- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Kérdésem, hogy ezt nem lehet-e egy class-ba tenni, vagy valamibe, amivel ezt a szekvenciát szeretném megismételni? Nem is konkrét megoldást várok, hanem egy linket (olvasnivalót).
Nem néztem a kódot, de szerintem tedd ki egy függvénybe / metódusba.
A másik kérdésem, hogy a következő két változó nevezés használata célszerű-e? KilepoKerdesreAValasz és KilepoKerdesreAValaszKetto, mert a neve nem beszédes, ránézésre nem tudni (csak a változónevet nézve), hogy
- mi a különbség,
- a KilepoKerdesreAValaszKetto mit csinálEgy, kettő, három ... n semmiképpen sem ajánlott, csak ha egyértelmű, próbálj beszédesebb nevet adni nekik. És bár az iskolákban nem tanítják, de szerintem kerüld a magyar változónevek használatát.
Elnevezésekhez:
Naming Guidelines
C# Coding Standards -
Keem1
veterán
Most csak nagy általánosságban fogok válaszolni, de szerintem segíteni fog (úgy, hogy PHP-ban igen, ASPX-ben nem vagyok járatos).
Alapvetően az oldal (és járulékos elemei) karakterkódolásán múlik a dolog. Amíg minden UTF8-at használ (HTML kód, C# kód, adatbázis kapcsolat, táblák, stb), addig semmi probléma nem lesz, és az utolsó pinjin karakterig minden a helyén lesz.Kb. itt kezdődik (HTML):
<meta name="charset" content="UTF-8" />
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest