Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg25
senior tag
Szó se róla Jézus azt mondta, hogy kérjetek és adatik. De azért ez nem úgy megy, hogy elmondok egy imát és a kívánságom teljesül. Az ima nem egy kívánságautomata.
Ráadásul ezt össze kellett volna vetni azokkal akiknek nem mondták, hogy imádkoznak majd értük, szóval a műtétek alap statisztikáját is közölni kéne.
Jó lett volna, ha a tesztcsoportokban más lesz az eredmény, az igazolt volna valamit. Ez azt igazolta, hogy ebben az esetben semmit nem ért az ima.
Ráadásul a placebo hatást nem hogy elkerülték volna, még be is hozták. Ha én állnák egy súlyos műtét előtt, akkor engem nem érdekelne, hogy azt mondják biztos imádkoznak értem, vagy csak talán, így is úgy is reménykednék, hogy akkor jól fog sikerülni, mert imádkoznak értem. Vagy mert szedem a legújabb csodaszert, vagy mert a nővér jobb lábbal lépett be. Szerintem ilyenkor az ember bármiben tud reménykedni.Miért reggeli misére mentél és miért nem buddhista imahengert forgattál vagy ajánlottál fel ételt Ganésának, esetleg Mekka felé fordulva imádkoztál volna
Teljes mértékben igazad van, futhattam is volna, az is megdobja a boldogsághormont, vagy ha Hollandiában vagyunk elszívok egy spanglit. A lényeg, ha valakit a tudat, hogy Isten létezik, valaki vigyáz rá jó érzéssel tölt el, akkor ez miért gond?Villámokról ma már tudjuk, hogy nem Thor harcol a trollok ellen. De például régen az orvostudomány hülyeségnek tartotta, hogy a pozitív gondolkodás segítene a gyógyuláson. Aztán kiderült, hogy jópár betegséget az ember a stressznek köszönhet, vagy hogy az immunrendszer egy része az agy irányítása alatt áll. Hopp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest