Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Panasonic FZ-30-hoz keresek vakut, milyet ajánlotok? -
tboy72
aktív tag
Közben szétszedtem a rádiós kioldót.
A talpon 3 vezeték van beforrasztva, a földelés, a középső lábra egy és az egyik haránt alatta lévő lábon mégegy. Mivel a két lábat összekötve süti el a vakut, ezért a földelést megcseréltem a haránt lévő lábbal, így már ha a vakutalpat a középérintkezővel összekötöm, akkor ellövi a vakut. DE!!! a Panára felrakva még így sem lövi el a vakut!!! Tehát már a szabvány szerint működik a távkioldó, de a Pana még mindig nem süti el! Rejtély!!!
-
*Ropi*
félisten
-
tboy72
aktív tag
Sajnos az FZ-200 nem tud B időt, de 3-4 másodperces expozíciók voltak beállítva, és csak egyet villant. Az a gyanúm, hogy a kamera csak egy pillanatra köti össze a testet a középérintkezővel, viszont a vaku azt várja, hogy az expozíció alatt végig össze legyen zárva a test és a középérintkező. Nem tudom mi a megoldás.
-
*Ropi*
félisten
-
tboy72
aktív tag
Helló, megint én!
Megint előjött egy pici problémám. A Yongnuo 560-III-at szeretném rávenni, hogy stroboszkóp villantást produkáljon. Beállítom, a teszt gombra el is lövi a stroboszkópot, de he felrakom a Pana FZ-200-ra, akkor csak egyet villan. Min kellene állítanom? A vakun lehet állítani, hogy egy inputra ellője a teljes sorozatot?
-
lakisoft
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Igen már ebben a topikban kaptam tanácsokat.
Elsőre nem találtam rá. 
-
Real_Necro
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Elsőre a saját topicot ajánlom: Milyen cserélhető objektíves gépet...

Termékfotózáshoz meg tárgyfotósátor, vaku, hátterek... Ha meg van már milyen gépet (és fixet) szeretnél, jöhet a vakuválasztás is.

-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Szakértői segtségre lenne szükségem:
Termékfotózáshoz (horgászcikkek)
Családi fotózáshoz, videozóshoz ( opcionális)
halak és horgászok megörökitéséhez keresek hosszútávra megfelelő gépet.
Abszolút kezdő vagyok fényképezés terén.
Mit ajánlanátok? Favorizált márka: Nikon, Canon.Előre is köszi a választ.
-
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Cserélj akkut a vakuban, mert lehet mindkét villantásra elsül és ahogy merül a másodikra már nem marad ereje!

-
-
A Zéé
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
nem a ttl, vagy vörös szem elővillantásra sült el az sb-700? Vagy a Pana vaku is manuálban volt?
-
balintkagan1
tag
válasz
balintkagan1
üzenetére
Tehát, az lehet a helyzte, habár ezt nem tudomány megállapítani, hogy vagy késik vagy siet az SB700 vagy a Pana. Tehát a végső kérdés: hogyan lesznek ezek szinkronban megint?
-
balintkagan1
tag
Van egy régi Panasonic FZ-28-as fényképezőgépem, ki akartam próbálni az SU-4 módot (optikai slave) egy SB700-as vakuval. Az első fotók rendben mentek, azonban 5-10 fotó után az 1/1re felcsavart SB700-as egyszerűen nem játszott szerepet az expozícióban. Próbáltam több mindent, hátha mégha nem is valószínű: (a beállítások a Panán: f/4, ISO100 és záridők 1/25-1/200-ig. Először azt hittem , hogy túl gyors a záridő, akkor ezért miután észrevettem, hogy a fotók vaksötétek, lejebb vettem 1/100-adra, majd 1/80-adra, de csak a természetes fény szint emelkedett, meg úgy is tudom, hogy az Fz-28-nak "nincs ilyen szinkronsebesség korlátja, de próba csresznye".A záridő változtatása=semmi eredmény. Rekesz változtatás dettó, ahogy várható csak a természetes. fény emelkedett.ISO=ugyanaz.
Mi lehet a gond? A vakufej először ernyőbe villant , aztén kb 40 cm-ről 1/1 teljesítményen közvetlenül a tárgyra.Nagylátószöggel megnéztem, hátha "máshol van" a vakufény, de sehol semmi.Mintha nem is villant volna pedig villant, mégpedig hallás és látás alapján nagyjából akkor, amikor a Pana beépített villanója.
Azt sem értem, hogy az első tucat fotón miért működött, aztán ugyanazokkal a beállításokkal miért nem?
Mind a Pana, mind az SB700 legalább félig fel volt töltve (Pana 2 csík), SB700 eddig kb 100 kép az utolsó töltés óta, Eneloopok).
Ja és végső elkeseredésemben próbáltam 1st curtain snyc-et és 2nd curtain sync-et a Panán de ugyanazt kaptam persze.Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm!
-
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Csak a 602 és 603 van beleépítve ( I Love YN
) -
*Ropi*
félisten
válasz
Ferenc1989
üzenetére
De.
-
m3ss
veterán
vajon milyen modban villan el az yn 560 III ctr 301p triggerrol vezerelve, ctr301p vevo nelkul?
nem nezegettem meg a hasznalatit, de nem nagyon villant ugyhogy alaraktam a recievert is multkor... -
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Van egy táblázat valahol a neten, amiben a valós (nem a gyártó által megadott) kulcsszámokat mérték meg: azért azt nézd meg!

-
balintkagan1
tag
Nem hagyott nyugodni a kérdés,tehát utánajáram,mert én egy "erősebb " vakut szeretnék most magamnak (is): Az említett YN565EX 35mm-en (amire a Nikon is megadja a kulcsszámát, ami az SB700-nál 28) 39. Yongnuo szerint az összes zoompozícióban nagyobb a kulcsszáma mint a Nikon SB700-nak. Alaposan rám ijeszttettél, mert direkt nagyobb kulcsszámú kisvakut keresek magamnak (a kolléga által feltett kérdéstől függetlenül), mert az SB700+ezüst ernyő kombó még 1/1-en is kicsit kevés néha.De akkor mondjuk egy YN560 (GN58) nem lesz "gyengébb". (GN39, 35mm-en)
-
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Függ a vakufej általi fókuszáltságtól (koherenciától) is. Olyan ez, mint a Canon 580EX II vs. 600EX: az 580EX II 105 mm-en GN 58, a 600EX meg 200 mm-en GN 60...

-
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Én csak annyit mondtam, hogy 35-ön gyengébb: Ha a YN 105mm-en 56, akkor 50 mm-en ~28, 35 mm-en ~21, 24 mm-en ~14, stb...

-
balintkagan1
tag
Igen pontosan, de most összezavartál, tehát SB700 (nikon szerint: 35mm GN28; 50mm GN31; 70mm GN34, 85mm GN35,5; 105mm GN37; 120mm GN38. A YN pedig 105mm-en GN56. Akkor a YN erősebb én úgy tudom. Ne rémisztgess
Direkt azért néztem ki magamnak egy YN560 III-at mert azthittem az erőssebb mint az SB700.Ha hülyeséget írtam, akkor elnézést

-
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Nem, a YN is ISO 100-ra vonatkoztatja, de Te írtad korábban, hogy az "SB700 GN28 35mm-en".

-
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
"...SB700 85k- GN28 35mm-en; YN565EX 39k GN56 105mm-en ami ha jól tévedek még 35mm-en is több mint a Nikoné..."
Ha az 105 mm-en 56, akkor 35-ön kb. 21.
Tehát gyengébb a Nikonnál. -
Ferenc1989
tag
Üdv!
Tud valaki yongnuo 560 III-hoz magyar nyelvű leírást? köszi
-
A Zéé
addikt
válasz
zolnagy
üzenetére
ha ttl vakuzol, a Nikon rendszer is 1/60 záridőt állít A módban. Hogy miért, pont ennyi, azt nem tudom. S-ben, meg M-ben tudsz más záridőt állítani.
M azért jó szerintem ttl vakuzásra, mert ott beállítasz mindent olyanra, amilyenre szeretnél (pl f/2.8, meg 1/160, hogy az alany ne nagyon mozogjon be), aztán majd villan akkorát a vaku, amekkorát szerinte kell. Én ha vakuzok, akkor mindig M-ben vagyok.Metz 36-hoz: ha elég, hogy csak dönthető, akkor jó. Bár szerintem ha már külső vaku, akkor dönthető és forgatható is legyen. Bár ha a rászánható keret adott, akkor vagy az fér bele, vagy valamelyik Yongnuo/Viltrox/Meike/... kínai vaku, ki mit mer bevállalni

-
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Akkor válaszolok magamnak. Megvettem a vakut és nagyon szuper, bár még tanulnom kell a használatát.
Arra már rájöttem, hogy ha a tér engedi, akkor inkább indirekt vakuzom.
Egy dolgot nem tudok. Az E-PM1 menüjében a vakubeállításnál be tudom állítani az X-szinkront, ami alapból és maximum 1/160, de be lehet állítani az alsó határt, ami 1/60 alapból. Na most szobában nálam így mindig 1/60-t állított. Mire való az 1/160 akkor? Mikor állítja azt be? Illetve jó lenne egy kis tanács is, hogy mire érdemes állítani.olajbogyo, én most vettem egy Metz 36-os kulcsszámú vakut, igaz Olyhoz, de van Nikonhoz is. Ez 26900 Ft volt. Sztem ez Neked is megfelelő lehet, de majd megmondják az okosok.
-
balintkagan1
tag
válasz
olajbogyo
üzenetére
Yongnuo? Szerintem nekik már 39k-ért is van TTL vakujuk.S ha jól tudom még erősebb is mint a 3* annyiba kerülő Nikonok (pl SB700 85k- GN28 35mm-en; YN565EX 39k GN56 105mm-en ami ha jól tévedek még 35mm-en is több mint a Nikoné)
39k a Mikrosatnál de biztos van olcsóbban.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt Nikon D5100-hoz keresek vakut teljesen átlagos használatra, semmi extra, se grizzly medvék, sem cápák, sem repülő "guillotin"
.... Egyszerűen kevés a saját kis 13 kulcsszámú vakuja, egy kicsit messzebbre kéne villantania. Én kinéztem a netről egy Sunpak DigiFlash 3000 vakut, de mások a Metz-et ajánlották, és mivel fingom nincs melyiket válasszam így megkérdezlek titeket, hogy szerintetek 20-30 ezerért melyik a jó választás? Szóval anélkül, hogy atomvillanást idéznék elő 80-100 ezerért......20-30 rugóért lehet normálisat beszerezni?
Köszönöm előre is a válaszokat. -
tboy72
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek!
Van a nejemnek egy Panasonic FZ-200-as fényképezőgépe. Ehhez beszereztem egy Yongnuo YN560III manuális vakut, és egy (!) darab Yongnuo RF-603C (Canon talpas) rádiós távvezérlőt.
A vaku a fényképezőgép vakupapucsában a középérintkezővel gyönyörűen működik, viszont a Panasonic vakupapucsba dugott Canon rendszerű távirányító nem működik.
Tud-e valaki esetleg a vonatkozó típusokhoz tartozó vakupapucs lábkiosztást mutatni esetleg, akkor talán kiderülne a turpisság.Köszönettel:
tboy72 -
:AMF:
senior tag
Egyszer én is rendeltem Kínából vakutartót. Egy hónap várakozás után visszakértem a pénzem. Visszautalták, erre eltelt még egy hónap és ideért.
Azóta inkább csak Hong Kongból, onnan 3 hét alatt még minden vackom ideért (ernyő, állvány, stb.).
Ha gyorsan kell, akkor szvsz a Ropi ajánlotta oldal. Vagy esetleg Photoking, Mikrosat. -
*Ropi*
félisten
Futó Zolinak biztos van (nála általában minden van, vagy ha nincs, akkor is tegnapra meghozza)...

-
m3ss
veterán
ernyot fejjel, ilyesmit lehet itthon kapni jo aron? 40 napja varok egy szettre kinabol, ernyo, allvany stb...csak nem akar megjonni. kellene vmi gyorsan karacsonyig

-
rascalyjo
tag
Sziasztok!!
Valakinek van személyes tapasztalata ezen gyártó: Viltrox és, ezen típusú: JY620N vakujáról??
Kicsit Yongnuo-s beütésű.Mindenkinek köszönöm!!
-
balintkagan1
tag
Egy tanulságos történet: felteszem a vakut a gépre, félhomályos szobában, fotózni akarok, fokuszálás de hoppá miért a gép AF segédfénye világít? Elvileg minden esetben a vakué (SB700) kéne, hogy asszisztáljon...Na de hátha: menü/Af segédfény kikapcs a gépen: most semmi nem világít. Vaku: menü AF segédfény bekapcs:még mindig semmi.Valami gond van a vakuval? (na nemár nemrég vettem!). Fotózok egyet: a vku nem villan...Kezd gyanús lenni, és valami hiányzik a vaku kijeltőjéről....hoppá: a kapcsolat ikon, ami jelzi, hogy kommunikál a gépvázzal, de mi a f...? Oh : a vakut kb a lehelet tartotta a vakupapucs szélén, elfelejtettem a rendesen a helyére tolni mielőtt elforgattam a Lock kapcsolót. Hálát adok az égieknek, hogy annak ellenére, hogy összevissza forgattam a gépet, nem esett ki...
-
zolnagy
őstag
Sziasztok, Olympus e-pm1 géphez vennék a gyári villantónál nagyobb vakut. Ezt néztem:
http://www.edigital.hu/Vaku/Metz_Olympus/Panasonic_MB_36_AF-5_vaku-p62784.htmlSzerintetek ajánlott, vagy van jobb ebben az árban? Nincsenek nagy igényeim, csak jobban bevilágítson egy nagyobb szobát is.
-
*Ropi*
félisten
válasz
üzenetére
"Ez is vaku villanásával oldja ki a többi vakut?"
Igen. És mint ilyen ami fénnyel működik, könnyen megzavarható más fényforrások által, vagy ha egyszerűen csak nem látnak rá egymásra az eszközök és nincsen visszaverő felület sem, amiről mandinerből látnák egymást.
"Viszont, ha netán egyszer lesz egy d7000, ahhoz is kell egy vezeték nélküli kioldó pl. kint nagy napsütés miatt, vagy mert nem szeretném szemből használni a kis beépített vakut, vagy mert olyan helyre rakom a vakut, ahol nem is "látnák" egymást?"
Igen, érdemes venni ahhoz is.
-
törölt tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Aha.
Viszont, ha netán egyszer lesz egy d7000, ahhoz is kell egy vezeték nélküli kioldó pl. kint nagy napsütés miatt, vagy mert nem szeretném szemből használni a kis beépített vakut, vagy mert olyan helyre rakom a vakut, ahol nem is "látnák" egymást?szerk: #4437 Zéé: Köszi. Azt hiszem már értem!
Idáig azt hittem, SB600 is a villanásra oldja ki magát, lehet ez zavart meg.
Tehát ha nem vázon akarom használni az Sb600-at akkor:
D3100 + vezeték nélküli kioldó
D7000 -el a gép által látható helyre rakva a vakut semmi nem kell külön, de inkább ide is vezeték nélküli kioldót érdemes használni.Kösz a segítséget mindenkinek!

-
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
a cls infra jellel megy úgy tudom. A D3100-ban nincs infra jeladó hozzá, a D7000-ben már van.
A Yongnuo optikai rendszere meg hasonló a villámcsapdákhoz. Ahogy érzékeli a vakuba levő szenzor, hogy jött egy nagy villanás, akkor elvillantja önmagát is. Ilyen szenzor meg az SB600-ban nincs. SB700-ban már van ilyen szenzor, az azért tud akár optikai slave lenni.Amiért a rádiós jobb, és célszerűbb azt használni akár a D7000-en is, az az, hogy ha szabadtéren vagy, és nincs tökéletes rálátása az infra vevőnek a vázra, vagy kicsit messzebb vagy a vakutól, akkor nem biztos, hogy elvillan. Benn, zárt körülmények közt, jó az is, kinn stabilabb a magas frekvenciás rádiós kioldó.
-
törölt tag
Biztos használnám kint is, ha már van, de én nem teljesen értem ezt a vaku dolgot...

D3100-et felejtsük el most. Ahhoz biztos, hogy kell egy vezeték nélküli kioldó, ha jól értem. Ez a beépített vakuval se villantja el az SB600-at.
Viszont D7000? Ehhez is kell? Azt hittem D7000-be már bele van építve a vezeték nélküli kioldó. Vagy ilyen megoldás nincs is?
Ez is vaku villanásával oldja ki a többi vakut?szerk: #4433 Zéé: Ha tud slave lenni, akkor d3100 beépített vakuja miért nem funkciónál master-ként?
Nem teljesen értem ez miért működik d7000-el. -
törölt tag
-
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
nem. De az SB-700-at is csak kicsit körülményesen. Nikon vakuknak ez annyira nem sajátja

Vagy veszel ttl kábelt, amivel tudod mozgatni addig, amíg a kábel elér, vagy veszel buta távkioldód (pl RF-602, vagy YN-603, vagy van még pár más gyártmány), vagy drága i-ttl képes kioldót, amik elég drágák. Kivéve a YN-622, de azokat Nikonon kicsit korlátozottan lehet használni. Nem olyan rég volt róla szó itt.Vagy veszel valami Yongnuo vakut, amik képesek optikai slave-k lenni.Nekem szinte biztos, hogy butakioldó lesz, csak nemtom melyik. Ropi a 602-t ajánlja, viszont a 603 AAA akkukkal megy, ami azért nem kicsi könnyebbség.
-
törölt tag
link
Ez kellene hozzá? (és d7000-nél már ez se kéne?) -
A Zéé
addikt
válasz
üzenetére
nekem van, szerintem jó

Köztes cucc nélkül ugyan nem lehet elsütni ha nincs a vázon, mert nincs a vakuban optikai slave mód, és a D3100 se tudja vezérelni a külső vakukat, de amúgy eddig nekem mindenre megfelelt. Viszont ha váltasz majd D7000-re, akkor elvileg tudod majd távolról vezérelni, mert cls slave tud lenni, meg lesz gyors vakuszinkron is.Valami távkioldót én is beszerzek majd, hogy le tudjam venni a vázról, csak még nem tudom milyen legyen.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nikon SB600 jó választás D3100-hez? (később meg valószínű D7000 lesz)
Nincs kifejetett célterület, csak néha jól jönne egy vaku. (mondjuk tárgyfotónál és ételfotónál lehet hasznát tudnám venni)
Vagy inkább gyűjtsek SB700-ra? -
End-ru
aktív tag
-
*Ropi*
félisten
Még nem, de jönnie kell hamarosan. Én is várom már nagyon, mert rendesen odaver a többinek a manuálisan állítható SuperSync időzítéssel (még több stúdióvakuval lehet nagy sebességű vakuszinkronnal dolgozni).

(#4414) JohnyBlue: Nem RF-602-őm van, de tudok adni sima középérintkezőset (TTL-es is van, de az csak Canonon megy), keress meg PÜ-ben!

-
balintkagan1
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Köszi , neked is! -
JohnyBlue
addikt
Most vasárnapra nincsen valakinek kölcsönbe egy Yongnuo - RF 602rx villogtatója?
-
psycroptic
őstag
válasz
balintkagan1
üzenetére
Nekem is van a GN és az AB felirat között. Ja és én sem csapkodtam a kerítéshez...

-
pibácsi
senior tag
Szia seth!
Igazad van, a lencsétől jobb oldalon van a vaku. Ha nem használom, akkor nincs árnyék, ez természetes. A másik gépemen is van elővillanós vaku, de ott érdekesen nincs ez az árnyék. Másként van a vaku. Lehet, hogy valami ráragasztható terelőszűrőt kellene elébe tenni, ami jól is néz ki és csak a vaku lámpán van.
(pl.polárszűrőt).
Hát ennyit erről. Üdv. Pibácsi -
*Ropi*
félisten
Egyetértek. Ezért jó felülről vakuzni, mert akkor az árnyékok a téma mögött lejjebb kerülve minimalizálódnak. Viszont bármilyen jobbkezes gépet portréállásba forgatva ez a jelenség tapasztalható, csak ott a vaku balra kerül, ezért az árnyék szintén jobb oldalon lesz. Erre találták ki a flash bracketet, amiben úgy lehet portréállásba fordítani a vázat, hogy a vaku akkor is fent marad: így portrét fotózva sincs oldalárnyék.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
Az enyém is úgy van
Pedig én nem ugráltam a kerítésen 
-
JohnyBlue
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
A kocsiból behozom a tatyót és megnézem

A GN felirat mellet/alatt van?
-
balintkagan1
tag
SB700 tulajokhoz szól a kérdésem: az LCD bal oldali szélén (aka bal szélén) nagyjábólközépen, ahol a TTL/Manual/GN kapcsoló van; bekapcsolt háttérvilágítás mellett, Ti is láttok egy kis fekete pöttyöt, ha jobbról lapos szögből nézitek? Hülyén hangzik, de átugrottam egy kerítést, úgy hogy a vaku a tokjában , táskában volt, és attól félek esetleg amiatt keletkezett. Köszi előre is!
-
_seth_
veterán
válasz
pibácsi
üzenetére
Az árnyék egyszerűen, villanások számával szerintem nincs összefüggésben, hiába villan kettőt csak az a villanás számít amikor a képet elkészíti és mivel vakuzik közben így ott lesz mindig. A pohárnál is ott van.
Digitgépnél is különböző fényterelőket vetnek be az árnyék eltüntetése érdekében. A kamerádnál a vaku ahogy nézem a képérzékelő tengelyétől kicsit jobbra van ezért nincs a jobb oldalon árnyék és ezért van a balon. -
*Ropi*
félisten
válasz
balintkagan1
üzenetére
Sok más előnye is van a TTL-t tudó rendszernek, hogy mást ne mondjak, a HSS képessége (ha a vaku is támogatja). Nappal szemben, vagy nyitott rekesszel életmentő.

(#4400) szphinx: Persze: Cellux, szigszalag, ilyesmik. Csak ragacsos ne legyen, mert akkor az rajta marad és nehéz levakarni róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kicsi kínaiak hála annak a magasságosnak rájöttek, hogy az on/off gombot oldalra kellene helyezni és nem vaku alá. Aki ezt az elsőnél kitalálta... 

Elsőre nem találtam rá.