagyon hasznosak, a kamera nagyon jó, a hangzás meg egyszerűen sokkal teltebb, mint a Voda Smart II-nél.
Nem tudom ismeritek-e a Pendulum - Watercolour című számát, de amikor beindul van benne egy nagyon mély búgás, amit sehogy nem tudtam teljesen elővarázsolni a Smart II-ből, pedig PlayerPro+DSP+Volume+, de akkor se volt olyan hangzása.
Röviden: életem legjobb telefonvásárlása volt (remélem nem lesz vele gond.. kop-kop). -
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Eladósorba került a telefonom, váltottam Huawei G510-re..
Ha valakit érdekel írjon püt.
Ugyanitt van még egy Xperia X8 is 11W20-as gyártási számmal -> nyitható a bootloader. -
gyu456
tag
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan is tudum rootolni ezt a telót?
-
gyu456
tag
válasz
beach head #2526 üzenetére
Van helyette másik teló, jobban mondva Tab
Így ez ráért ott lenni a szervizben.
Azért kellet egy is türelem a vége fele már hogy mi van már... De így most van egy majdnem csak új telóm
-
joke38
tag
Na skacok ilyen hibát még nem pipáltatok szerintem,ami most nálam van.Ugyanis úgy néz ki,hogy működik ugyan a teló,de mégse,vagyis megy a rendszer,de szinte semmilyen alkalmazást nem nyit meg,vagyis megnyitja,de én nem látom,olyan mintha a háttérben futna,de a kijelzőn nem látok semmit csak feketeséget,pl. ha play-t megnyitom semmi gond ,de ha valamit telepíteni akarnék kifagy és kiírja,hogy nem válaszol.Vagy amikor hívni akarok valakit akkor a hívó fél látja,hogy hívom,de nem hallaná amit mondok,de én se hallok semmit,olyan mintha se kép se hang nem lenne.Szerintetek mi a hiba?
-
gyu456
tag
2 hónap után ma már a kezembe lesz a teló, ha minden igaz!
-
Sanctus
aktív tag
válasz
beach head #2519 üzenetére
Ha a "vakerán" 2 hónapos, garisért kérnek 14-et, akkor az 1 évesért jó, ha egy 10-est adnak érte...
-
coyote55
őstag
válasz
beach head #2519 üzenetére
Olyannak, aki olvassa a fórumot, nem hiszem...
-
beach head
senior tag
szerintetek el lehetne passzolni tavaly júniusi mókolatlan dögöt 15ért?
-
embike10
csendes tag
-
mArZsi
tag
Alberto96 ROM 1.0v2 valaki fel merte már túrni? Mik a tapasztalatok?
-
törölt tag
Tudom nem idevágó, de hogyan lehet a google naptárban (most jelenleg aCalendart használok, de ahogy nézem a google-s naptárat szinkronizálja) az események színeit megváltoztatni?
Azt néztem, hogy webes felületen keresztül lehet, de van-e olyan lehetőség, hogy ne alapból ezt az ocsmány barnát tegye be? -
FlickAir
aktív tag
válasz
fater01 #2512 üzenetére
Ha meg akarod úszni a factory reset-et, és csináltál CWM mentést, akkor először ezt másold át a PC-re, egy mappába, ebbe másold bele az adb.exe, AdbWinApi.dll, AdbWinUsb.dll, fastboot.exe, reboot.bat, és userdata.bat fájlokat (az 1-es hozzászólás bármelyik ROM-jában megtalálod őket).
Tegyél fel egy szűz ROM-ot, kapcsold be az USB hibaellenőrzést, és indítsd el a Userdata.bat file-t. Ha lefutott, akkor a reboot.bat-tal indítsd újra a telefont.
Ezzel visszatetted az összes app-ot, a címjegyzéket, SMS-eket, google- facebook fiókot, wifi jelszavakat, stb.
-
fater01
tag
Root utáni factory resetet akkor csinál valaki, ha nem működik rendesen a telefon. Ilyen volt nekem, amikor a root után furcsa karakterek jelentek meg a menüpontoknál, illetve eltűnt az üzenet küldése menüpont és csak szerkesztés volt. Ezután jött a factory reset, nyelvválasztás és ott megállt. El sem jutottam az app-ok törléséig. Olyan rendszeren, ahol nem okoz gondot a root, nyilván a rendszer visszaállítás sem csinál bajt. Viszont a fenti hozzászólásban a forumozónak van gondja elég, ha unlockot kér a telo. Ezt nem oldja meg a rendszer visszaállítás, de gondot okozhat.
-
Fall-N
veterán
válasz
fater01 #2508 üzenetére
Elvileg a factory reset a system partíciót nem bántja, sőt hozzá sem fér. A root csak a SU-t és a Busybox-ot teszi fel.
A factory reset egyébként a /data partíciót törli (programok, beállításai).
Ott más hiba volt. Olyan sys app lett leszedve amit nem lett volna szabad. Én minden bloatwaret leszedtem mégsem lett baj. -
Jacak
senior tag
Üdv gyerekek. Van egy olyan gondom,h. random újraindulgat a tel egy ideje,és dunsztom sincs,mitől.Van,h. napokig bírja,több,mint 1 hétig is,van,h. csak pár órát,de teljesen érthetetlen,mitől.1021-es build,februárban ezzel adta vissza a szervíz,rootoltam akkor,s jóideig nem volt gond,az utóbbi időben kezdte el ezt produkálni.Nem használat közben,hanem mikor épp nem használom aktívan,zsebben van.Tud vki erre vmi magyarázatot?
-
fater01
tag
Ezt azért értékeld át!
Személyes tapasztalatból írtam amit írtam. Ráadásul nem egyedül nálam volt gond, (itt a fórumon is volt, aki) a root után gyári beállításokra kattintva a telefon csak a nyelvválasztásig jut el. Tehát nem hülyeség, legfeljebb nálad nem jelentkezett ez a hiba. Ha jól emlékszem simon futott ebbe bele, két napig küzdött, mire életet lehelt a készülékbe. -
Jacak
senior tag
...Már régóta használom az UC bõngetőt,de nekem 2 verza is van fent,a régebbi egy 7.2-es,pl. most is azzal írok...
A másikat viszont nem frissítem 9-esre,mert sztem gyalázat,h. a legújabb verza már van v. 10 mega,sztem ez érthetetlen...
Nekem van fent 2 Dolphin is,a HD,meg a Mini,de azokat nemigen használom,viszont az xScope-t is preferálom,megvan a sima,meg a Pro is,igaz,nem a legújabb verzák,de azt se frissítem azokat se...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest