- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4244 üzenetére
Szia küldtem a választ .
Hát ahogy gondolod maradj mert már kifizetted a hónapot, aztán dönts belátásod szerint.
S ha megfelel, akkor nincs értelem váltani.
Nekem volt best-em az elején még jó volt, majd olyan 3 hó után "elszarodott", pedig 5 TB HDD-m volt.
UI:
Amit írtam, ott a legkisebb dedi HDD saját hdd nincsenek rajta mások 250 GB-os napi teljesítményei :
Nem világ megváltó de 5000 pénz / hó-ért. -
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4240 üzenetére
Persze semmi gond, egyik szolgáltató sem 100%, ha gondolod maradj.
De mint írtam kérj egy szerver újraindítást....
A többi meg ha összejön és megy, akkor maradsz vagy másképp is dönthetsz, gondolom azért fizettél, hogy használd .
Meg azt is hogy 2 napja nem megy úgy hát én már 1 nap sőt fél nap után bombáztam volna őket, hogy csináljanak valamit.
De mondom te tudod. -
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4238 üzenetére
Olcsó húsnak, híg a leve ez ide is igaz....
Seedboxes.cc 1TB 5400 Ft /hó
Feralhosting szintén u.ezArra amire neked kell, bőven elég.
Slot: m107@me......
Status : Active
Disk Usage 1,765 GB / 1 TB ( túl is van töltve) több mint 1.5 TB van rajta, és még mivel osztott lemez van még szabad hely rajta. Van, hogy több hónapja 2.5 TB megy benne, 1 hétig kutya sem szól hozzám. (de ezt ne vedd készpénznek, te is meg én is 1 TB fizettünk a többi csak ajándék.
De az 1TB az biztosított mindig
(last calculated 2021-09-23 09:44 UTC)Ez egy 1TB lemez, havi 4170 Ft feralhosting 417 Ft forint / font most sajnos.
-
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4234 üzenetére
Természetesen megértem de ha gondolod néz szét, mert bár írtam és tarom is magam hozzá nem ajánlat de, jól működik
Pl:250 GB Tárhely, ( jó nem nagy)
Korlátlan torrent,
Korlátlan adatforgalom,
1 GBit/s sávszélesség
*Dedikált HDD* (egyedül vagy a merevlemezen) ami sebesség szempontjából, nem mindegy
havi 5000 Ft
UI:
Anno te írtad :
"nekem saját célra kell , kb 50 giga visszaseedelésére havonta"
Bőven fogja teljesíteni, bár szerintem te TB akartál írni.. -
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4232 üzenetére
Írj nekik indítsák újra szervergépet amin vagy, nekem mindig megtették olyan 1-3 órán belül...
Nem ajánlat, de ha gyors és nem drága szervert akarsz : 10000 Ft Totalseed ssd 500GB.
Egyedül vagy az ssd-n olyan 4-5 en egy szervergépen.
S SSD-t használ ami a mai gyors netes és visszatőltös világban elég jó ha van.
Auto Dl és 1.0 arány tuti hozza főleg ha olyan oldalon vagy mint a mag, ahol elég hamar túlseedelté válnak a torrentek.
Ismerős bérel tőlük 2-3 hónapja elég megbízhatónak mondja gyors, este 10 -ig akár még 30-40 perc múlva jön a válasz, a supportól.
S már nem Mo-n vannak a szervereik, mint régen. -
M107
addikt
válasz
gsmtomi #4223 üzenetére
Arra elég....
Csak az ember ha már fizet akkor hozzon is valamicskét.
Mondjuk én is arra használom már de azért a feral-al napi 1-1.5 TB csak össze jön mondjuk nálam megy az auto-dl. Meg az itthoni netem le van mással terhelve uploadig szempontból.
Bestben nagyot csalódtam 16000 Ft / hó 5 TB és elég gyatra 4 hónapja ketyeg 08.02 én végleg vége.
Hozott 160 TB 4hó alatt 5 TB anyag.......
Amíg sokat seedeltem mindig 200-600 SDD-ket használtam , hozott is havonta, csak elég nem kell több.
További szép napot -
kormoskandur
tag
válasz
gsmtomi #4219 üzenetére
én májusban próbáltam,
670 huf/hét, ami belefért a budgetembe, de az eredmény igen siralmas volt.
A 900 GB tárhely jó, seccperc alatt letöltötte a cuccokat, a rutorrent-es felület se volt magas, de a feltöltés csak 3-5-7 Mbit/s népszerű torrentoldal népszerű ingyenes torrentjeivelakkor inkább már köszönöm szépen maradok a szolgáltatóm 140/10 1 Mbit/s feltöltési sebességénél, a q1900-es SSD-s letöltőgépemnél (24W)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest