Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz
elfelejtette #1610 üzenetére
Hát barátom, az meleg... megértelek, és teljesen jogos.
Amúgy én sose voltam más szolgáltatónál, de ahogy hallottam, máshol se jobb a helyzet.
A telenorról nem tudok szinte semmit, de valamivel olcsóbb, az ügyfélszolgálatot nem tudom milyen.
A Tré meg hajlamos platina ügyfeleket, akik havonta 60-70 ezer forintot fizetnek (vállalkozó), egy hét késés miatt korlátozni.. bár anyuék aranykártyások, és a múltkor hívott, hogy hozzájuk dobtak egy galaxy minit, meg egy Tré-mobile MOVE-ot 990/db-ért, meg némi aranypontért. Szóval.. meg az oldaluk is használható..
Én attól akadok ki, hogy hogy lehet a voda ennyire f0s.
Az oldaluk használhatatlan, ráadásul pontatlan is (gondolok itt arra, hogy a flottánál ezt a sz@rt ICS-el reklámozzák, amióta megjelent!). Fogyasztó félrevezetése miatt úgy be lehetne őket perelni...
Az ügyfélszolgálaton (tisztelet a kivételnek) balekok dolgoznak, akiket ha megkérdezel, hogy melyik telefont válaszd csak pislog(csak úgy kamura meg szoktam kérdezni), többségük azt se tudja, hogy melyiknek mi a specifikációja... (ilyenkor szoktam kezdeni elsorolni a csíkszélességet meg ARMv6 vagy 7, meg ilyeneket és visítok, ahogy zavarba jön és csak vigyorog
, próbáljátok ki egyszer, nagyon állat).
De ami szerintem a legdurvább, hogy van egy telefon, érkezik egy rendszerrel, és úgy belebarmolnak, hogy egy használhatatlan trágya lesz belőle (gondolok itt az update nélküli napi kernel panic-re). Néztem külföldi fórumokat, SEHOL nem láttam, hogy bárkinél is lett volna fagyás, szóval a magyar voda cseszett el valamit, de nagyon, és erre 4 update-el próbálják helyrehozni, amit elcsesztek.. Az bezzeg profin megy nekik, hogy telirakják minden sz@rral, meg bootloadert zárjanak (amiben ott van egy bugos kerlnel, de le kell zárni, nehogy legyen rá valaha értelmes is), meg recovery-t barmoljonak..
Na mindegy.. -
beach head
senior tag
válasz
elfelejtette #1610 üzenetére
Asszem az én következő telefonom se tőlük lesz. Bár nekem volt ilyen gondom velük, igaz nem vennék semmi pénzért saját célra előfizetéses telefont egyik szolgáltatótól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest