- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
válasz
<Adamsky> #16401 üzenetére
Koszonom a segitseget, jatszottam kicsit a meretekkel es maradtam a felemas meretnel (bal L, jobb XL). Igy nagyjabol helyreallt a bal-jobb hangero es kevessebb a leak.
Probakepp raraktam a loop gumiharangjat - sztem meglepoen jo de nyilvan abszolut nem illik hozza meretileg. (Viszont baromi kenyelmes es tok jol kitoltette a fulemet.)
-
L4D1K
őstag
Szisztok! Nem kimondottan vezetekmentes fulhallgato - szoval remelem itt is maradhat.
Nem vagyok teljesen megelegedve a Technics AZ60M2-vel, ami az izolaciot / kulso hang szigeteleset erinti.
Probaltam jatszani a gyari harangokkal, vegigmentem a connect app tesztjein ami figyeli mi szurodik ki. Az eredmeny annyi lett, hogy az M-es harang helyett most az XL van fent ami nem teljesen kenyelmes - valamint total maskepp ul a ket fulben. ( A bal konkretan faj picit tole).
A sima fulhallgatos forumban van bejegyzes szivacs / szilikon stb harangokra, de kicsit tancstalan vagyok merre erdemes elindulni.
Hasonlo videokat nezek mint ez is, de ugye ezekbol nehez kovetkeztetni hogy nalam milyen lesz.
Soundguys-on ajanlott a Comply - de oszinten egy kicsit tartok, hogy a szivacsot nem tudom megfeloen tisztitani.
Szoval - total tanacstatalansag
Remelem ti eldudtok inditani valamilyen iranyba.
Koszi elore is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Tampontot szeretnek kerni a kovetkezok alapjan:
* Ar: 40e alatt
* In-ear ( ha palcas jobb, nem kizaro)
* ANC ami kb vonatozasra kene
* Mikrofon / hivasok nem fontos
* Android*Hangzas: Itt akadtam el elsosorban. Faterom imadja a madzagos fuleset de utalja a madzag reszet. Egy VE BIE fulest hasznal megjelenes ota. Probakepp odaadtam neki a technics AZ40m2-t, de a konkluzio az volt hogy neki az mindenhogy visszalepes (nincs basszus, vekonyon szol es egyebkent is milyen halk
). Szoval hasonlo hangzasut keresek neki.
Gyors keresessel Anker es Earfun termekek ugrottak fel. Ha van ajanlott marka / tipus, nagyon orulnek par tampontnak.
Koszonom.
-
L4D1K
őstag
válasz
<Adamsky> #15985 üzenetére
Hali.
Technics fülesem van, nagyon vigyáztam rá és mégis elhalkult a bal oldal. Megnézztük nagyító alatt - nem volt látható szennyeződés - pont amiatt mert itt már okosan tettek egy szivacsot a gumiharanga.
Visszaküldtem gariba és kicserélték,
DE
Képesek voltak leírni a javítási naplóba h helytelen használat / higiéniai befolyás miatt ment tönkre - és innentől kezdve a garanciálás javítás nem terjed ki hasonló esetekre.
Ezek után én úgy vagyok vele - tessék úgy megépíteni egy terméket h általános János füle bármilyen körülmények között se okozhassom hasonló hibát.
-
L4D1K
őstag
válasz
YellowFlash #15957 üzenetére
Hali nekem a 40m2 van.
Típus leírás alatt ott van egy összehasonlítás táblázat.
40m2 és 60m2 hasonló funkció kapott, pl ldac támogatás.
60m2 és 80 ua a call szolgáltatást tudja, gondolom a 80 valamivel jobban.
A 80nak eltér a formája h jobban fülbe illeszkedjen.
Mindnek eltérő a drivere.
Árban kb egységesen oszlanak el.
-
L4D1K
őstag
Hali!
Eddig tokeletes megelegedessel hasznaltam a Technics AZ-40t, de mai napon egyszeruen lehalkult a bal bogyo.
Mielelott visszakuldenem gariba, tudnatok esetleg javasolni kotelezo koroket h biztos kizarjam a user errort? Android ldac es macbook-on is ua.
Koszi
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, köszi a segítséget. Találtam zöldeknél egy újszerű AZ40m2-őt. Pont annyiba kerül amennyit áll a céges keret.
Írok majd, hogy milyen gyakorlatában
-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Irtam korabban iem tws miatt. Van egy opcio cegen belul amit feltudok hasznalni fullhallgato vasarlasra, 35k-t allnak nekem.
Alapvetoen vmi top fulest nezte de sztem maradok a 40k kategorianal.
Mivel elsosorban team call-ra kell, a mikrofon fontos.
Amit most kineztem az a technics 40es szeria, ott kis rafizetessel el is tudom hozni.
Kerdesem h melyik tipusokat erdemes meg ezen a szinten megnezni?
+1 pont ha zenere is tudom hasznalni de nem eletbevago.Koszi.
-
L4D1K
őstag
Koszi a gyors valaszt
amit meg neztem: Sony WF-1000XM4.
Sokan ajanloatt meg az airpodsokat, de ugy erzem android alapu rendszerrel nem lenne egy jo irany. -
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Elolvastam az osszefoglalot es kiindulasi pontot szeretnek kapni a kovetkezokhoz:
Ar: 80e vagy alatta. Ha megeri akkor hajlando vagyok tobbet raszanni.
Kialakitas: in-ear vagy earbud. Egyikkel sincs kulonosebb gondom.Ami kiemelkedoen fontos lenne szamomra az az ANC es a mikrofon, azon a belul a tonalitas megorzese. Egy uj poziciio miatt ugyfelekkel kell majd beszelnem, es szeretnem hogy ne a mikrofon legyen a szuk keresztmetszet.
Egyik kollegam sennheiser momenutomet a masik galaxy buds 2 prot hasznal. Nekem mindketto tetszik de szeretnek mas ajanlasiakat es velemenyeket is meghallagatni.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest