Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolapapa
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Most hogy végre újra csatasorba állt a troll:
Szeretném kipróbálni az útvonaltervezést, navigációt, stb.
Hogyan műxik, mi kell hozzá, mit javasoltok?
Köszönöm az építő hozzászólásokat! -
Bóti
senior tag
-
Sanctus
aktív tag
kb 660 óránál sikeresen belerondítottam a rendszerbe (gond nélkül üzemelt, csak a gyári fészbúkot szerettem volna kivakarni).
De valamit mellényúlhattam, mert valami google-s hibaüziket dobált fel, ha aktív volt a kijelző, és pl a hívás kezdeményezések előtt rohadt zavaró volt mindig kinyomkodni. :/
Így 682 óránál új rendszert kapott. -
Sabber
aktív tag
Végre helyreállt a rend
210 óra üzemidő után újra feltettem tölteni
18% maradt még az aksiban úgyhogy hála istennek minden a régi újra bírja a kicsike normális ideig egy töltéssel
üdv.
-
kanyi51
senior tag
Nos akkor kis beszámoló:
Este felraktam töltésre, reggelre szépen fel volt töltve DE... nem talált hálózatot. Eddig ezzel semmi baj nem volt, és előző este is ment minden rendesen rajta. 710 : 36 :12 volt amikor mentettem, és természetesen mindenről van képernyő mentés is bizonyítéknak
Most ezek az adatok a Link2SD- böl származnak:
RAM memory :106 MB free
Internal memory:77,9 MB
SD memory: 1.2 GB free a 6 GB ból.
External Sd: 535.3 Mb free a 961 Mb-ből.
Minden alkalmazás 179
Belső memóriában 2
Sd kártyán 1
Linkelve 104
Felhasználó 107
Rendszer 72
SPB Shell 3D fut rajta a Holo locker-rel,
terméseztessen Rootolt Update 3 -mal és semmi egyéb apk nincs rajta mint pl. a SmartIIFix
Körülbelül ennyi, gyakorlatilag ha így maradna meg is lennék elégedve vele, bár most ez a mobil hálózat elvesztése eléggé géz volt, csak az újra indítással tudott helyre állni, viszont akkor meg minden gond nélkül felismerte a TESCO MOBILE-t és azóta is megy szépen, most éppen 34:49:23 van rajta ami növekszik mpként -
Rico83
tag
Nem tudom it mondjak erről a "troll"-ról.Roeddi mittomén hanyas romja(olyan régen csináltam már nem is emlékszem melyik volt) innen a ph-ról,Next launcher,valamilyen témával,Időkép app,adv.task killer app,link2sd app,egy szatyor másmilyen app,nálam azóta tökéletes,semmi fagyás,semmi bug,semmi....semmi.Egyszerűen teszi a dolgát ahogy kell.(Hogy ne csak szidja mindenki a telefont
)
-
yeti91
csendes tag
636 és fél óra után megszűnt telefonként működni a telefon, újraindítás után megint képes hívást indítani/fogadni és sms-t küldeni/fogadni. Jobban tetszett amíg magától újraindult, mert akkor nem jöttek elő ilyen problémák.
-
Sanctus
aktív tag
"...külön gratulálok ismét az alcatel és a vodafone mérnökeinek, hogy együttes erővel, megfeszített munkával sikerült megalkotniuk a világ leghasználhatatlanabb okostelefonját."
Ez azért nem ilyen egyszerű.
Az alcatel fejleszt jó pár készüléket. Ebből a Yodafon megbízott alkalmazottjai kiválasztottak egy olyan "csúcsmodellt", amire azt mondták: "jó lesz ez a Magyaroknak (is)".
Majd megfizették a lealkudott vételárat, elkészítették rá a brand-et, és így megszületett a kis Troll! -
embike10
csendes tag
Valaki tudna egy alap update 3-mas frameworkot meg systemUI-t küldeni?
Már a gépemen voltak csak meghalt a táp és mindent vitt :/embike10@gmail.com
-
dsys
csendes tag
üdv. nos beadtam a telefont a szervízbe. cseretelefonnal egy x10 mini pro-t kaptam. 600mhz-es proci, 256 ram. nagyon meglepődtem, amikor azt tapasztaltam, hogy ez a lényegesen gyengébb hardverral megáldott telefon is izzé porrá alázza a smart 2-t. külön gratulálok ismét az alcatel és a vodafone mérnökeinek, hogy együttes erővel, megfeszített munkával sikerült megalkotniuk a világ leghasználhatatlanabb okostelefonját.
a szervizes azt mondta a kérdésemre, hogy, hogyan lehetne becserélni valamire a smartot, hogy először tuti javítják aztán ha baj van vele még, akkor adnak cserejegyet, amivel már lehet akakítani valamit a dolgokon. hát nagyon remélem, hogy valamit sikerül összehoznom, mert már rendesen irritált a telefon. félreértés ne essék nem akarok bántani senkit aki ilyet vett, hisz én is köztük vagyok, valamint a paraméterei a telónak papíron igen impozánsak, de ettől sajna egy rakás szar. ha ezt tudom inkább keresek valami használtat, mint ezt.
no, majd írom a fejleményeket elvileg jövő hét végén derül ki valami.D
-
kiskakas
senior tag
Lenne egy pár hónapos, gyári vodafone smart2, nem rootolt, nem mókolt, eladó, asszonyé volt, parádés állapotban van., Privátba lehet keresni, 10k az ára!
-
alex89
senior tag
üdv!
Adott egy fent nevezett ketyere, még a kezdetek kezdetén rootoltam( nem lett utána tökéletes, de működött), most vettem helyette új telefont és ezt öcsémnek adtam. Lett csinálva rajta egy "gyári beállítások visszaállítása" ezek után a telefon bekapcsol, eljut e nyelvválasztásig és a beállítás varázsló hiba miatt leáll és kezdődik elölről a móka... mit lehet ilyenkor tenni?
win7 64bit alatt sehogy sem akar összejönni, hogy bekapcsolva "Vodafone Smart 2 ADB Interface"-nek kikapcsolva pedig "Android 1.0"-nak lássa. Arra gondoltam, hogy ez valószínűleg az USB hibaelhárítás funkció bekapcsolásának hiánya miatt lehet (amit jelen formában ugye nem tudok megtenni...) -
coyote55
őstag
válasz
ritkamadár #2379 üzenetére
Nincs, a kernel nem támogatja. Nemhogy a swap partíciót, de még a swap fájlt sem.
-
ritkamadár
tag
Sziasztok!
1. hsz talalhato roddie update 3-as rom-ban van swap tamogatas?
function not implemented hibauzit kapom a swapper 2-nel a swapon/off resznel. sd kartyan levo 3-dik particiot szeretnem hasznalni swap-re. -
nyaki01
tag
Üdv Mindenki!
Csupán annyi lenne a kérdésem, hogy ezen a kütyün megy-e az új ICS 4.04 ROM és ha megy, akkor mire számítsak?
Vásárlás előtt állok és vegyes vélemények voltak erről a telóról, bár nem játékra, csupán napi használatra és zenehallgatásra, faszbukozásra, youtube-ra lenne kiaknázva.
Köszi -
akosright
tag
Kedves fórumozók!
Ott tartok, hogy kidobom ezt a sz@rt. Feltettem a gyári romot, link2sd, amit lehet linkelek asszony letölt 2 azaz 2 db programot és idővel, "magától elfogy a telefon belső tárhelye" és jön a figyelmeztetés.
Mi az Istentől van ez?Ja közben asszem megvan a megoldás, bocsi.
-
oceanrush
senior tag
Hali,
Az elso hsz-ben levo stock ROM (rootolatlan) csak nalam nem mukodik rendesen? Akarhanyszor teszem ujra, a Wi-Fi egyszeruen nem mukodik benne. A rootolt verzio viszont jo, csak hat nekem az alap kellene. Elore is koszi a valaszt.
-
dsys
csendes tag
Hát először is a 7-8nap szinte lehetetlen. Max ha kiveszed az akksit feltöltés után, bár szerintem még úgy is húzós.
Másodszor nyilván valami app eszi le az akksid.
Más:
Holnap v holnap után szervízbe adom a trollt. Feltettem az érintetlen update2-es romot és nem megy a wifi. Csak annyit ír, hogy: Hiba. Találkozott már valaki ezzel?
Valamint nektek hívás közben szokott "elcsuklani" a hang? Mint amikor nincs térerő vagy esetleg zenénél vacak a codec. A másik fél elmond egy mondatot, és annak kb csak a felét érted mert: Abfgdsz zsbom ahh estét. Kb ennyi jön át.
Tök mindegy hol vagyok, tök mindegy melyik szolgáltató fele, és tök mindegy melyik rom.D
-
Sabber
aktív tag
az a helyzet hogy sose csatlakozok nethez ha meg igen csak kis időre aztán kikapcsolom. szóval ez nem fenyeget. de ma már olyat is csinált hogy csak úgy újraindult de az üzemidő változatlanul pörgött tovább tehát ha 28 óra üzemidőn volt újraindult és 28:01 nél folytatta a számláló ez is érdekes.
valami olyat vettem észre ma hogy kb 47%-on volt az aksim és volt egy hívásom amit nem vettem észre és mikor megláttam és újra megnéztem 17% volt
szóval ezek fényében valami ötlet???? -
gyu456
tag
Milyen jó, már 1 hónapja szervizben van a telóm!
Vajon mikor lesz a kezembe?
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok ide is megírom hátha tudtok segíteni.
Szóval eddig a telóm bírt 7-8 napot egy feltöltéssel adott használat mellett ez kb 2 napja visszaesett 1 vagy még 1 napra sem
pedig ugyan úgy használom semmi nem változott nem tettem fel új appot nem frissítettem semmit rajta és egyszerűen magától lemerül.
tegnap kb éjfélkor feltöltöttem 100%-ra reggel megnézem 67% ma volt egy 2 perces beszélgetésem ezen kívül semmi és azóta 17%-on van az aksimi lehet a baj???
Valaki esetleg tud erre valami megoldást?
Aksi kalibrálás vagy valami hasonló?köszi szépen
üdv. -
Bóti
senior tag
válasz
zozimoto #2363 üzenetére
Szia!
Egyelőre nincs, de az XDA-s srácoknak azt ígérte a BroadCom, hogy április közepe táján kiadják a Samsung Galaxy Y-hoz a drivereket, amik ugye ugyanazok, amikre nekünk is szükségünk lenne.
Onnantól már csak egy ügyes kernelprogramozó kell, aki átírja a SGY kernelét (fizikai gomb, stb...), és akkor még az is lehet, hogy lesz CM. -
zozimoto
aktív tag
Hali. Van friss, ropogós új rom?
-
törölt tag
Ma zenét szerettem volna hallgatni, bedugtam a fülest, és a külső hangszóróval együtt szólt a zene.
Újraindítottam a mobilt, azóta jó. Most először csinálta ezt, de remélem nem fogja még egyszer. Mitől csinálta ezt? -
krlsz8612
csendes tag
Sziasztok! Megszeretném köszönni a segítségeteket! A telefonomat elküldtem kedden szervizbe és mostanra el is készült
3 om nap alatt megis csinálták, a telefonom egész belsejét kicserélték csak a külseje maradt a régi, anyit szeretnék még kérni ha esetleg valaki talált már rá Cyanogen mod-ot vagy ics-t kérem jeleze köszi
-
kiskakas
senior tag
lenne egy elado smart ii, vodafone-os. asszonye volt, szep allapotban, dobozaval,nem hackelt, nem mokolt, erdeklodni privatban!
-
fater01
tag
válasz
BogyóBP #2354 üzenetére
Root. Utána link2sd gyári programok linkelése. Vagy?....! A programok frissítésének eltávolítása. Az alkalmazások pedig amiket letöltesz alapból a memoria kártyára kerülnek.
Pillanatnyilag én is wifi modemkét használom,(mert tönkrement a hálókártya a gépemen) és elég normális sebességre képes. 800 kb/s. Viszont az x8-on nem tudtam csak segédprogrammal megoldani. Hihetetlen. -
Kacsa87
csendes tag
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Egy kis segitséget szeretnék kérni. Modemként szeretném a telom használni viszont az előző tulajjal SD kártyát is cseréltünk szóval nincs meg a telefon driverem. Ha valaki feltudná nekem tölteni valahova azt nagyon megköszönném! MÁS: Ha az összes gyárilag rajta lévő progit frissiteni szeretném akkor kiirja hogy nincs elég memoria a telefonon, kérjük törölje a felesleges adatokat. Dehát most őszintén ez egy öngól? mértnem az SD kártyára telepszik? akkor művészet lenne? Nem értem. Az USB driver viszont nagyon kéne, windows 8 at használok, 64 bitest.
-
fater01
tag
Tisztításra cashe cleaner ng. Tuti lepucol mindent. Magyar nyelvű. Van benne egy törlés most opció. Én azt használom hetente egyszer, egyébként meg le van jegelve a link2sd-vel.
Azokat az alkalmazásokat, amiket letöltesz, nem kell linkelni!!!! Próbáld ki!! Ugyanúgy fogy a tárhely. Én csak a rendszeralkalmazásokat linkeltem, és így mindíg van 80 MB a belső sd-n -
BogyóBP
addikt
válasz
coyote55 #2349 üzenetére
Azt hiszem a recoveryben van egy olyan hogy wipe dalvik cache elvileg az ugyanaz, bár nem vagyok biztos.
Amúgy meg állitolag rengeteg a hibás telefon ebből a szériából szomszédba is most van szervizbe egy ugyanilyen telo..
Viszont hátlapom sincs hozzá szoval ha valakinek nincs szüksége atomtámadás végedt valamelyik szinüre kivéve a (magenta) akkor azt adoptálnám tőle vagy normális áron megvenném. Amúgy valaki tudja hogy mért készit a gép nevetségesül összemosott, életlen, zajos képeket? Azóta már frissitettem a szoftvert mert felajánlotta a telo hogy van újabb, szépen rá is ment.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Egy kis segitséget szeretnék kérni. Modemként szeretném a telom használni viszont az előző tulajjal SD kártyát is cseréltünk szóval nincs meg a telefon driverem. Ha valaki feltudná nekem tölteni valahova azt nagyon megköszönném! MÁS: Ha az összes gyárilag rajta lévő progit frissiteni szeretném akkor kiirja hogy nincs elég memoria a telefonon, kérjük törölje a felesleges adatokat. Dehát most őszintén ez egy öngól? mértnem az SD kártyára telepszik? akkor művészet lenne? Nem értem. Az USB driver viszont nagyon kéne, windows 8 at használok, 64 bitest.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a gyári kamera néha azt csinálja, miután lenyomom a gombot, hogy megjelenik a fehér keret, de nem fényképez, csak 10-15 mp után?
A telefon 233 órája megy, lehet ez gond?
-
coyote55
őstag
válasz
Busaboy #2346 üzenetére
Ez hardverhiba, a Jack-aljzat bontóérintkezője nem bont.
Hazavághatja a végfokot, mivel a hangszóró és a füles párhuzamosan kapcsolódik rá -> nagyon alacsony a kimeneti impedancia. Ez olyan, mintha egy erősítőbe párhuzamosan kötött hangfalakat dugnál bele.
Jó eséllyel kifekszik a végfok (füst, és hangjelenség kíséretében)
-
joke38
tag
Halihó mindenki!
Feltennék egy érdekes kérdést,amire semmilyen beállításban nem találtam megoldást,szóval mitől van az,hogy ha zenét akarok hallgatni,akkor a a bedugott fülhallgató nem kapcsolja ki a teló külső hangszóróját,magyarán mind a kettő szól egyszerre?????
Ja és pár napja még jó volt. -
zsolapapa
csendes tag
A "KÓDEX" SZERKESZTŐINEK!!!
Ha nincs ez az összefoglaló, meghaltam volna. De tényleg.
Nincs mit mondanom: KÖSZÖNÖM!!!
-
zsolapapa
csendes tag
Már írni sem tudok az izgatottságtól...
ÚJ TELÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Áldassék a neved, Cosgtsrex, a Te romod húzott ki a bajból, kötegelős módszerrel.
Megjegyzem, XpSp3 alatt nem jutottam sehová, kellett a Win7-es masina, az elég gyorsan megoldotta a problémát.
Kérdés: ezt romot akkor most személyre szabhatom, olyanná tehetem, mint volt az enyém? Kell valamit módosítani? Superuser apk-t kell feltolnom rá? Mennyire stabil?
Még egyszer köszönöm! -
zsolapapa
csendes tag
ÚJ TELÓÓÓÓÓÓÓÓ!
ldassék a neved, Cosgtsrex, a Te romod húzodd ki a bajból, kötegelős módszerrel.
Megjegyzem, XpSp3 alatt nem jutottam sehová, kellett a Win7-es masina, az elég gyorsan megoldotta a problémát.
Kérdés: ezt romot akkor most személyre szabhatom, olyanná tehetem, mint volt az enyém? Kell valamit módosítani? Superuser apk-t kell feltolnom rá? Mennyire stabil?
Még egyszer köszönöm! -
zsolapapa
csendes tag
Nos, most kötegelve rakom újra a telót.
DE! Boot-nál too many links, ilyenkor mi van? Érdemes várnom, vagy lőjem le és állítsam röppályára a trollt?(sending recovery 5xxx kb, de olyan fél órája, az már gáz, szerintem.)
-
zsolapapa
csendes tag
OKÉ, kezdek kiakadni.
Növény vagyok, belátom (gyökér), de most lassan bekattanok.
Teló bootanimációt ismétel.
Nem volt Recom, fullosat feltettem.
Romot lehúztam, de nem akarja feltolni.
Megoldás???
Előre is köszi, ha valaki iszonyat szájbarágósan leírja!
(Ha pm-ben telószámot adtok, fel is hívok bárkit, csak HELP!!!)Szerk.: Akinek már volt dolga ilyesmivel: mit kellene javítani? Elég lenne bootot javítani? Teljes img-t? Most lövésem sincs már. Ja! És mindez mennyi IDŐ? mert így egy délelőtt küzdés után jobb, ha tudom, mikor kell türelmesnek lennem!
-
Sanctus
aktív tag
válasz
akosright #2338 üzenetére
Ahogy elnézem egyre több platform próbálja megtörni a droid sikerét!
webOS, Ubuntu, miui... Bár az Ubuntu Phone szerintem leginkább a Windows Phone vetélytársa lehet. Kinézetre is inkább oda hajaz!
Ebből a miui nem is tűnik annyira rossznak!
http://en.miui.com/
Vajon meddig tartana rágyúrni a trollunkra? -
akosright
tag
Az mitől van, hogy a LINK2SD nél beállítotttam, hogy automatikiusan linkeljen, de a programok amiket letöltünk a Playből "csak" az SD kártyára települnek, nem "linkelődnek".
-
Jacak
senior tag
Ja,értem.
A (#2333)-ra:
Igen,szerintem elvileg megcsinálják neki is,az enyémhez azt írta a boltos ürge a hibajelenséghez,h. "Az android-jelnél megakad a készülék",és a szervíz nem is okoskodott,pikpakk újrahúzta,mondjuk nekem üzemképes reco-m se volt,így sztem nem is sok más lehetőségük maradt,és nem is tudták volna nagyon kideríteni,h. mennyi mindent ügyködtem a telen...legalábbis,én ezt gondolom.Meg sztem,ha nem látszik nekik elsőre,h. sáros a tel,nem is sz...roznak vele ki tudja,meddig,nem próbálják meg körömszakadtukig bebizonyítani,h. meg lett buherálva,hanem full újrahúzzák DFU(device firmware update)-val,meg gondolom utána egy bekapcs,h. lássák,műxik,oszt' alászolgája,küldik vissza a boltnak... -
krlsz8612
csendes tag
Szia
Köszönöm Szépen a vígaszt
Anyit akarok mondani, h régebben volt 1 sony ericcson k510-esem annak kitörtem a joystick-át és ugye önhibábol történt ez a gond, és visszaküldték, áthúzva a garit, most ha ezt a smart 2 esemet beküldöm olyan ugye nemlétezik h megcsinálják csak utólag veszik észre h hibáztam, és kifizettetik velem? mert neten olvastam h már történt ilyen dolog :S Ez esetben ha észreveszik h én babráltam bele ugyan úgy visszaküldik garit áthúzva igaz?
-
Bóti
senior tag
válasz
akosright #2331 üzenetére
Szia! Ha van működő recovery akkor, tegyél fel egy romot az sd kártya alcatel-onetouch/backup mappájába, mert a fullos recovery ott fogja keresni, menj a restore-ra és ennyi.
krlsz: Ha nem sikerül életre kelteni, vidd vissza a vodába, és mondd azt, hogy újraindult, és azóta ez van. Szerintem megcsinálják gariba, mint ahogy Jacaknak is. -
akosright
tag
MEgbolondult a telefon. Annyit sikerült elérni, hogy működő recoverym van de hogy tudom újrahúzni az eredeti romot? Végignéztem a fórumot, de leírást nem találtam
-
krlsz8612
csendes tag
Bár milyen kiskaput meghallgatok ha tudsz valamiféle lehetőséget/módszert a megcsinálására :S Azt szeretném megkérdezni hogy ugye nincs rá garancia :S ha ilyen állapotba beküldöm szervízbe szerinted észreveszik h én babráltam bele ? vagy esetleg megcsinálják gondolván magától hibásodott meg :S vagy nemtudom :S
-
-
krlsz8612
csendes tag
válasz
krlsz8612 #2327 üzenetére
Nah szóval felcsatlakoztatom a gépre a telefonomat, ezután ez a ALCATEL ONE TOUCH Upgrade NB V1.0.2 leolvassa a telefonom adatait, ezután keress rá szoftvert és ezután ez a válasz fogad: There is no greater software version available to upgrade your phone, actual version of your phone is the latest.
Thanks for using ALCATEL ONE TOUCH upgrade NB application.
Please try again later.Gondolom ez a szöveg azt jelenti h a telefonom levő szoftwer a legújabb
és ő nem talált ennél újabbat rá.
-
krlsz8612
csendes tag
-
Jacak
senior tag
Szia!
Lemaradtam kicsit... :/ Tehát az OneTouch Upgrade NB 1.0.2 jó arra,h. ha kikapcsolt állapotban rádugod az usb-n át a gépre a telt,felismeri,és ugyanúgy fel lehet rá mindent flashelni,mint flashbootban? Ki is próbálta már ezt vki,nem tudod,mármint,h. tényleg működik is? Nekem időnként azt játssza a gép el,h. rádugom a telt,új hardver,majd újratelepítteti velem a driverjét,csak nézek,h. hogyhogy, amnéziás a nyavalyás gép,v. mi,már előtte is volt csatlakoztatva gépre a tel,és fel lett mát telepítve a driver is(természetesen)... > -
Bóti
senior tag
válasz
akosright #2322 üzenetére
Mert az adatok, a böngésző cache stb. a /data/data mappában tárolódik. Valmint, a custpack-ban ugye ott van a fészbúk, teitter, meg a többi f0s, ha azokat frissítette, akkor a "gyári" app ott van a /custpack-ban, a frissített meg a /data-ban. Törölgess kicsit adatokat.
krlsz8612: az első hsz-ben ott van ez OneTouch Upgrade NB 1.0.2, ez pont arra jó, hogy kikapcsolt állapotban is tudd flashelni a telefont.. Elolvastad, mi?
-
krlsz8612
csendes tag
válasz
Busaboy #2323 üzenetére
A telefonom olyan szinten tégla hogy bese kapcsol :S a gépre kikapcsolt állapotba tudom csatlakoztatni, mivel nincs más lehetőségem. Az USB hiba keresési módot vagy mit
lehetetlen rajta beállítani :S a telefon szó szerint csak arra jó
hogy papírt sulyozzak le vele. A sárga kérdőjel már egyáltalán nemjön elő
Mivel felraktam azokat a dolgokat/azok lépések szerint amit elolvastam. Mostmár csak az a gond, hogy a telefont nemtudom "flash boot" módba kapcsolni, mivel se képernyőm nincs , és nemis rezeg bekapcsoláskor a telefon mert nemtud bekapcsolni.. :S És ezért amikor raknék fel 1 gyári romot, hiába csatlakoztam a gépre a telefont, és kapok a géptől hangjelzést is, az eszközkezelőbe nincsen semmiféle Android 1.0 mint régen, és a gép is anyit ir ki h USB Device enyit érzékel, rom felrakáskor hiába a gépre van csatlakoztatva a teló enyít ír ki: Waiting for device.
-
akosright
tag
Sziasztok!
Asszony telója pár hónapja ROOT aztán LINK2sd amit lehetett linkeltem. 70Mega szabad hely volt örültem. Automata linkelés bekapcsolva. Viszont újabban a telefon megint panaszkodik, hogy kevés a tárhely, de nem értem miért? Mi lehet a gond? -
krlsz8612
csendes tag
válasz
Busaboy #2320 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, már csak az a gond hogy az eszközkezelőben nekem csak USB device van azis sárga kérdőjellel, nekem nincs "ANDROID BOOTLOADER INTERFACE" vagy hasonló :S És még arra szeretnék választ kapni hogy itthon tudok-e valamit kezdeni a full tégla telefonommal, nemkapcsol be, képernyője, fekete , töltést nemveszi vagyis nemlátom. Így nemtudok rá új romot se rakni :S
-
krlsz8612
csendes tag
Sziasztok! Van egy Vodafone Smart 2 telefonom, amire ráraktam egy Roeddie update 4-et recoveryből, ezután ujraindítottam, és full tégla lett :S nem reagál semmire, se töltőre se bekapcsolásra, a számítógépem felismeri. De a sajátgép--->tulajdonságok---->Hardver---->Eszközkezelőbe az USB Device-nél sárga kérdőjel van, nemtudom h mit csinálhatnék vele?! Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Busaboy
aktív tag
Üdv!
Nemtudom más hogy van vele, nekem fent van a SpeakerBooster alkalmazás szépen teszi is a dolgát, viszont amint fülhallgatót csatlakoztatok és azon keresztül hallgatom a zenét szaggat minden zene, 1másodpercre elhallgat 15-30másodperces időközönként. Először nem tudtam mitől van, vagy 5 fajta mp3 lejátszót kipróbáltam poweramptól kezdve nrg....stb! Mindenhol dettó! Aztán beugrott, hogy lehet ettől, lefagyasztottam a SpeakerBoostert és lőn világosság, egy álom a zenehallgatás, másodperces szünet nélkül... -
AMD Power
titán
Páromnak vettünk egyet. Remélem nem lesz vele baj.
-
simon0918
tag
Kösz szépen! Ki is próbálom
-
Busaboy
aktív tag
válasz
simon0918 #2309 üzenetére
Jah én kérek elnézést! Rosszul írtam a nevét! A Game Booster egy teljesen más app! Game Speed Booster
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lolapps.gamebooster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sb2xhcHBzLmdhbWVib29zdGVyIl0.
Használd egészséggel!
-
Busaboy
aktív tag
Hali!
Jó app a Mobile Care, csak nekem anno egy dolog nem tetszett benne! Az a plusz teljesítmény amit esetleg ad mondjuk egy játéknak, elveszik mert a saját működéséhez rengeteg ramot zabál...
Lassan 1éve megvan a telóm, nincs rajta vírusírtó.... Avast szokott rajta lenni, de az is havonta 1x ráteszem és átvizsgálo a-z-ig és letörlöm mert 20-30mega ramot nekem ne zabáljon feleslegesen, de egyszer sem talált még semmit sem. Szerintem ez az egész virusírtó androidra parasztvakítás! -
joke38
tag
Sziasztok!
Ajánlanék én is egy progit,fent van a playen,a neve Advanced Mobile Care,magyarul is tud, egy mindenes program,
amiket tud így hirtelen: adatvédelem,biztonsági mentés felhőbe,feladatkezelő,akkukímélés,van widgetje és kint van az értesítési sávban is,víruskeresés,játékgyorsító,ahová a játékok mellett más progikat is hozzáadhatunk akár zenelejátszót is.Szerintem nagyon jól teszi a dolgát -
Busaboy
aktív tag
válasz
Sanctus #2300 üzenetére
Már előidézted, késő kiszállni
Egyébként van egy GameBooster nevű apk playen! Oké játékhoz készült, viszont van mikor mehet a ramgyorsító, vagy az Advance Task Manager vagy a killer, hiába lövöm ki a háttér app-okat nem változik a szabad ram és belassul....viszont akármikor ezt elindítom, ez kilő az égvilágon mindent! 280mega szabad rammal ujra gazdálkodhatok!
Keressétek meg, érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest