- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
ezekre nem tudok válaszolni, sajnos. De ígérem, hogy mihelyt lesz rá alkalmam, utánajárok, és hozom a választ

Egyébként a millió évekkel kapcsolatban újra egy logikai szálat említenék: ha Isten jelképnk szánta volna a Bibliában szereplő éveket, amik alapján a nemzetségtáblázatokból szépen lejön a Föld korára olyan 6-7000 év, akkor mégis hogyan kellett volna Istennek a Bibliában fogalmaznia?? Hogy te is megértsd, és komolyan, szó szerint vedd? Ha Isten azt akarta volna tudtunkra adni, hogy a legelső embert tényleg Ádámnak hívták és tényleg 930 földi évet élt, akkor pls mondd már el, h szerinted hogyan kellett volna ezt Istennek megfogalmaznia
Mert én a Biblia leírásánál egyértelműbb verziót nehezen tudok elképzelni...
Más: Noé történetét nem hiszed el, ezt tudom. De azt h Noé élt ezen a földön, ahogy a Biblia említést tesz róla, azt is kétled? Csak mert pl. a Lukács evangéliumában szépen le van vezetve Jézus családfája, és ott csücsül benne Noé is, nomeg Ádám, hogy mást ne mondjak... erre ilyennel jössz, hogy Ádámot nem is biztos, h Ádámnak hívták... ezekszerint még az újszövetségből is vannak részek, amiket átértelmeznél?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert én a Biblia leírásánál egyértelműbb verziót nehezen tudok elképzelni...