- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kicsit kioktatónak tűnt a válasz, a második kérdésemre meg nem is jött, mindegy ballábbal keltem

USB lan nem látszik a fizikai NICek között továbbra sem, de usb-s eszközként feljött a router vm-ben, nekem ez így pont elég wan portnak.Mellanox SR-IOV nem működik, de viszonylag jó sebességgel tudom használni.
4GB nagyobb file-t chome-ban fel tudok tenni ms böngészők alól nem.
Amivel gondban vagyok, hogy nagy fileokkal dolgozom, ezért a 10g kapcsolat a desktop és "szerver" között.
Munka VM(Windows 2016) Két 6TB 7.2 HDD lenne raid0-ban mentéssel(adatoknak), hogy nagyjából ssd sebességem legyen nagy méretben, az os ssd-n futna.
Csak b120i raid módban nem használ TRIM funciót, így az ssd hamar megadná magát, AHCI módban nincs raid0.
Még arra gondoltam a két hdd-t átadom direktben a Windows-nak és storgespaces-el csinálom a kötetet, de RDM inaktív minden hdd-mnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Licencek + laptopok + dokkolók
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest