Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bóti

senior tag

válasz elfelejtette #1610 üzenetére

Hát barátom, az meleg... megértelek, és teljesen jogos.
    Amúgy én sose voltam más szolgáltatónál, de ahogy hallottam, máshol se jobb a helyzet.
    A telenorról nem tudok szinte semmit, de valamivel olcsóbb, az ügyfélszolgálatot nem tudom milyen.
    A Tré meg hajlamos platina ügyfeleket, akik havonta 60-70 ezer forintot fizetnek (vállalkozó), egy hét késés miatt korlátozni.. bár anyuék aranykártyások, és a múltkor hívott, hogy hozzájuk dobtak egy galaxy minit, meg egy Tré-mobile MOVE-ot 990/db-ért, meg némi aranypontért. Szóval.. meg az oldaluk is használható..
    Én attól akadok ki, hogy hogy lehet a voda ennyire f0s.
    Az oldaluk használhatatlan, ráadásul pontatlan is (gondolok itt arra, hogy a flottánál ezt a sz@rt ICS-el reklámozzák, amióta megjelent!). Fogyasztó félrevezetése miatt úgy be lehetne őket perelni...
    Az ügyfélszolgálaton (tisztelet a kivételnek) balekok dolgoznak, akiket ha megkérdezel, hogy melyik telefont válaszd csak pislog(csak úgy kamura meg szoktam kérdezni :DDD), többségük azt se tudja, hogy melyiknek mi a specifikációja... (ilyenkor szoktam kezdeni elsorolni a csíkszélességet meg ARMv6 vagy 7, meg ilyeneket és visítok, ahogy zavarba jön és csak vigyorog :DD, próbáljátok ki egyszer, nagyon állat).
    De ami szerintem a legdurvább, hogy van egy telefon, érkezik egy rendszerrel, és úgy belebarmolnak, hogy egy használhatatlan trágya lesz belőle (gondolok itt az update nélküli napi kernel panic-re). Néztem külföldi fórumokat, SEHOL nem láttam, hogy bárkinél is lett volna fagyás, szóval a magyar voda cseszett el valamit, de nagyon, és erre 4 update-el próbálják helyrehozni, amit elcsesztek.. Az bezzeg profin megy nekik, hogy telirakják minden sz@rral, meg bootloadert zárjanak (amiben ott van egy bugos kerlnel, de le kell zárni, nehogy legyen rá valaha értelmes is), meg recovery-t barmoljonak..
    Na mindegy..

• beach head

senior tag

válasz elfelejtette #1610 üzenetére

Asszem az én következő telefonom se tőlük lesz. Bár nekem volt ilyen gondom velük, igaz nem vennék semmi pénzért saját célra előfizetéses telefont egyik szolgáltatótól sem.

Új hozzászólás Aktív témák