- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsol
tag
válasz
Janaboy #14216 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, nem is ismertem és ezáltal nem is tudtam hogy xiaomi almárka. Pozitív infókat lehet róla találni, a mikrofon zajszűrését azért megemlítik hogy nem a legjobb vagy inkább gyenge. A redmi buds 4 active, vagy a redmi buds 4 lite mennyire versenyképesek a T13-al?
-
grigo
őstag
válasz
Janaboy #13926 üzenetére
Régi hsz, de köszönöm a tanácsot. Végül egész jó áron csíptem el egy jabra elite 7 pro-t, arany bézsben szerintem neki jobban bejön mint bármilyen hangzású cucc. Amúgy kipróbáltam és meggyőzött engem is. Valahogy nem az a túltolt mély, nem ilyen agyoneffektelt benne a zene, hanem olyan természetes. Nem tudom pontosan leírni. Nekem nincs fülesem, de most keresek egyet én is. Lehet én tovább megyek a sonyra
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Janaboy #14199 üzenetére
Hát folyamatos zöld világítás nicns sajna, és párosítani sem tudom.
Egy éjjel volt így villogva a számítógépre dugva.
Sima töltőn, mobilosra dugva semmi. Próbáltam egy Xiaomi egy Lenovo töltővel is.
Saját kábellel persze.
Most kivettem a füleseket, így halvány piros villanás van ,de ez sem túl szabályos villogás.
-
zaskar
senior tag
válasz
Janaboy #14196 üzenetére
Ez egy AirPro, az első kiadás. Tudom, magyarázatra szorul, hogy miért vesz valaki ilyet 2023-ban, mikor már a 3-as van soron. Egy éve van egy Free Pro 2-m, amivel elégedett vagyok. Mellé akartam egy "váltós" darabot minél olcsóbban, ami hasonló minőségű. App, egyéb plusz szolgáltatások nem nagyon érdekeltek, ezért ezt választottam. Csak arra nem gondoltam, hogy ez még nem tudja az érintéses hangerőállítást. Ez hiányzik kissé, de a hangja amúgy megfelel, így együtt tudok majd vele élni. A 10 USD-t meg már utalták is.
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #14131 üzenetére
3 napos elállás nem is.De 3 napos azonnali csere vagy visszafizetési garancia igen. Teljesen logikus is, mert ez ugye hibás szerződéses teljesítés, te jóért fizettél, de ő gyári hibasat adott.
"Mi a három munkanapos cseregarancia?
A jogszabályok előírják azt is, ha a megvásárolt termékről lényegében azonnal kiderül, hogy hibás, akkor a három munkanapos cseregarancia szerint a kereskedő 3 munkanapon belül köteles azt kicserélni, vagyis nem hivatkozhat például aránytalan többletköltségre vagy más okokra. Fontos, hogy ez a szabály csak a hibás termékekre vonatkozik, ha a termék rendeltetésszerűen működik, akkor a kereskedő erre nem köteles." -
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #14105 üzenetére
Kénytelen volt, mert elég kínos volt, amikor megkérdeztem a fickót, hogy szerinte ez koszos-e? Beleírattam a jegyzőkönyvbe is, hogy vatta új, originál csomagolású harangot tettem rá az orra előtt. Mindezt az után, hogy egy nő úgy mondta nekem a telefonba, hogy előtte van a füles és undorító az egész és jó lenne ha takarítanám a fülemet. Ez is milyen már?
Azt tudni kell, hogy minden egyes használat után sebbenzinnel takarítottam le, amikor halkulni kezdett, akkor pedig kifejezetten alaposan kipucoltam. Csak azért nem áztattam ki a harangot benzinben, mert szemre teljesen tisztának tűnt.Ezek után semmilyen Samsungot nem veszek, pár hónap alatt kettő ment tönkre, de már a garancia alól is ki akarnak bújni. Pedig a hivatalos boltban vettem, de úgy látszik ez se sokat számít.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #14102 üzenetére
:)
Irigykedek ám, olcsón letudnám az egész hifitémát, nem bohóckodva elektrosztatikus fülesekkel.
Azért összegezve a konkrét füles egy 2x7 driveres Mangird Tea. XM5 árban van, vagy csak kicsit felette, és nagyjából ez az a szint, ahol a jó térérzet megjelenik az in-ear cuccoknál. Kikerül a fejből a zene, nem a 2 fül között áll össze a hang, hanem egy fokkal hangfalszerűbben, testen kívülről is megszólaló hangokkal.
Persze ez is csak egy lépcső, még nem hozza az sokszorosába kerülő IEM-ek holografikus valóságérzetét, de arra kiváló, hogy megmutassa, mit jelent az, amikor szűkös térre fanyalgok egy TWS-nél. A forrás ugyanúgy LDAC BT.
-
Wyll
őstag
válasz
Janaboy #14065 üzenetére
Köszi a tippeket, megnéztem őket
Samsung Buds 2, 34k Ft:
"the microphones struggle wildly with just a tiny bit of wind or irregular sounds around you"
"Controls are limited". "call quality is downright poor". IPX2 védelem
Úgy érzem, ezt skippelem.Sony Linkbuds S, 45k Ft:
Scrabir teszt nagyon dícséri, a mikrofonja is és az ANC is jó, de legfőképp a hangminősége. Viszont "No ANC and volume controls at the same time", és bár nem fontos, de nincs vezeték nélküli töltés sem. Kérdés, hogy mindez megér-e +60%-os ártöbbletet a Liberty 4NC-hez képest..Liberty 4NC eleve ott volt a listámon
-
TOZ
addikt
válasz
Janaboy #14049 üzenetére
https://www.earbudszone.com/iem-vs-earbuds/
Az IEM egy másik kávéház!
-
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #14051 üzenetére
Nem csatlakozom laptoppal
Teams fut telefonon is, stabilabb, jobb, problémamentesebb, egyben szabadabb mozgást biztosít, ha nem kell egy meeting alatt a gép vevőkörzetében tartózkodni. Meg nem egy gépen dolgozom, nem is egy platformon, annyi multipont meg a világon nincs, hogy 2 Mac, 3 PC és egy telefon között el tudja dönteni, min szóljon. Az S21 telefon - S8+ tablet közötti váltás megy transzparensen, de ott is levettem a párosítást, mert ha a család filmet néz a tableten, a fülesem lerabolja a hangot. USB DAC-ot vezetékes fülessel meg simán bedugom abba, ami elé leültem, kész. Egyszerűbb így a világ.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #14047 üzenetére
A Buds 2 Pro mikrofonja nagyon tiszta, a zajszűrése is jó, nem hallják a szélzajt vagy az autót, csak abból tűnik fel a túloldalnak hogy zajos közegben vagyok, hogy tompább a hangom kicsit. Ellenben feltűnt, hogy a feldolgozott hangom halkabb vele felvételen, mint a Sonykkal. Azok kihasználják a teljes dinamikatartományt, a Samsung meg nagyjából a kétharmadára kompresszál. Tisztább, csillapítottabb, kevésbé sziszegős a hang úgy, szóval van előnye is.
-
kgyuri
tag
válasz
Janaboy #13984 üzenetére
De tudunk, bead ide:
JBL SzervízBevizsgál, majd árajánlat alapján megrendelheted a javítást.
Ha nem kéred 7e Ft, ha elfogadod, akkor annyi. -
hajraolaj1
tag
válasz
Janaboy #13958 üzenetére
Megrendeltem Alzán a Samsung Buds Fe-t , max elállok a rendeléstől január végén, addig meg nyüstölöm. Van most erre lehetőség ingyen, amennyiben sértetlen marad a füles.
"Jól tudjuk, hogy a karácsonyi ajándék nem mindig nyeri el a megajándékozott tetszését. Ezért minden a „Nem megfelelő ajándék cseréje” szolgáltatással megjelölt termékünket 2024. 1. 31-ig ingyenesen kicserélheted egy utalványra, melyet más termékek megvásárlására költhetsz."
-
grigo
őstag
válasz
Janaboy #13911 üzenetére
Köszi a válszt, akkor jó vonalon vagyok.
Néztem a 2 pro-t. Asszonynak még el is gondolkodok rajta, viszont olyan szempontból veszem, hogy még vagy év végén vagy jövő év kezdetén magamnak is nézni kell valamit. Bár azt olvstam, hogy simán komptibilis pc-vel.
A sonynál is amiatt aggódnék, hogy azt írják az adatátviteli sebesség miatt nem a legjobb minőségben hallom. Bár nem tudom ez tényleges mennyire jelent érzékelhető minőség romlást, egyáltalán hallom-e én ezt. Mert azért a spotify esetében szerintem nem ezen múlik a dologEnnek még utána kell egy kicsit járnom.
Jabrára viszont elvileg nincs ilyen panasz. -
albiosz
őstag
válasz
Janaboy #13843 üzenetére
Megjött. Egy budget megoldást kereső véleménye Haylou GT6 és Soundpeats TrueAir2 összehasonlításban:
- Számomra már a csomagolás is meggyőzőbb a Soundpeats esetében: nagyobb és párnázott, komolyabb érzetet kelt.
- Tok hasonló mindkettőnél kialakításra, könnyen bepattannak mindkettőbe a fülesek
- Tok visszajelzés viszont sokkal szofisztikáltabb a Soundpeatsnél, színek jelzik a töltöttség állapotát
- A Soundpeats fülesei nekem masszívabbnak tűnnek és a pálcika alján is erősebbnek tűnik, remélem ez nem fog szétpattanni
- A Soundpeats nekem hangosabbnak tűnik
- Nem vagyok egy vájt fülű, de a hangzás nekem hasonló, talán basszusban a Soundpeats erősebb
- Funkciókban jóval gazdagabb a Soundpeats, a hangerőszabályzás nekem kicsit hiányzott eddig, ennél prímán működik
- Youtube videoknál egy leheletnyi késés volt a Haylou esetében, Soundpeatsnél én már nem veszek észre semmi csúszást
Párszáz HUF-ot még nyertem is a cserén, így köszönöm az ajánlatot. Eddig úgy érzem megérte. -
NoOne92
csendes tag
válasz
Janaboy #13869 üzenetére
Bocsi, a kép miatt. Cserélni már nem tudom így ide teszem be.
Megszokásból az árat lehagytam
A cél zenehallgatás lenne. Tesóm vett egy nekem ismeretlen márkát de majdnem teljesen fel kell tekernem a hangerőt ha normálisan zenét akarok hallgatni. Barátom egy Redmi Buds 4-et vett vagy mit s azzal is ugyan ez a helyzet.
Ezt el szeretném kerülni. Nem szeretném ha maximum hangerőn lenne normális hangzása csak....
Zenehallgatás a mindennapokba, főleg ha valahova gyalog kell mennem és nem akarom a fejhallgatót vinni mert nincs úgy helyem... -
GoodSpeed
addikt
válasz
Janaboy #13854 üzenetére
Azt én is lestem, hogy az ANC-t letagadta a Bing
A 2-re azt írja az iponos cikk, hogy elvileg toknál nincs választás"Fekete és fehér színben lesz elérhető a termék, de itt a költségcsökkentés jegyében a tok külseje minden esetben ugyanúgy fehér műanyag. Sajnos a szűkös büdzsébe a jobb szigetelés sem fért bele, csak a fröccsenések ellen védett, egy nagyobb esőben is érdemes száraz helyre tenni, nehogy baja legyen."
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Janaboy #13852 üzenetére
Illetve:
"
A Samsung galaxy buds Fe és a PRO verzió közötti különbségekről szeretnél tudni? Örülök, hogy segíthetek. 😊
A Samsung galaxy buds Fe egy olcsóbb és egyszerűbb változata a PRO modellnek, amely néhány funkciót áldozott fel az alacsonyabb árért. A Samsung galaxy buds Fe és a PRO verzió közötti fő különbségek a következők:
A Samsung galaxy buds Fe nem rendelkezik aktív zajszűréssel, míg a PRO verzió igen. Ez azt jelenti, hogy a Fe modell nem tudja kiszűrni a környezeti zajokat, és kevésbé alkalmas zajos környezetben való hallgatásra 12.A Samsung galaxy buds Fe kevesebb időt bír egyetlen töltéssel, mint a PRO verzió. A Fe modell akkumulátora 5 órát képes működni vezeték nélküli töltőtok nélkül, míg a PRO verzióé 8 órát 12.A Samsung galaxy buds Fe kevesebb beállítási lehetőséget kínál a hangzás személyre szabására, mint a PRO verzió. A Fe modell csak négy hangzási profilt tartalmaz, míg a PRO verzió hatot 12.A Samsung galaxy buds Fe nem rendelkezik 360 fokos hangzással, míg a PRO verzió igen. Ez azt jelenti, hogy a Fe modell nem tudja létrehozni a térbeli hangzás élményét, amely jobban belemerít a tartalomba 12" -
albiosz
őstag
válasz
Janaboy #13579 üzenetére
Szia!
Megvártam az Alza black friday-t (szűk 1 hónapig tart
) az üggyel. Sajnos az Air 3 túllóg a kereten (13K jelenleg). Nagyon max 10K-t szánok rá. Viszont őse a TrueAir2 kényelmesen belefér. Ez jó lehet? Gumiharang nélküli kialakítás a cél, hangerőszabályzás jó lenne, az néha kicsit hiányzott a Haylou-nál, úgy látom ez TruAir2 már tudja.
Haylou GT6-ot tényleg nagyon keveset használtam, havi kb. egyszer a 11 hónap alatt. Napon nem volt huzamosabb ideig, nem használat idején sötét szekrényben a tokjában pihent. Lehet, hogy kifogtam, van ilyen. Egyébként nekem bevált ezen kívül.
-
Sipi-
őstag
válasz
Janaboy #13686 üzenetére
De, mindegyik bluetooth eszközöm így működik. Bekapcsolom a fejhallgatót és rácsatlakozik a laptopra. A laptopon nyomok egy bluetooth disconnectet, a telefonon egy bluetooth connectet az elmentett eszközöknél és utána már a telefon hangja szól a fejhallgatóban. A fejhallgatóhoz nem kell hozzáérni ekkor már.
Persze korábban a laptophoz és a telefonhoz is párosítani kellett. Nem akarok pl. teams hívást folyamatában átvinni laptopról telefonra, hanem csak azt, hogy annélkül tudjak a két forrás között váltani, hogy a fülhallgatót újra és újra párosítani kelljen a laptop és telefon között. -
Sipi-
őstag
válasz
Janaboy #13682 üzenetére
Nem cél, hogy két eszközhöz csatlakozzon egyszerre, csak ha pl. a laptopon a bluetooth menüben nyomok egy Disconnectet, a telefonon meg egy Connectet, akkor a telefon rácsatlakozzon a fülesre. Ezt már 8-10 éve is tudták a bluetooth fülesek (fejhallgatók) és hordozható hangszórók, de nem tudok itt is megvan-e ez a funkció.
-
st6969
őstag
válasz
Janaboy #13635 üzenetére
Használtan (elsősorban higiéniai okok miatt) biztos, hogy nem veszek, de köszi azért.
13634 patomi Neked is köszi, de szeretném tartani a pénzügyi keretetAkkor, ha elengedném ezt az "alvásra kitalált" dolgot, akkor 20-25 ezerig melyik új, androiddal használható fülhallgatót vehetném? Továbbra is a legfontosabb tényező, hogy minél kisebb legyen az adott árkategórián belül.
-
_stick_
őstag
válasz
Janaboy #13524 üzenetére
Igen néztem és igazából ez ügyben bizonytalan vagyok, mert az agybadugósoknál nem szeretem azt az érzést, hogy teljesen "szigeteli" a hallójáratot és kisebb hangerőn hallom a saját légzésem, vagy a lépteim dübbenését.
Nem őrülök meg tőle, csak zavar. Ilyen szempontból a half in ear-rel nincs tapasztalatom. -
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #13487 üzenetére
Nem egy liga. Ezt a Go Blu - Gryphon tengelyen kell mérni, az LC-BT2 meg nagyjából az ES100 - BTR3 AKM-es kategória. Nem rossz, de ott pazarlás volt a Tea fölé menni rádugott fülesben. Ez meg csak a Gryphonhoz képest kompromisszum, minden másban a vezetékes/asztali cuccokhoz hasonlítanám.
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #13409 üzenetére
Több órára csakis earbud, annál kényelmesebb, szellősebb nincs. A Linbuds is azért jó, mert nem megy be a hallojáratba semennyire és még lyukas is a driver, tehát kifejezetten jól szellőzik, természetes módon hallom a külvilágot és magamat, és nulla bedugott fül érzésm van.
-
betyarr
veterán
válasz
Janaboy #13350 üzenetére
köszi!
végül én is inkább a soundcore felé hajlottam. a német amazonról vettem,egész jó ár,a vége 17.679 huf lett.
egy hét múlva meglátom mit tud -
JohnK
aktív tag
válasz
Janaboy #13329 üzenetére
Most jó pár tetsztett végnézve az Air 4 kicsit kiforratlan terméknek tűnik. Ami jól hangzik leírva, a gyakorlatban nem feltétlenül működik.
(Pl. van "ANC", de ANC nélkül nem szól jól, az viszont jobban meríti az aksit és akkor hiába van több kapacitása, ha így mégis gyorsabban merül, mint az elődei.)
Ami nekem számít abban a sima Air 3 jobb és mivel már kb. egy éve kint van nagy meglepetés nem érhet. -
breezer88
tag
válasz
Janaboy #13175 üzenetére
Köszi! Én ezt néztem ki: Xiaomi MI True Wireless Earphones 2S - OázisComputer.hu (oaziscomputer.hu)
Sajnos a gyártó már nem szerepelteti a honlapján a terméket, az ilyen-olyan webshop leírásokban szereplő infó meg kicsit ilyen marketing szagú nekem, mindenesetre nem tudom beazonosítani, hogy ez a fajta low latency -e vagy sem. Hogyan lehetne ezt kideríteni?
Vagy keressek kifejezetten így rá hogy low latency? Akkor meg ilyen gaming earbudokat dobál fel, és a "gaming" kifejezés a technikai eszközök között nem sok jót szokott jelenteni ár/érték arányban
szerk: ha azt mondjátok, hogy ilyen filmezésre alkalmas TWS füles mondjuk 40-50-től kezdődik, akkor el is engedtem a dolgot, csak nem tudom hogy még mindig itt tartunk-e, csak nem..
-
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #13098 üzenetére
Ki hát, és nem kell hozzá eltartott kisujjal barokk-opera-metál-breakcore -t hallgatni (kivéve ha bejön az avant-garde, akkor mindenképp).
Egy egyszerű synthwave, vagy Ozora közeledtével pszichedelikus goa is egészen más hatást kelt ha megvan a súlya, az impulzusa a hamgoknak, és nem a fejedben szólalnak meg, hanem körülötted. Spotifyról is. Természetes, hogy egy hangminőségre kireszelt rendszeren egy nagy dinamikájú bakelitről szedett DSD az döbbenetes élmény először, de ugyanúgy jó a streaming kontentben újakat felfedezgetni, és számít ott is, mi van a füledben.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Janaboy #13007 üzenetére
értem, amit mondasz, csak nem tudom, hogyan ez hogyan segít átlátni a Sony logikáját a névadást illetően. mert alapvetően nincs gond a pozicionálással, ilyet nem is írtam soha. az időnkénti következetlenség a probléma, mindazon túl, hogy képtelenek könnyen kimondható és a "külsősök" számára megjegyezhető neveket adni. míg mindenütt máshol Pods, Buds, Momentum, Elite 75t meg 7 Pro megf ilyenek vannak, addig a Sony esküszik a cikkszámszerű karakterhalmazokra, amikbe néha még mi is hajlamosak vagyok belekeveredni. A Linkbuds név tök jó ugyan, de ezt meg két olyan modellnek adta, amik nem is hasonlítanak egymásra azon túl, hogy mindkettő TWS. Az egyik egy nagyon réteg termék, céleszköz, ha úgy tetszik, a másik meg általános használatra szerintem az egyik legjobb füldugójuk.
-
válasz
Janaboy #12993 üzenetére
Ez előtt csak AirPodsom volt szóval azokról nem tudok nyilatkozni. Igazából most is csak azért nem lett almás fülesem, mert november óta androidot használtam ezelőtt két hétig. Vissza tértem az almára és nagyon jól működik az MTW3 is vele, de azért a Pro feuturek ilyenkor már érezhetően hiányoznak, mindenesetre marad egy darabig és nem cserélem, de lehet a Sonyt kipróbálom, mert nem annyira "bulky"!
-
Kroni1
veterán
válasz
Janaboy #12907 üzenetére
Elolvastam kösz, csak arra akartam utalni, hogy visszaolvasva itt mindig azt látom, hogy mindenki inkább a drágább minőségibb darabokat keresi. Ami persze helyes, zenét én vezetékes fejessel hallgatok. Ennél viszont tényleg csak a kisebb fülbe való használhatóság, kis súly lenne szempont, alkalmankénti podcast meg néha film menne rajta munka közben, sokszor csak az egyik felét használva..
-
-NoVa-
veterán
válasz
Janaboy #12840 üzenetére
Jaja, túl lehet élni Buds Live-al is kikapcsolt ANC-vel egy 1-2 órás repülést (bekapcsolttal kis fáziskéséssel rátolja a magasabb szélzajszerű komponenseket még hangosítva a repülőn, pedig pl Subaruban jó a 2.5XT boxer motorzúgás + kipufogó bubububu hang csillapítására). Csak úgy tette fel a kérdést, hogy alapvetően metrón és repülőn, akkor nem elviselhető, hanem jó megoldást keres. Az meg nincs, tudtommal. Még a FiiO LC-BT2 is hallhatóan gyengébb megoldás flathead earbuddal, mint a gyufásdoboz méretű külső BT erősítők, és azok sem hozzák a Gryphon vagy a csöves asztali átható, valódi tömeggel rendelkező hangzását. És a másik oldalon emlékszem Earls Court Garden környékéről a metró hangjára, repülök is eleget. Mindkettőhöz jó in-ear kéne.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Janaboy #12776 üzenetére
Sokkal több podcastet hallgatók, mint zenét fülessel. Zene inkább kocsi kihangosítóval, fejllgatóval, ill. Jbl hangfalat megy. Egyedül edzőteremben használom részben zenére többet. Ok, leírom majd
kicsit úgy szűrtem le, hogy kisebb fülűeknek kényelmetlen, ill azoknak rosszabb a hangzás is illeszkedés problémák miatt. Szerintem rendben lesz az. AKG-ban megbízok, ill a mediamarktban is hangoztatták, hogy saját készletes 72 órás csere esetén cserélik (gari kérdéskörében kulcskérdés volt, mivel az első eszközcserét a sennheiser álta, ezért idegen készlet miatt nem akarták cserélni)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Janaboy #12768 üzenetére
Köszi.
JBL-ekkel ennyivel kevesebb a tapasztalat manapság?
Azt tudom (jól tudom?), hogy a JBL brand kicsit hátrébb szorult, amióta a Samsung megvette (ill. a minsőségibb cuccot inkább a saját Samu brandbe rakják fülesek esetén), de tényleg ilyenek lehetnek ezek is? Ill. igaz ez ilyen (nem alap belépő áru) füleseknél is?
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #12682 üzenetére
A buds live amúgy tök jó lenne, telefonálni jobb, mint a sony, konkrétan bármekkora zajból is lehet, pont annyival zártabb, hogy akinek ez kell, az talál egy fokozatot a sonyhoz képest, az anc egy nagyon picit azért levesz a zajból (pl. autóban), a kényelme frankó, tök jó a vezérlése, a tokja, a vezeték nélküli töltése, csak az az egy baja van, hogy baromira nincs jó hangja. Kicsit több a basszus a sonyhoz képest, de rettenetesen fárasztó hangja van, még podcast esetén is. Ezért cserléltem le a sonyra.
Vezetékesben viszont eszement jó earbudok vannak olcsótól az elég durváig. Munkahelyen nem is szeretem használni az enyémet, mert csak hátradőlök zenét hallgatni
-
stellaz
veterán
válasz
Janaboy #12680 üzenetére
Adnak hozzá kétféle szettet. Az egyik nyitott, a másik zárt hangzású. A linkelt oldalon legörgetve van egy videó róla.
"A Te edzésed, a Te hangod
Fedezze fel a sportokhoz optimalizált vezérlést, és éld át, hogy miként hallod a hangokat és környezeted.
Igazítsd a hangélmény a kívánt elmélyülési vagy tudatossági szintedhez. Egyedülálló Adaptálható akusztika funkciónkkal nyitott vagy zárt füladapterek közül választhatsz, amelyek illeszkednek a speciális hangszín-szabályozási módokhoz, hogy tökéletes beállítást biztosítsanak az edzésedhez. Válassz nyitott füladapter-stílust, és maradj tudatában a környezetednek, ugyanakkor minimalizáld a testedtől származó zajokat (például saját légzés vagy léptek hallása). Vagy egyszerűen válts egy szigetelő zárt füladapterre, amely blokkolja a külső hangokat a magával ragadó hangélményért." -
-
AndrewTdi
addikt
-
zümzümm
senior tag
-
zümzümm
senior tag
válasz
Janaboy #12529 üzenetére
Úgy éreztem a kialakítása rendben kényelmes volt, inkább azzal volt a gondom, hogy annyira zárt, mintha a hanghullámok folyamatos nyomás alatt tartották volna a fülem és ez volt fárasztó, főleg erősebb basszusnál.
Olvasgattam teszteket, de azok nem adják vissza hogy milyen érzés a fülben
Az eddigiek alapján a [link] JBL Tune Flex venném, bár ezt is zártnak írják, mégis az az érzésem hogy ez nem cuppanna rá úgy a fülemre. Plusz vannak kiegészítő gumiharangok hozzá. -
zümzümm
senior tag
válasz
Janaboy #12521 üzenetére
Az elsőt (LivePro 2) teszteltem a minap 1 órán keresztül, mindenféle zenével, 80s 90s és mai zenékkel is. A mai zenéknél sokkal erőteljesebben éreztem a basszust, sőt már fárasztó is volt a fülemnek. Ha lejjebb vettem a basszust akkor meg kevés volt
Talán az volt zavaró(még) hogy úgy éreztem rácuppan a fülemre. Nem tudom másképp megfogalmazni.
Egyrészt jó volt hogy a külviláágtól elzárt, de talán ezért lett egy idő után fárasztó a basszus (?)Szóval lehet hogy nekem inkább a halfinear tipus lesz a megfelelő
Pl: [link] [link]
Ezek egyébként mennyire maradnak bent a fülben mozgás közben? Kardió edzés és hasazásra gondolok.Fülben maradás és zártság terén a JBL Live Pro 2 TWS és Sony MDR-EX110AP fülesekkel van összehasonlítási alapom.
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest