Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
Francba!!! töltöttem és nem vettem észre hogy kiesett a jobb oldali alsó gomb, ami persze el is veszett, nem találtam. Valakinek esetleg nincs egy kamera gomb pluszba véletlenül?
-
kanyi51
senior tag
válasz
cosgtsrex #4304 üzenetére
Garancia lejárata előtt cseréltek kijelzőt ,és újra húzták az op rendszert. Azóta szinte nem is volt használva, Az aksi is eredeti, tökéletes. Pont tegnap vettem elő nézegette, töltöttem kicsit
Még robotolva sincsen, szinte mindent elfelejtettem már amit annak idején csináltunk rajta, SZERETTEM, SOKAT TUDÓ KIS TELEFON VOLT A MAGA IDEJÉBEN, CSAK TELEFONÁLNI NEM MINDÉG LEHETETT VELE.
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
elistvan #4278 üzenetére
No kérlek az a baj. Elsődleges partíció legyen az sd kártyán normál fat, és plusz egy elsődleges LINUX partíciót csinálj ext2 be. Indítod a LIN2SDt felmontolod a linux partíciót, és majd oda mennek a linkelések. Nálam 1GB a linux és a többi a Fat a 8 gigás karin. De valahol ebben a topicban ki lett teljesen vesézve a LINK2SD általam, keress rá. Nekem vagy 100 apk van fenn igy.
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4274 üzenetére
Sajna másra nem is nagyon való, még a rádió megy rajta, telefonálásra meg másik készüléket kell venni
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4142 üzenetére
Se vele, se nélküle alcatel
-
-
kanyi51
senior tag
válasz
tiamat031603 #4074 üzenetére
Eredetileg a mem kártyán amit adtak hozzá, van egy driver mappa, azt a szgépre fel kell telepítened. Az a baj hogy a szgéped nem ismeri fel a telefont azért szalad le minden azonnal. Indíts egy CMD ablakot a gépen és ott navigálj a megfelelő mappába , így látni fogod a hiba üzenetet. Ha a telefonodon a fehér háttérbe látod a zöld robotot csak és ugy tűnik semmit se csinál, akkor bootlopon vagy, akku ki és újra indítani. Mennie kell, a leírás jó.
-
kanyi51
senior tag
válasz
tiamat031603 #4070 üzenetére
Mivel eredeti a recoveryd az adat elvesztés azt jelenti hogy a telefon visszaáll a gyári alap állapotba, minden eltűnik róla amit telepítettél, és beállítottál. Vagyis mintha a boltból most hoznád ki.A root nem lett jo az biztos, de le ellenőrizheted a ROOT CHECKER nevű apk telepítésével, ami letölthető a Playrol.
Probáld ezt ki: http://mobilarena.hu/tema/re_vodafone_smart_ii_masodszorra_okosabb/hsz_266-266.html
ezután rootolva lesz a telod, én is így csináltam. -
kanyi51
senior tag
válasz
Acesanyi #4041 üzenetére
ha már a "mesterfok".ig eljutottál, mért adnád el? Tedd el emlékbe én is azt tettem, néha előveszem és visszagondolok milyen jó is volt amikor szenvedtem vele, és a micsoda sikerélmény volt amikor úgy ment ahogy akartam. Amúgy meg annyit úgysem kapnál érte amennyit neked megér
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4023 üzenetére
Nem annyira rossz, láttam ennél még olyanabbat is
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4020 üzenetére
Figyelmesen nézd át az eredeti animációkat, és az alapján tudsz csinálni másikat,vagy helyette tudsz betenni, DE utána a jogosultságot be kell állítani mind a 2 fájlra,( persze előtte az eredetit megnézed min áll) és ennyi. A fehér indulás marad csak a voda baromságot lehet cserélni.
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4018 üzenetére
nem tudok róla
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4015 üzenetére
A vodásokat ki lehet, bár én nem törölném, elég ha fagyasztod. (pl Titanium Backup, Link2SD). Az Updatelöt nem bántanám.
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #4012 üzenetére
nekem is, az usb dugó előtt a vezetéke elszakadt, de hogy mitől? primitív, kész röhej
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #3859 üzenetére
Nem hiszem hogy így kellene működnie, már csak azért sem, mert a Beállítások - Wifi beállítások - Speciális - Wifi alvó üzemnél a Soha van bekapcsolva és mégis így működik. Azon kívül próbáltam többféle alkalmazással is ébren tartani de eddig nem sikerült. Lassan 2 éve megy már így
-
kanyi51
senior tag
válasz
beach head #3857 üzenetére
Sajna nekem is úgy müxik ahogy leírtad.
-
kanyi51
senior tag
válasz
Busaboy #3716 üzenetére
Figyu, L se hiszed de én amióta visszajött a szervizből úgy használom, egyedül a rootot tettem fel, még azonkívül semmit.... és tudod mit?? egész jól megy így alapfokon
Az az igazság hogy belefáradtam az örökös tuningolásba, tele a laptop mindenféle mentett vackokkal, gondoltam egy merészet és a Trollhoz tartozó MINDENT gyalultam. több mint 200 apk volt rajta de minek? nem használtam szinte egyiket sem, játszani nem játszok vele arra ott a tab. És így L vagyok vele semmi gondom már
-
kanyi51
senior tag
válasz
CsabaTompa #3741 üzenetére
tessék
http://www.mediafire.com/download/970dizqxymj89x2/JellySmart-B4-1.zip
-
kanyi51
senior tag
válasz
lajtoskocsi #3639 üzenetére
Általában mindenkinek az eredeti rommal a hang gyenge, halk, arra van progi ami erősíti. Na most nálad pont ellenkező a probléma ahogy olvasom, nem lehet a rom miatt??
-
kanyi51
senior tag
válasz
Emberkeman81 #3553 üzenetére
Tedd felé a REBOOTER nevű apkt, az mind ezt tudja. de van több hasonló progi is csak be kellene írni a Playba és kidob egy csomót.
-
kanyi51
senior tag
válasz
lajtoskocsi #3532 üzenetére
Nincsenek a Windowsba rendesen telepítve az ADB driverek.
-
kanyi51
senior tag
Nem tudom miért kell mindenkinek mindent 100 -szor elmondani
Nagyon jól és érthetően le van írva linkekkel is kiegészítve, ha nehéz tessék többször elolvasni.
Lajtoskocsi (#3520) : Amúgy nagyon jól gondolod amit írtál az a menete a rom cserének, tehát a lényeget átlátod, a kérdéseket meg hozzáolvasod és simán fog menni.
-
kanyi51
senior tag
Kész, 3 nap alatt, nem semmi
Hétfőn elment szerdán már ott volt ahol leadtam. Mit gondolsz? megcsinálták? Hát meg, kicserélte a kijelzőt, beletett egy bekapcsoló gombot a saját hátlap keretbe, és szoftvert tett rá. a 1021-est, egész jól működik. ment rá rögtön az orosz recovery, majd teljes mentés, root, és nem piszkálom tovább, kíváncsi vagyok mire megy így. Antutu 1696 -ot mért, elsőre, most hogy ezt azt kicsit telepítgettem rá már csak 1557 pontot ad. A belső memória, még 52 mega, Hát ennyi röviden
-
kanyi51
senior tag
Naa.. már egy ideje megy a JellySmart B1 de.... nekem többször fagy... a telepített progik nem mindég indulnak el, vagy túl lassú... szenvedek vele, mígnem bepörögtem és a földön landolt, azóta szép csíkok a kijelzőn keresztbe és hosszába is, olvashatatlan a felső fele, és végre a bekapcsoló is teljesen kiesett(eddig félig volt benn) ... nos... leadtam gariba, egyelőre elfogadták, kíváncsi vagyok mi lesz a vége.. Szerintetek???
-
kanyi51
senior tag
Teljesen jól megy, a wifi tökéletes, nem kapcsol ki, a telo sem, nem indul újra, minden OK, kivéve a rádió( ugye az nincs benne) és a blutusz, de azt nem igen használom. Mongyuk memoria nincs annyi mint neked, és mindent én linkelek a link2Sd-vel, de szerintem így már igen jól használható telefon lett belőle.
-
kanyi51
senior tag
Nem értem, én esküszöm hogy nálam Összesen 170 apk-ból felhasználó -i apk-k száma 95 db, és mind rendesen linkelve van, így a belső memóriám még mindég 70MB üres.
De mondom nekem a CM7 béta van fenn, beleintegrált a Link2SD , de nem automata, nekem kellett linkelgetnem az elején. De szerintem próbáld ki amit Busaboy használ, hátha az??? -
kanyi51
senior tag
válasz
Busaboy #3264 üzenetére
Nem jutottam előbbreMOD= CM7-B2-20130701-v860 ez van fenn. A CM beállításokba -Alkalmazás-Megjelenés-Bevitel-Felület-Zárképernyő-Teljesitmény-Hangerő-Rendszer-Tablet - ezek vannak, végig néztem de amit írtál azt nem találtam.Van még ADW menü ahol lenne -Téma beállítások-de az meg csak a sajátját látja ami a default, és nem lehet mást választani, illetve lehet letölteni a Pláyrol..Nem értem
Megvan, külön indító ikonja van a apk-k között és mivel nem kellet így le jegeltem
Köszi, működik!! -
kanyi51
senior tag
válasz
Busaboy #3253 üzenetére
Ezt lehetne kérni ??
Jacak !!
Én ugy csináltam: Recoveryböl teljes mentés + oda másolva a .. /data/sdext2 mappa teljes tartalma.
Ezután Recobol a szokásos törlések, majd a /system , /custpack format, majd a memkártyárol a rom fel.
A memkártyán az ext2 particiot töröltem, rendszer felálása után a mentett sdext2 mappa visszaálitása, és kész, illetve a progik ujratelepitése. KB ennyi, lehet valamit kihagytam, majd kiderül, a lényeg hogy nem fagy nem akad, tökéletesen müxik. -
kanyi51
senior tag
válasz
J.A.C.K. #3250 üzenetére
CM7 béta2 -- Teljesen jó (nekem), vannak apró pici hibák is, de ezek engem nem érintenek éppen. Pl.: kékfog csak egyirányú, rádió nincs benne,
link2SD -- rendszer 75
felhasználó 95
linkelve 94
SD kártyán 1
Jegelt 11
a MEMÓRIA állása --Belső /data/ 68 Mb üres
SD kártya /link2sdnek a ext2 partíciója/ használt 364 MB
Szerintem ezek elég szép adatok, a telefon gyors, nem akad, témázni lehet /és szép is lesz/,
hirtelen ennyi, kérdezz ha kell még valami, részemről meg vagyok elégedve vele, Jaaa és ami volt előzőleg rendszer, lementettem + a /data/ext2 -t is, az uj rendszer tökéletesen felismerte és újra húzott mindent, de a memkártyán az ext2 partíciót újra formáztam. -
kanyi51
senior tag
Most vettem észre -- CM7 béta2 van fenn, mondanám hogy tökéletes is, DE!!!! fogy az aksiból a nafta rendesen, és most lepődjetek meg,, mert csak Tök sötétben lehet látni, hogy a 4 alsó érintős gomb világit úgy kb. fél fénnyel. persze a kijelző már kikapcsolta magát. Ez zabálja le az aksit. Akinek ez van fenn, nézzen már utána legyen szíves, hátha nem csak egyedül nálam van ez így, illetve mit kellene csinálnom?? persze az angol semennyire se megy
-
kanyi51
senior tag
válasz
CsabaTompa #3092 üzenetére
Most végül is mi van rajta?
-
kanyi51
senior tag
Most éppen 1 nap 2Ó 23 mp amióta megy, de 18% on áll az akku, fogyasztásban : Akku készenlét 49%, Telefon készenlét 49% Kijelző 2%. pillanatnyilag így néz ki, ennyit bír, jaa és 3G-megy a net állandóan, a fényerő max és úgy utána autó mód a Brightness Level apk-val. Viber megy állandóan. ennyi
-
kanyi51
senior tag
Nekem ideiglenesen már 920 órája megy, de, volt többször is UI törlés. Battery booster nekem nem vált be , helyette, a Battery Defendert használom, de csak azért hogy kiírja fenn számmal, amúgy ki van kapcsolva, mert szerintem tök mindegy neki, illetve nálam semmit se változtat egyik sem, ha csak azt nem nézem hogy kikapcsolja a wifit meg a mobil netet is. Amúgy ott tartok hogy hozzá se merek nyúlni, nem piszkálom nem telepítek nem törlök, csak próbálom használni mint telefont és net telefont. Tuningolt kissé a 1021 es rajta, de valamiért 1020 a kiírása. Smart Lancher teljesen bevált, hangra a Music Volume EQ bevált, Link2SD tökéletesen megy egy jó ideje már, minden alk. 184 db összesen, 67 mega (38%) az üres hely már jó ideje. Aszem így marad amíg meg nem hal
-
kanyi51
senior tag
Nos akkor kis beszámoló:
Este felraktam töltésre, reggelre szépen fel volt töltve DE... nem talált hálózatot. Eddig ezzel semmi baj nem volt, és előző este is ment minden rendesen rajta. 710 : 36 :12 volt amikor mentettem, és természetesen mindenről van képernyő mentés is bizonyítéknak
Most ezek az adatok a Link2SD- böl származnak:
RAM memory :106 MB free
Internal memory:77,9 MB
SD memory: 1.2 GB free a 6 GB ból.
External Sd: 535.3 Mb free a 961 Mb-ből.
Minden alkalmazás 179
Belső memóriában 2
Sd kártyán 1
Linkelve 104
Felhasználó 107
Rendszer 72
SPB Shell 3D fut rajta a Holo locker-rel,
terméseztessen Rootolt Update 3 -mal és semmi egyéb apk nincs rajta mint pl. a SmartIIFix
Körülbelül ennyi, gyakorlatilag ha így maradna meg is lennék elégedve vele, bár most ez a mobil hálózat elvesztése eléggé géz volt, csak az újra indítással tudott helyre állni, viszont akkor meg minden gond nélkül felismerte a TESCO MOBILE-t és azóta is megy szépen, most éppen 34:49:23 van rajta ami növekszik mpként -
kanyi51
senior tag
válasz
András1980 #2105 üzenetére
Képzeld.. én a Rádióval voltam úgy mint Te a wifivel. Nem ment elindult de adót nem játszott le hangja nem volt, amúgy kikapcsolt bekapcsolt csak éppen nem működött. Egy gyári visszaállítás után minden megjavult ennek 4 hónapja, azóta sincs semmi baj vele. Sajnos ez egy ilyen telefon, mindég meg tudja lepni a használóját. Nálam még a Bluetooth is ugyan azt csinálta mint Neked a wifi.
-
kanyi51
senior tag
válasz
alfabrera23 #2095 üzenetére
Bocsi, de nem tudom hol olvastad hogy a *OneTouch Upgrade NB 1.0.2* -öt kell feltenned?
Ha mindent úgy csinálsz ahogy az elején le van írva..... olyan lesz a telod mint a mienk.
Szerintem ezt tedd fel : http://www.4shared.com/office/xVmlVKPA/Update3StockHUN_ROM_root.html -
kanyi51
senior tag
válasz
alfabrera23 #2095 üzenetére
Bocsi, de nem tudom hol olvastad hogy a *OneTouch Upgrade NB 1.0.2* -öt kell feltenned?
Ha mindent úgy csinálsz ahogy az elején le van írva..... olyan lesz a telod mint a mienk. -
kanyi51
senior tag
válasz
dr.wattson77 #2094 üzenetére
Tanulság :
A telefont MINDÉG egy az egybe kell kötni a szgéppel ( közvetlen USB. Amugy gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest