- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Kérdésem, hogy ezt nem lehet-e egy class-ba tenni, vagy valamibe, amivel ezt a szekvenciát szeretném megismételni? Nem is konkrét megoldást várok, hanem egy linket (olvasnivalót).
Nem néztem a kódot, de szerintem tedd ki egy függvénybe / metódusba.
A másik kérdésem, hogy a következő két változó nevezés használata célszerű-e? KilepoKerdesreAValasz és KilepoKerdesreAValaszKetto, mert a neve nem beszédes, ránézésre nem tudni (csak a változónevet nézve), hogy
- mi a különbség,
- a KilepoKerdesreAValaszKetto mit csinálEgy, kettő, három ... n semmiképpen sem ajánlott, csak ha egyértelmű, próbálj beszédesebb nevet adni nekik. És bár az iskolákban nem tanítják, de szerintem kerüld a magyar változónevek használatát.
Elnevezésekhez:
Naming Guidelines
C# Coding Standards
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest