Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
halhatatlan #27834 üzenetére
Ez valami régebbi szett, sok apró kacat van benne, lehetne mit kezdeni vele, de én nem erőltetném. Radiátor nincs is a szettben, tehát még költeni is kéne rá. Azok a blokkok meg "csodásak", régen láttam ezeket a tányéros típusúakat már.
Ha szeretsz szarakodni vele akkor megveheted, de még költened is kell rá és a hűtőteljesítménye se lesz eget rengető. Ha költesz rá 30 ezer körül összejöhet, ha eladod a felesleget akkor visszamehet 20-ra, az eredeti árára.50 körül kapsz mai alkatrészekből összeválogatott új cuccokat, jó hűtési teljesítménnyel. Gondold át.
Én nem venném meg, de amúgy összességében az ára reális.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó NZXT Kraken X73 kompakt vízhűtés
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Lian Li 240/360 hűtők vegyesen több db akciósan!
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest