- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
alpihun #7890 üzenetére
Iszonyatosan túlértékelt cucc, ráadásul nagyon sokat kellett várni arra a szoftverre, ami orvosolta a tok gyors merülését használaton kívül. Ez utóbbi miatt garancián belül cseréltettem is, és a bluetooth stabilitása a cseredugaszoknak is ugyanolyan ramaty. Simán megéri a dupla felárat a Buds 2.
-
-NoVa-
veterán
válasz
alpihun #7889 üzenetére
Nem az akku mérete számít, egy 2x akkora akkut is megöl pár év alatt a sokszor hetekre töltőn felejtés. Fogadd el fogyó használati tárgyként, és lődd be másfél évre a vélt élettartamot, úgy árazd be, hogy ha annyi időnként kell venned egyet, elfogadható legyen, ne fájjon.
Aztán használatfüggően a Bose QC35-öm megjelenése óta alig fáradt,a Buds-t a feleségem használja néha 20-40 percekre, és szerintem nyáron töltöttem utoljára, még bírja.
De pl a BTR3-am is kiválóan működik, szintén feleségnél podcasthallgatásra earbuddal, miközben egy kollégámé egy éven belül feladta, az akku kémiája bonyolult, és sok a hibalehetőség. -
mcs
veterán
válasz
alpihun #7860 üzenetére
A legkisebb mennyiségű nedvességtől és legkisebb mennyiségű fülzsírtól is 5-10 perc után olyan mértékben csúsznak kifele a dugaszok, hogy folyamatosan igazítani kell emiatt. Az összes gumiharanggal és szárnyakkal is végigpróbáltam, de hiába. A gyárilag rövidebbre szabott harangjait hiába cseréled szabványos méretűekre, utána visszacsukni a tokba már nem tudod a dugaszokat, mert a gyári harangoknak megfelelően miliméterre pontosan lettek megtervezve a tok bemélyedései. A harangok anyaga is annyira vékony és gyenge, hogy néhány lehúzás után szinte teljesen elveszítik a feszességüket, és egy laza mozdulattal le tudod csúsztatni őket a dugaszokról. A dugaszok is annyira gyenge mágneseket tartalmaznak, hogy a tokba helyezéskor nem is mindig pontosan pattannak vissza az érintkezőkre, és a legkisebb mozgatásra, forgatásra érzed, hogy lötyögnek a helyükön. Hiába tetszett az enyhén színezett hangzáskép és a környezeti hang funkció, a rémálom konstrukciójával nálam teljesen elvágta magát.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alpihun #7827 üzenetére
" ... füleseket nem is igazán lehet visszaküldeni ha már ki lettek bontva ... "
Ez egy folyamatosan visszatérő kérdés. A válasz pedig általában az, hogy nem, kivéve, ha ...
Szóval a lényeg, hogy erre bizony vásárlás előtt rá kell kérdezni, mert egyáltalán nem magától értetődő dolog ...
Egyébként pont ezért is nagy "biznisz" a tws füles, mert nem nagyon lehet kipróbálni. -
tomp
félisten
válasz
alpihun #7804 üzenetére
Igen!
Én a telefont vezeték nélkül töltöm mert így lassabb(vezetéken 65W, kábel nélkül 50W) de ha bekapcsolom az éjszakai módot(csak 1x próbáltam ki) akkor leveszi 15W-ra és a töltő ventilátora a hajszárító üzemmódról átvált lassú csendes fordulatra.
A OnePlus Buds Pro-t is vezeték nélkül töltöm. Hiába rakom rá az 50W-os töltőre, ő csak 5W-ot kér. Igaz felismeri a töltő, hogy saját márka.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest