Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
Értem.
Akkor az érdekelne, hogy akkor az igaz hívők miért hagyják ezt?
Miért nem fognak össze (hiszen elvégre itt az Internet tehát könnyű lenne a kapcsolatfelvétel) és alakítanak egy olyan szervezetet (direkt nem írtam egyházat, szektát, felekezetet, hogy ne keverjük össze ezekkel), amely keretein belül felveszik a harcot ezekkel az ál-hívőkkel, eltévelyedett, illetve téves gondolkodású emberekkel?
Hogy együttes erővel a megfelelő útra térítsék a kereszténységet.Ez miért nem valósul meg, vagy már miért nem valósult meg?
Biztosan vagytok elegen, hogy ez megoldható legyen...
S szerintem nem várja el tőletek az Isten, hogy csak csöndben figyeljetek és tűrjétek a dolgokat, mint pl. itt a fórumon való beszélgetés is jól mutatja, hogy képesek vagytok küzdeni. Ez remek kiindulópont lehet!A százfajta egyház, szekta nem az Istenkép miatt alakult ki.
Egyszer már leírtam. A gonosz itt van a földön, és az a szándéka, hogy Istentől a felekezeteket, és híveket elfordítsa. Ezt láthatjuk, hogy nagy mértékben sikerrel teszi.
De elvileg minden egyházhoz, felekezethez, stb. tartozó ember a Bibliát olvasta, s azt vette alapul... Tudja milyen az Isten, akkor mégis hogyan lehetséges hogy ennyire félreértik a dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest