- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
NvidiaRTX #15705 üzenetére
Sokat fejlődött kína mindkét végén. Akadnak remek izék, és nagyon, nagyon hatásos aljas teknikák amikkel szemetet adnak el neked. Te az utóbbi fejlesztésből merítettél valami jót. Azért akad, ami hallgatható is, de nem egy pusztán egy OEM cuccra márkanév ráhőmatricázásával fejlesztő gyártótól, aki tápokat, kábeleket, és TWS-eket is gyárt tömegével.
-
-NoVa-
veterán
válasz
NvidiaRTX #15702 üzenetére
Fizetett, botok által generált 5*-os reviewek zajában nincs sok értelme kutakodni, ahogy Scrabirnál pontszám alapján nézni a listát. Vagy egyáltalán Scrabirt olvasni...
A JBL-t sem a jó hangú dolgol között jegyzem, de én ugyebár erősen más végén vagyok a Blitzwolftól a Xelento wirelessel a skálának. De... A tws-ben attól, hogy neked épp nem fontos a mikrofon, fontos a mikrofon. A fő funkciója az, hogy egy interface-t biztosítson a telefon és közted, ehhez hozzátartozik. Szóljon elég jól, működjön megbízhatóan mindene, kész. Ha csak a hangminőség kell, akkor egy FiiO BTR15-re rádugsz egy Elisian Pilgrimet, és élvezed a zenét.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #15692 üzenetére
Valamilyen hírlevélben nálam is "szembe jött" ez a csoda. A márka miatt (igen, a BlitzWolf-nak is
vanvolt jó fülese: BW-VOX1) vetettem rá egy pillantást, aztán csuktam is be az oldalt. 9e Ft, egérmozi, szuper hangzás ... hagyjuk már! Nem most jöttem a 6:20-assal.
Lehet kapok érte, de nálam a Tronsmart ugyanez a kategória (kerülendő).Ezzel szemben azért akad bőséggel olcsó – és ahogy írod, az árához képest – egészen jó fülesek (nekem ugyan ezekkel nincs tapasztalatom, de követem a topic-ot).
A Janaboy által említett Qcy-t pl. elég gyakran hallom, mint amolyan best-buy-t, ill. ami alá nem érdemes, nem szabad menni, mert ott már tényleg ez az egyszer használatos eldobható fülesek vannak.JBL: sose hallottam egyikről sem azt, hogy "best-buy" vagy, hogy ejj, ez aztán oda ...
Nem kétséges, hogy van köztük jó is, de ha TWS, akkor nekem nem ez az első márka, ami eszembe jut. -
Janaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest