Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Te most tévedésben vagy. Én egy szót sem írtam a rubeoláról (védőoltás, nem antibiotikumos kezelés), koleráról, feketehimlőről. Ezeket te hoztad be. Én onnan indultam, hogy az antibiotikumok csodája elhamvadt, és egyre több törzs válik rezisztenssé. Itt van pld a TBC.... Írtam arról, hogy az utódállamokban a TBC rezisztens baktériuma kart öltve az AIDS vírussal már lassan munkaerő problémákat idéz elő. Írtam, hogy a TBC rezisztencia itt is jelen van, és gyakorlatilag menthetetlen az, aki megferdőződik. Írtam arról, hogy milyen könnyen válik a TBC rezisztenssé és hogy bárki, bármikor találkozhat vele az országban. Irtam annak a veszélyéről, hogy ez nagy problémát fog jelenteni még Európában, ha nem lesz rá megoldás. És írtam arról, hogy baromi sok ember hal meg maláriában........ Ezeket vállalom, nem hazudtam. Az, hogy te mit gondoltál mögé, és hogy kivel vitáztál, nem az én dolgom.
Nem írtam világvégéről, nem írtam azokról, amiket általában idéztél tőlem (az idézőjelekkel még mindig hadilábon állsz), sőt megírtam, hogy győztél, de ez neked nem elég.... Akkor még fuss egy pár kört, de már egyedül
Pá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest