Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintkagan1
tag
válasz
JohnyBlue
üzenetére
Kíváncsian várom,mivel én is ezt a kombót kivánom használni.Egyébként lehet , hogy rossz topic (mert ez nem milyen vakut vegyek) de szerintetek érdemes az SB-700-ast venni első vakunak a D7000-em mellé? Úgy értem, van ami olcsóbb és mégisjobb,, vagy érdemes elsőnek Nikont venni és később ha kell akkor mondjuk Yongnuokat Slave vakuknak stb?
-
JohnyBlue
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
Holnap délután csinálhatok d7000 vs. Sb700 tesztet.
-
m3ss
veterán
yn 468II-vel nem volt vkinek olyan gondja hogy nem mukodik az af assist beam? megvettem eleinte meg vilagitott...es mar jo ideje nem teszi...gondolom kameran nem allitottam el semmit

-
vadkörte
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
Nem nem bullshit. A beépített vaku nem 1/250s-t tud, mert a vaku villanási idene nem egyenlő a gép zársebességével. Az az 1/250s a váz legkissebb szinkronizációs sebessége, erre tud minimálisan zárat szinkronizálni. (magyarul ennél rövidebb záridőt nem használhatsz (illetve használhatsz, de akkor a zárlamellák betakarnak))
Az Auto FP gondolom valamiféle stroboszkopikus módon működik, ez eléggé haonló a HSS-hez."Tehát ezek szerint tökmindegy milyen vakut veszet, ha tud HSS-et , ha nem akkor sem mehetek következmények nélkül 1/250-ed (ill 1/320-ad , de ugye az már kompromisszumos) fölé?"
Nem, nem mindegy! Ha olyan vakut veszel, ami nem képes a HSS módra, akkor a legrövidebb zársebességed amit használhatsz a vázad esetében 1/250s lesz. Ha olyat veszel ami képes rá, akkor váztól függő, hogy ki kell-e válaztani a vakun, vagy sem (Nikon-nál nem kell) és nyugodtan mehetsz a váz szinkronsebessége alá is, akár a váz minimális záridejével is fotózhatsz. A Yongnuo 568EX tudja a HSS-t, D90-nel 1/4000s, D70-nel 1/8000s is fotóztam már.
"Akkor egyébként mire jó konkrétan az a HSS?"
Pl. arra, hogy fényerős objektívet nyitott(abb) rekesszel is tudsz használni verőfényes napsütésben (hogy a háttér elmosásásval kiemelhesd a témád) rövid záridővel mert a vakuval tudsz deríteni."Mármint ez alap szolgáltatás a gyártók (Nikon, Canon stb) vakuinál és csak a Yongnou emeli ki,hogy legyen valami "extra" a szolgáltatás listán,vagy pedig ez egyedi?"
Nem nem alap szolgáltatás, a fejlettebb vakuk tudják leginkább.(#4195) Real_Necro:
Nem ugyanarra gondoltunk. -
balintkagan1
tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Oké köszönöm a válaszokat.Szóval akkor, mondjuk egy Yongnuo vakunál látok olyat, hogy "HSS up to 1/4000th of a second" az bullshit? Mert egy Nikon D7000-em van és vakut tervezek venni, és nagyon nem értek a vakukhoz,de a beépített villanó ugye max 1/250 -edet tud, Auto FP-ben 1/320-adot, de úgy tudom az csökkentett teljesítményen megy és hosszab ideig tart a villanás mint normál módban.
Tehát ezek szerint tökmindegy milyen vakut veszet, ha tud HSS-et , ha nem akkor sem mehetek következmények nélkül 1/250-ed (ill 1/320-ad , de ugye az már kompromisszumos) fölé?Akkor egyébként mire jó konkrétan az a HSS? Mármint ez alap szolgáltatás a gyártók (Nikon, Canon stb) vakuinál és csak a Yongnou emeli ki,hogy legyen valami "extra" a szolgáltatás listán,vagy pedig ez egyedi?
Ja és egyébként kültérre, tág rekesz melleti derítés végett kérdezem ezt a HSS-t...de amugy igy belegondolva (használva a fejemet..
) akkor márha van annyi fény akkor inkább derítőlap... -
vadkörte
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az utolsó mondatom pont ezt jelenti...

-
vadkörte
addikt
válasz
balintkagan1
üzenetére
Talán azért nem találtad meg, mert nincs...
Amire TE gondolsz, ahhoz a vakunak nemsok köze van, max annyi, hogy nem tud HSS-t, vagyis High Speed Sync (nagy sebességű szinkronizálás) így nem képes olyan értelemben vett többszörös villanásra, hogy megakadályozza a sávosodást.
Amire TE gondolsz, az a sávosodás azért alakul ki, mert rövidebb zársebességet állítasz be, mint amit a géped tud. -
balintkagan1
tag
Üdv mindenkinek! Abban kérném a segítségeteket (elsősorban Nikon SB700 tulajokét),hogy mi az SB700-as vaku max szinkron ideje, amin még nem hagy sávokat a képen, szóval nem lesznek nem exponált területek?
Megj.: Gyakorlati tapasztalat előnyben; és habár már kb 6 google oldal angol fórumot végig jártam nem találtam meg azt a konkrét számot amit keresek.
Előre is köszönöm. -
*Ropi*
félisten
válasz
vadkörte
üzenetére
Ugyan poénnak szántam, de sajnos egyre több a hazai internetes piactereken az olyan eladó, aki gyakorlatilag csak diszpécserként van jelen az üzletben: felveszi a rendelésedet, majd a külföldi eladóval a Te címedre postáztatja a csomagot. Így neki ki sem kell mozdulnia a foteljéből a számítógépe elől ezért, mégis leakaszt rólad egy adag pénzt.
-
Kínából rendelt mostanában valaki? Kellett vámot fizetnetek?
Megrendelném az 568-at, de ha rámegy az áfa, akkor már ugyanott vagyok, mint egy UK-ből való rendelésnél... -
vadkörte
addikt
Nemegészen 3 nap alatt megkaptam a Mikrosat-tól az 568-ast.
Az a makró"vaku" valójában egy LED lámpa. Én egy Aputure Amaran Halo AHL N60-ast vettem. Ebben 60 LED van, van vaku és lámpa funkciója. Nem rossz. Természetesen nem ér fel egy igazi makróvakuval, de azért nem használhatatlan. Kínából ~9.000 Ft lett volna, Angliából ~13000 Ft. Kínából kellett volna 2 hónap mire ideér, Angliából 1,5 hét alatt megkaptam. (mellesleg ugyanúgy Kínából jön, csak a fazonnak van több országban telephelye)
-
*Ropi*
félisten
"...ugyanakkor hazai boltokból rendelve rendszerint több idő alatt ér ide mint Angliából..."
Persze, mert ők akkor rendelik meg Angliából, amikor te megrendeled tőlük.

A makró körvaku parasztvakítás (azaz pont nem az
), mert fénye nem sok van, de a színképe is sávos a LED-ek miatt. -
_seth_
veterán
Köszi a segítséget

568EX II lesz és még ebben a hónapban
43e londonból rendelve. Hazai ára kb 15e forinttal lenne több, ennyit megér az a + pár nap várakozás ugyanakkor hazai boltokból rendelve rendszerint több idő alatt ér ide mint angliából...---------
Makró kör"vaku" erről mi a véleményetek? Kb 6-7e forint kínából rendelve. Kis értéke miatt ezt távolabbról sem félnék megrendelni ugyanakkor jól sejtem, hogy ennek csak akkor lenne haszna ha makró obim lenne vagy pl egy raynox 250-es lencsém/közgyűrűm? Arra gondolok, hogy a ledek miatt a hatótávolsága eléggé alacsony lehet amíg hatásos is.
-
Graphy
aktív tag
Nikon SB-800 vakuval van valakinek tapasztalata?
A problémám az lenne, hogy "elvileg" 4 elemmel is működik és van hozzá egy 5. elemtartó, és ha ezekbe teszek eneloop aksikat csak akkor tudom a vakut működésre bírni, ha leveszem ezt a tartót és visszateszem a normál fedelet, akkor 4db enelooppal nem kapcsol be. Ez az első 800-as vakum, ezért nem tudom, hogy ez természetes vagy sem. -
vadkörte
addikt
Ott a pont.
Mondjuk én itthon vettem. (Mikrosat-éknál) Ettől függetlenül tetszik, "szeretem", jó "kis*" vaku.(#4178) _seth_:
Én is így kezdtem, amikor megadta magát a Nissin-em.
Én sem vagyok profi, mégis tudom használni a HSS-t. Jó érzés tudni, hogy ha kültéren atomvillanás mellett fotózok modellkislányt, nem kell attól félnem, hogy az 1/200s miatt szarráég a kép, mert ha kell akár 1/4000s-ig is el tudok menni. Makróra - az adott tárgytávolságnál már szerintem inkább makróvaku, vagy körvaku/körlámpa. A többihez meg untig sok. Akkora vészes árkülönbség nincs - tudásban persze van - az 565EX és az 568EX között, ami indokolná az 565EX vásárlását.
Vagy Canonra veheted az 568EX II-t is. Árban kb. ugyanott van, mint az alap, csak ez már tud master is lenni.*:benga állat
-
_seth_
veterán
Kintről tervezem rendelni, és 37 az ebayen az 568-as, igaz, hogy már kissé átesek a ló túloldalára tekintve, hogy elsőnek 560-ra gondoltam 14e forintért majd jött, hogy legyen benne TTL mégis csak jó lenne akkor lett az 565EX ami már 24e körül van ugyanakkor mivel hosszútávra szeretnék egy jó vakut lehet lesz egy 568-as és akkor tud mindent.
Amatőrnek 600D mellé megéri az 568 a felárat az 565EX-hez képest? Mikor van lehetőség ilyen rövid záridőre miközben mégis kell a vaku?
"Makró" (kb 35-40 centi távolságot jelenet a jelenlegi obikkal), tájképeket, természetfotókat néha kiállításokat fotóznék valamint éjszakai összejöveteleket beltérben és kültérben egyaránt valamint szokásos családi fotók, extrém felhasználásról még szó sincs.
-
vadkörte
addikt
"Van olyan vaku ami 30e körüli áron tudja azt amit az említett YN és HSS-es is?"
A YN568 kicsit több...
Magyarhonban vásárolva kb. 50-58.000, ha e-bay-ről, vagy webshopból jön, akkor lehet, hogy 30E körül van.(#4173) _seth_:
"Valóban annyira fontos a HSS?"
Végülis nem létkérdés. Ha meg tudsz békülni a tudattal, hogy "csak" a vázad szinkronsebességéig tudsz vakuzni (rendszerint 1/160-1/500s között) rövidebb záridővel nem tudsz használni vakut. Míg HSS-sel igen. -
*Ropi*
félisten
-
_seth_
veterán
Canon 600D-hez keresek vakut. A YN 565EX-et már majdnem megrendeltem de azt hallottam, hogy a HSS szinkron mégsem annyira jelentéktelen dolog amit ki lehetne hagyni egy vakuból ha hosszútávra tervezek. Van olyan vaku ami 30e körüli áron tudja azt amit az említett YN és HSS-es is? Valóban annyira fontos a HSS?
-
*Ropi*
félisten
A YongNuo nagyot durrantott: YN622TX, YN-E3RT és YN600EX-RT!
-
Andrew31
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Engem valahogy nem zavart, csak az, hogy másik zsebbe akartam rakni, mégsem tettem, és végül jó lett volna.. És az, hogy miért kezdtem el futni?... -_- 2 gyorsabb lépés volt és már landolt is, csak az bántott, hogy most akarok új obit venni, nem hiányzik, hogy vakut is kelljen megint.
(nem vagyok milliomos, csak talán nem érzem a pénz értékét)Az idegesség sem oldott volna meg semmit - persze néha jó anyázni.

-
Andrew31
senior tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Bocsánat, ggeleven, nem válasz akar lenni.

Sziasztok!
Tudtok megbízható vakuszervizt ajánlani?
Szerencsére most épp nincs rá szükségem.

Az este fotózás közben lemerültem és zsebre vágtam a Yongnuo 568-asomat, ezután nem sokkal kocogásba kezdtem... Nem is értem miért, nem volt olyan sietős, nem kellett volna magam összetörnöm, a vakumat meg mégúgy sem.
Végül csak minimális külsérelmi nyoma lett annak, hogy kicsúszott a zsebemből. Elsőre...
Akkucsere miatt iramodtam neki, de az új aksikat beletéve bizony nem kapcsolt be...
Akkor Punnany Massif koncert fotózás vége, irány haza!
Itthon észrevettem, hogy lötyög a vaku belseje, ahogy rázom, kis vizsgálódás után észrevettem, hogy az egyik aksi mélyebbre esik be a többinél és nem pattog a rugón. Na, az érintkező esett be(ljebb) vagy ilyesmi, valami 1Ft-os szerűséggel akartam a rést kitölteni (a fedlap érintkezőéig nem ért fel), végül forrasztó ónból csináltam egy csigát, azt raktam be, működik!
Egy hosszú eszközzel belenyúltam és kijjebb hajlítottam az érintkezőt, hogy hozzáérjen. Nem az eredeti állapot, de bekapcsol, hiba nélkül működik szerencsére.
Nem volt veszteni valóm, ebay rendelés és a leejtésre itthon sem lenne garancia.
Szét is szedtem, egy darabig - elég nehezen, mert iszonyat gagyi csavarokkal van összerakva, mini csavarhúzók és késhegyek bánták. Az első-hátsó fedlap lejött, de tovább nem akartam már bontani, az érintkezőházba így sajnos még nem láttam be, de kívülről már láttam az egységet. Nem tört ki semmi, valami csak kipattanhatott a helyéről, így összeraktam, örülök, hogy működik.
Ezután sokkal jobban vigyázok majd és ezt ajánlom mindenkinek!
Azért eltennék egy megbízható szervizt talonba, ha tud valaki ilyet.

-
válasz
szarkad333
üzenetére
Ehhh, de jó lett volna, ha előbb is tudomást szerzek erről a jó kis programról!

-
vadkörte
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
A vicc az egészben, hogy tud i-TTL és E-TTL slave ként is működni, de egyszerre, csak egyet tud. Tehát vagy Nikon, vagy Canon vezérlőjelet fogad. Emellett szokásos mezei rögtönvillanós és az elővillanásfigyelő slave-et is tudja.
"Ejj, ha még mindig Kapsováron laknék..."
Akkor akár ki is próbálhatnád az enyémet...
-
vadkörte
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
"Nikonra még nincs II, meg elvileg csak annyival tud többet, hogy most már Master is...Csak emiatt nem várnék ki tudja hány hónapot rá.
"A legkissebb Nikonokon kívül lényegében mind tud vezérelni a kisvakujával. Adódhatnak helyzetek, amikor ez nem megoldás, ezt elhiszem.
Én D70-en(!) és D90-en használok egy 568EX-et. Tetszik. A fénye egyenletes, nincsenek kiugróan darabos, túl- vagy alulvilágított területek, bár a széleken kicsit gyengébben világít. Kb. mint az Sb900. Az AF segédfénye brutális, legalább 10m-re elhord. Bár egyik gépnél sem középre vetít. Sajnos a D70-nél majdnem egy, a D90-nél egy AF ponttal el van csúszva jobbra és fel. Viszont nem vetem észre, hogy ez nagyon befolyásolná a gépeket, használják az élesreálláshoz így is.
A testreszabhatósága több mint kielégítő, az építési minősége is kellemes. Nemrég tapogattam egy klubtárs Speedlight 580-asát és semmivel sem vlt rosszabb az építési minősége, mint ezé. -
istvan170
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni azoktól akik otthonosabban mozognak a témában!
Nikon D5100-hoz szeretnék minél kisebb rendszervakut! Igazából a beépített is elég lenne, de sajnos nem lehet se dönteni se fordítani. A gépet szinte mindig viszem, és kicsi, fényerős fix objektívvel fotózom, úgyhogy a méret elég fontos szempont. Nikon SB-300-at néztem eddig, de hátha van külső gyártó, akinek van érdemlegesebb terméke. Abszolút hobbi célra kell, gyermek, kutya fotózás beltérben. Előre is köszönöm a segítséget! -
MC Pite
veterán
Adott a nagy kérdés, hogy a YN468II nikonos verziója vajon használható-e (rendesen) FUji X rendszeren?
Több helyen úgy hirdették a nikonost hogy más gyártó vázaihoz jó, nem tudom hogy elírás vagy tényleg így van... Sajna a gyártó honlapján nem egyértelmű számomra, ahogy az sem, hogy mi az ami TTL-esen tud működni a fujival.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Melyik a legolcsóbb olyan vaku, ami képes elsülni más vakukra, és még valamennyire be is állítható?
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz
fureszcanon
üzenetére
-
fureszcanon
csendes tag
Tudtok esetleg infót arról, hogy METZ vakukat szervizel-e valaki Magyarországon?
-
vadkörte
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
"Asszem nyalhatok érte, mint Lassie..."
Dicsekszel, vagy sajnáltatni akarod magad?
-
*Ropi*
félisten
válasz
psycroptic
üzenetére
Egy olyan oldalról ahol egy mondatban ennyi helyesírási és fogalmazási hiba van, semmit sem vennék.

"Aku kelellett vakuhoz fotósok tapasztalatai alapján csak ez jöhet szóba."
Egyébként az az akku AAA méret, nem AA.
-
End-ru
aktív tag
válasz
psycroptic
üzenetére
vagy olcsóbban
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Tárgytalan, mert találtam olyat is.
-
psycroptic
őstag
Ezek is jók lennének vagy ragaszkodjak a 2000mAh-hoz?
-
-
Darbo
tag
Üdv
Kaptam egy antik Carena ca21 es vakut. Rá merjem tenni a Nikon D5100 ra? Nem túl sok infót találtam róla a neten, azok is ellentétesek.
-
*Ropi*
félisten
válasz
fureszcanon
üzenetére
Nekem is duplázta már a fórummoci a hozzászólásom, de akkor ugyanaz az időpont volt mindkét megjelenésénél. Viszont neked majdnem 1 perc telt el a kettő között: ebből bárki erre következtetne, nem csak én.

Az irányjelzősön ebben a topicban is jó esélyed van találni, ott hozzáértők vannak, akik esetleg meg is tudják javítani.
-
fureszcanon
csendes tag
Most komolyan gondoltad, hogy direkt pakolom be kétszer?
Nem igazán "adok-veszek" téma, mert nem a vásárláson van a hangsúly, nem üzletszerűen vásárlok fel ilyen cuccokat. Meg elég kevesen nézegetik az apróhiredetéseket úgy, hogy vajon ki keres kukába szánt vakut.
Mivel ide vaku tulajok, vakuk iránt érdeklődők járnak, nagyobb az esély, hogy van valakinek általam keresett régi hibás cucca és bele sem gondolt, hogy pár ezerért eladhatná.
Persze még beírhatom a felhívásomat az "aláírás" részbe is, ahogy te
-
*Ropi*
félisten
válasz
fureszcanon
üzenetére
Ez nem adok-veszek topic még akkor sem, ha kétszer rakod be a hirdetésedet egymás után.

Próbálkozz inkább az apróhirdetések között: ott nagyobb siker várható.

-
fureszcanon
csendes tag
YN-468 vakunak hiányzik a hátsó nyomógombos panel-e.
Javíttatnám illetve vennék hibás régi YN-468-at
Illetve hibás Metz 48 vakut is keresnék, alkatrésznek szükséges, árban megegyezünk.
kösz -
fureszcanon
csendes tag
YN-468 vakunak hiányzik a hátsó nyomógombos panel-e.
Javíttatnám illetve vennék hibás régi YN-468-at
Illetve hibás Metz 48 vakut is keresnék, alkatrésznek szükséges, árban megegyezünk.kösz
-
Andrew31
senior tag
válasz
psycroptic
üzenetére
A munkahelyemen végigmentem, nem találtam megfelelő anyagot (vagyis nem tudom, mert ehhez konkrétan meg kellene talán építeni), de ott sima plexit írnak, azzal még meg kell próbálni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
IPC-1-em és IPC-1L-em is van, nekem beváltak: ezért ajánlom őket.

-
Real_Necro
veterán
Vagy Powerex MH-C9000 töltővel.

-
*Ropi*
félisten
válasz
psycroptic
üzenetére
A vakuba 2000 mAh-s Eneloop-ok (a nagy áramerősség miatt a gyors utántöltéshez) Voltcraft IPC-1L töltővel, a transmitterekbe meg alkáli elemek (a magasabb feszültségük miatt a stabil működéshez).
(#4109) psycroptic: Már írtam, hogy ne RF-622 néven keresd, hanem YN622C vagy YN622N néven attól függően, hogy Canon vagy Nikon rendszered van! Egyébként a "thephotogadget.com"-tól rendeld, Grace megbízható eladó!
-
psycroptic
őstag
Bocs a dupláért!
Aki esetleg rendelt már ebay-ről yongnuo rf-622 kioldót az legyen szíves adni egy megbízható eladói linket.

-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz
psycroptic
üzenetére
Én inkább vennék használt gyárit (mint ahogy az 580EX II-imet is vettem) azon egyszerű oknál fogva, hogy azok mindig kompatibilisek lesznek a vázaiddal, míg a 3rd party gyártók termékei nem biztos. Még amire ráírják, hogy 100%-ig együttműködik vele, arról is kiderülhet menet közben, hogy mégsem...Lásd a legegyszerűbb, ámde a végletekig idegesítő problémát: amikor a vakut az időzítője leteszi alvó módba 10 perc inaktivitás után és nem tudod feléleszteni a vázról az expógomb félig lenyomásával csak kikapcsolva majd újra bekapcsolva.
Magyarán alkalmatlan a tartós használatra... -
szarkad333
tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
ez nyilván igy van de én olyan szerencses helyzetben vagyok hogy ha mondjuk tonkremegy le tudom egybol cserelni egy 600asra vagy egy 800asra
-
JohnyBlue
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Nekem SB-700 van pici, fürge, és tényleg nem érzem azt, hogy ájájjéáj mikor fog szétesni vagy felforni az agya
Vedd meg nyugodtan
Vagy használtan ha kifogsz egy még garanciás példányt.,.. -
A Zéé
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
az sb600 utódja lett az sb700, azt hiszem 2010 óta nem gyártják. Kicsit butább, mint a 700, és kevesebb feature van benne ez még hozzátartozik, de ha nézel tesztet, akkor úgyis észre veszed majd

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) akkor márha van annyi fény akkor inkább derítőlap...

), mert fénye nem sok van, de a színképe is sávos a LED-ek miatt.

Na majd a sajátomat próbálgatom!