- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17797 üzenetére
Nekem belül tört meg (ami nem törés egyébként), jártam a fülsebészetre is vele. Nem látszik, de belül meg van vastagodva a fülkagylóm.
-
stellaz
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17794 üzenetére
Az én fülemmel az a probléma, hogy nem bár kívülről nem látszik, de a judo miatt belül meg van törve a mind a kettő (és talán gyárilag sem egyformák) és emiatt elég random, hogy melyik füles illeszkedik bele és melyik nem. Van amelyikkel semmi gond, de van amelyik kiesik (Sony Linkbuds, Linkbuds Fit, Samsung Buds Live) illetve most már kezdem megérteni, hogy az esik ki leginkább, amin felül is van valami fülbe akadó cucc, mert az egyik fülemben egyszerűen nem tud úgy beülni, hogy a kampó vagy csöcs beakadjon rendesen a fülembe.
A Sony és a Lypertek füles is nagyon jó áron volt bontantan csomagolásban az aprón és jók is lennének, aztán mégis úgy jártam, hogy a kettőre végül sok pénzt költöttem és mégsincs most igazán mit hallgatnom.
-
patomi
őstag
válasz
Öcsielvtárs #17666 üzenetére
Pont ezért említettem a jabrát, mintha ott sem lenne hívás közben.
-
stellaz
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17654 üzenetére
Sokkal természetesebb egy nyitottal telefonálni, mert rendesen hallod magadat.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Öcsielvtárs #17654 üzenetére
Csendes közegben, home officeban órákig tartó meetingekre pihentetőbb a nyitott. Sokkal.
-
KovyZoly
tag
válasz
Öcsielvtárs #17472 üzenetére
Próbáltam úgy is, nem működik
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Öcsielvtárs #17458 üzenetére
ilyen az FE is. nagyon lehet szeretni ezt a minőségű praktikumot.
-
cibus
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #17021 üzenetére
mindenképp TWS kell. ha ketten akarjuk nézni feleségemmel, akkor az egyiket oda tudom adni
-
Mauzes
addikt
válasz
Öcsielvtárs #17006 üzenetére
Ez engem is érdekel, de általában nincs rajta a "legjobbak" ajánlott listáin, szóval én sem kérdeztem erre rá.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Öcsielvtárs #15695 üzenetére
Próbáltam a PowerAmp EQ-ját vagy is a magas kiemelős részét de még +100%-on sem akart magas hangot adni.
Janaboy:
Buds-ot nem akarok mert kiesik a fülemből, csak olyat nézek aminek van szára. -
Atomizer
tag
válasz
Öcsielvtárs #15463 üzenetére
Én az USB Audio Player Pro (UAPP)-nak az EQ-ját tudom, hogy működik a TWS fülesemmel (alapvetően nem amiatt tartom, hanem vezetékes fülesekhez). Wavelet is népszerű, de azt csak vezetékessel használtam.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Öcsielvtárs #15456 üzenetére
Koszi.
-
Janaboy
veterán
válasz
Öcsielvtárs #15370 üzenetére
Qcy t13 anc
Vagy ha alis rendelés játszik akkor Moondrop Space Travel -
ricsip
addikt
válasz
Öcsielvtárs #15370 üzenetére
Vagy tudtok jobbat?
Megnevelni a büdös kölkét, hogy a saját dolgaival ő foglalkozzon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest