Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1s
csendes tag
Valami hihetetlen dolog történt: a magyarított roeddie 0.9.9 frissítést talált...
4,6 mb ha jól emlékszem -
v1s
csendes tag
válasz
J.A.C.K. #1252 üzenetére
Ha fennáll a csevegő hiba, akkor csinálsz egy adattörlést a Google Szolgáltatások keretrendszerében, ezzel elveszik a google fiókod(újra meg kell adni, lehet hogy restart is kellett), utána ha bejelentkezik a Csevegőbe, gyorsan belépsz a beállításokba kikapcsolod az automata bejelentkezést, majd kijelentkezel. Ezzel megszűnik a csevegő hiba véglegesen. A továbbiakban pedig használsz mondjuk eBuddy-t, a GTalk helyett.
-
v1s
csendes tag
válasz
Aki Ross #1177 üzenetére
Nálam is bootloop volt a framework után(azzal kezdtem), ezért kipróbáltam cosgtsrex bootloop fix-ét 0.9.8-hoz, nem segített, majd pedig a 0c. Factory Reset fix-et, az csinált egy teljes resetet, utána elindult a teló(viszont ugrottak a "beépített" programok), feltettem a maradék magyarítást, és nagyjából magyar is lett (USB tárhely, ki/be kapcsolás, meg még pár helyen van angol szöveg, de nem feltűnő).
Ami feltűnő hogy tegnap fullra töltöttem az akkut kalibrálás miatt úgy este 8 körül, most este majdnem 7-kor még mindig 69%-on az akku, pedig felpakoltam már mindenfélét amiket szoktam máskor is használgatni(FB/Tapatalk/Ebay stb) pedig ezek rendesen forgalmaznak neten -
v1s
csendes tag
Most látom roeddie-ből van már 0.9.9 is.
http://roeddie.blogspot.pt/p/vodafone-smart-ii-alcatel-v860.html -
v1s
csendes tag
Lehet most nagy hülyeséget írok, de fentebb olvastam hogy a Galaxy Y -nak totál ugyanez a hardvere. Ha ugyanaz a hardver akkor nem lehetne Galaxy Y ROM-ot feltenni a telóra, az legalább stabil...
-
v1s
csendes tag
válasz
Borrower #759 üzenetére
Remélem jó lesz ez, 1020-ból való:
https://www.dropbox.com/s/mtibohp73osgeng/framework-res.apk -
v1s
csendes tag
Itt képekkel is van illusztrálva a dolog, esetleg másik drivert is le tudsz tölteni:
http://developandroid.blogopogo.com/2012/07/15/set-up-a-vodafone-smart-2-alcatel-tcl-v860-for-android-development-with-eclipse-and-the-android-sdk-using-windows-7/ -
v1s
csendes tag
cosgtsrex romjával 4. napja megy leállított Talk-al, így nincs Talk hiba, és a Play is müxik rendesen.
Viszont a készenlétbe tegnap délután belefagyott, szóval nagyjából ugyanott vagyunk mint az update 1-el.
-
v1s
csendes tag
válasz
gaBIKA1978 #560 üzenetére
Gyorsan kipróbáltam, nálam működik. A beállításaid rendben vannak? SMS szolg. közp. +36709996500, max méret 300 kb, a fontosabbak közül.
-
v1s
csendes tag
Mikor sikerült bejelentkeznem a Csevegőt elindítva beléptem a beállításaiba és kikapcsoltam az automata bejelentkezést, meg a nincs a gépnél jelzést, azóta már 2x újraindítottam, de még jó. Kopp, kopp, kopp...
-
v1s
csendes tag
Rájöttem egy ideiglenes megoldásra: ha a Google szolgáltatások keretrendszerében csinálok egy adattörlést akkor elveszik a google fiók, utána teló újraindít, fiók újra hozzáad, és fél órára újra működik a Csevegő és a Play...
Ki érti ezt? -
v1s
csendes tag
válasz
cosgtsrex #529 üzenetére
Sajnos bármivel is próbálkozom, a Csevegő hiba nem szűnik nálam meg, kezdetben a kibekapcs orvosolta, most már az sem, és a Play letöltés sem megy. Ha rövid ideig működött akkor a *#*#8255#*#* -ra bedobta a Talk tulajdonságait, ha nem ment akkor a hiba leírásokat, de a fiók akkor is megfelelő volt ha nem ment. Most már viszont nem csinál semmit a kód beütése után, mintha rosszat írnék be... Gondolom nem fut a szolgáltatás.
-
v1s
csendes tag
Tegnap kipróbáltam a roeddie féle 0.9.7 OTA3 - as romot, kb 1 órát normálisan ment, majd ott is jelentkezett a Talk hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest