- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok,
Fel vannak sorolva egy fájlban tantárgyak, valamelyik egyszer, valamelyik többször.
Hogyan kéne megoldani, hogy minden ott szereplő tantárgyat kiírassak, de csak egyszer?Úgy próbáltam, hogy kiírtam az elsőt, majd ha a következő nem egyenlő az elsővel, akkor azt tegye egy új változóba (for ciklussal), azonban így az lesz, hogy kiírja az elsőt, és az utolsót. (Feltéve, hogy az utolsó nem egyenlő az elsővel.)
Úgy is próbáltam, hogy ha az i-edik elem nem egyenlő az elsővel és a második kiírttal (tehát az utolsóval) se, akkor legyen egy harmadik változó, de így meg nem ír ki semmit.
Hogyan kell megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest