- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Introdoktus
junior tag
válasz
bencsikgab #4377 üzenetére
Köszi!
-
Introdoktus
junior tag
válasz
bencsikgab #4375 üzenetére
És akkor így titkosított lesz a kapcsolat?
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #4091 üzenetére
Jelenleg ruTorrent v3.9 és Deluge 1.3.15. Azt látom, hogy Delugeot 1.3.3-tól javasolják, viszont az ruTorrent nincs a listán. Mi a különbség az rTorrent és az ruTorrent között, nem ugyanaz? Nem egyértelmű számomra.
-
mayday00
őstag
válasz
bencsikgab #3998 üzenetére
Igen. Nekem is jött a levél.
-
noorbertt
őstag
válasz
bencsikgab #3827 üzenetére
Kirpbaltam az ftp-t de tetű lassú
-
kullervo
csendes tag
válasz
bencsikgab #3795 üzenetére
Köszi ! Én is hasonlóra gondoltam csak bíztam benn, hogy esetleg én is rosszul csinálok valamit de így kicsit majd jobban figyelek ha annyira a feltöltés lesz a fontos
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #3753 üzenetére
semmi kvóta nincs tullépés. és vissza sem irnak két napja....
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #3521 üzenetére
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #3519 üzenetére
nick:nicknév; pass=sütiből bemásolt hosszú jelszó
Így néz ki a beállítás.
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #3514 üzenetére
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #3514 üzenetére
Köszi szépen, megnézem
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #3072 üzenetére
Azt nem tudom milyen alkatrészekket használnak de sebességben hozza azt amit eddig próbáltam magyar szervereket (speedworld, totalseed, silenceseed). Talán a silenceseed gyorsabb volt az első 2 hétben de aztán az is szépen le lassult. Tudom van még pár magyar szolgáltató de ott már a tárhely /ár arány nagyon nem jó. Azért 3-4 ezerért ne 30-100 gb-ot kapjak. ilyenekre sose fizettem elő pedig lehet jók.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #3070 üzenetére
Közben én is töröltem a hsz-t
. Hát nem csodálom hogy nem vesznek tőlük (legalábbis ssd csomagot) . Bár magyar szolgáltatók közül csak a bestoxnál találtam megfelelő tárhely /ár arányt. A többi nagyon drága ha már legalább 500 gb tárhelyet akarsz.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #3068 üzenetére
.
-
BRobee
tag
válasz
bencsikgab #2792 üzenetére
Hello, koszonom a valaszod! Pont a lokacio miatt dontenek europai mellett. Lehet tevedek, de nem lenne jobb tavol tartani az orszagtol a seedservert? Az hogy nem jon togazon europabol, nem erdekel, inkabb a biztosra megyek. Irni nem tudom mi ertelme lenne nekik, hiszen mindenki magat reklamozna, ami termeszetes. SSL konfig teren egyetertek veled, viszont a seedstuff oldalan is van DCMA es egyeb policy. Eddig nem volt gaz, de jobb felni, mint megijedni. Javaslat esetleg?
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #2754 üzenetére
Nagyobb csomagnál lehet igényelni, 600 GB-os csomagnál ami nekem van jelenleg, nem érhető el. De már a következő csomagnál ami 1400 GB van lehetőség:
Autodl-irssi plugin igényelhető.
Vajon ezt meg lehet-e oldani a DS progival a Synon, utána kell érdeklődnöm
-
allein
addikt
válasz
bencsikgab #2728 üzenetére
Én már itt elakadok:
2. Átváltunk a Rutorrent-re majd az autodl-irssi plugin menüpont alatt rákattintunk a "Trackers" feliratra.
Nem is találom ezt a részt
(#2754) RaptureZ - linkeld be légy szíves a korábban említett helyet
-
allein
addikt
válasz
Köszi szépen az ncore linket, próbálkozni fogok majd otthonról
otthon vsn még hely bőven
-
Imi1981
veterán
válasz
Most melózok de ha hazaértem este átolvasom. Ha valamit nem értek kérek segítséget ha nem baj. ☺
Ja még nem kérek segítséget mert a 200 megabit mini nem tudja. Akkor majd máskor. -
allein
addikt
válasz
bencsikgab #2725 üzenetére
Ezt hogyan kell megcsinálni: autodl húz mindent
nem kellene annyit manuálisan dolgoznom a torrentekkel.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2707 üzenetére
A "SEED 500 - 100Mbit/s" ami nem is dedikált, hanem osztott, az drágább, 7500 gt/hó. Hogy van ez, hogy a dedikált meg olcsóbb?
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2703 üzenetére
Hol, melyiket vetted?
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2544 üzenetére
Én nem merem kipróbálni. Ha valaki esetleg használja majd írja le milyen.
Ez úgy lett volna szép, hogy saját merevlemez. -
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2540 üzenetére
Hát akkor time4vps gyorsabb nem?
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2540 üzenetére
Ez alapján nem olyan lassú az.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2537 üzenetére
Ez mit jelent a gyakorlatban, sebességben?
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2532 üzenetére
Ezt nem tudom, mert nincs tapasztalatom. Rá kell kérdezni, ki kell próbálni... Csak egy ötlet volt.
Úgy tudom, ők engedik a torrentet, igaz nem VPS: [link] Csak itt van külön egyszeri díja a bekonfigolásnak. -
DrojDtroll
veterán
válasz
bencsikgab #2524 üzenetére
és ha értelmesre redukálom a letöltési sebességet(nekem itt pont nem számítani a lassúság)?
Olvasással gondolom nincs olyan nagy baj.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
bencsikgab #2522 üzenetére
Nem lehet saját lemez az a 2TB?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
bencsikgab #2520 üzenetére
De ha az adott erőforrást kifizeted, akkor nem mindegy mit csinálsz rajta?
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2449 üzenetére
Nem tudom eddig nem volt leállás, elerhetetlenség stb mint a legtöbb seedboxnál. Persze azért van hiba amit írtam is a tegnapi hsz-ben.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2413 üzenetére
Vagy ugye, kevés a ram.
Persze az is baj, ha egy vinyón illetve egy tömbön vannak sokan. -
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2364 üzenetére
16 eurót megér 1 tera rendes HDD meg azért 16 giga ram se kevés. (XC 2016)
Hát, igen + 20 euró, hogy beállítják "neked", de választható seedbox rendszer is. -
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2360 üzenetére
Amúgy milyen szolgáltató számít jónak ezek közül: Online.net, Hetzner, OVH, Leaseweb ?
Olyanra gondolok, ahol nincs adatforgalmi korlát. Kisebb dedikált csomagon gondolkodok. Vagy ott is "csalnak" a sebességgel? Nem valós? -
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2358 üzenetére
Amúgy ebben van igazság. Azt vettem észre, hogy azok a szolgáltatások az igazán gyorsak tartósan, ahol adatforgalmi limit is van. Ezek szerint az ő szolgáltatójuk is limitet ad nekik, amit tovább osztanak? Leaseweb-nél láttam ilyet.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2354 üzenetére
Valahogy mégis olcsóbb külföldön a seedszerver. Vagy csak több felhasználót raknak egy szerverre?
Franciaországban különösen olcsó. -
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2354 üzenetére
De ő 32 MB/s - et írt. És az pont 256 megabit.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2344 üzenetére
Szerintem 400 gb tárhely + gigabites kapcsolat 2000 ft-ért jó ár érték arány . A bestbox 600 gb tárhely 250 megabit feltöltést ad 2000 ft-ért ami szerintem nem rossz ár érték arány még ( bár 2 napja néha szarakodik a ruttorent ) . Én úgy vagyok vele ,hogy 2500 ft-nál ne legyen drágább de azért ne 50-100 gb tárhelyet kapjak .
Amúgy a feral legolcsóbb csomagja is jó ár érték arányú csak az már akkor is 3500 ft körül van és az már havonta sok szerintem( mert én hosszú távra tervezek ) . -
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #2330 üzenetére
Ez szuper sebesség. Hallottam hogy jól muzsikál. De szerintem ez a sebesség már felesleges, hisz pillanatok alatt visszaesik, mivel hamar lesz aki seedbe áll és ezért Sokáig nem fog ennyivel tölteni már. És én Pl ennyit nem is szánnék már rá.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2333 üzenetére
Várom véleményed róla. Ha tényleg olyan jó ahogy mondják akkor egyszer 1 hónapra lehet előfizetek rá.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2330 üzenetére
Ncore-on a seedszerver fórumban nagyon dicsérték. Biztos jó ha 10 gigabit meg 20 Gigabit sebesség van. Az a baj hogy a legolcsóbb csomag is már drágább mint amennyit szánok erre. Ha lenne 2000 ft-ért csomag kipróbálnám de 3500-at már nem költök rá. Ha valaki használja írja ide milyen. Kíváncsi vagyok rá.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2270 üzenetére
A Windows kliens csatlakozik és azon nem állítottam át semmit. Ha a port változott, nem kellene mennie ennek se.
Rákérdezek a szolgáltatónál. -
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2267 üzenetére
Gondoltam...Transdrone beállításban nem tudsz segíteni nekem? Eddig jó volt, ment minden, de most a szolgáltató verziót váltott Deluge ...14-re 13-ról. Azóta nem megy mobilról. Weben, saját Deluge kliensben megy, csak ez a Transdrone nem kapcsolódik.
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2162 üzenetére
Nagyon kösz! Lehet majd kérek segítséget privátban!
-
Imi1981
veterán
válasz
bencsikgab #2150 üzenetére
Eddig nekem se tűnik olyan nagyon fürgének de azért 1 óra használat után még nem akarom fikázni. A WebUI rutorrent - en a feltöltés lassan indul be és lassan gyorsul. Amit írnak 2mb/s megvan de annál eddig nem nagyon ment feljebb max 2.5mb/s ig. Igaz ezt több torrentnél egyszerre!
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #2137 üzenetére
az a baj, hogy enyém is utóbbi normálisan ment egy napig. aztán meg úgy belassult hogy na.. ezeket nem lehet kiszürni egyből... szerintem a hazai szolgáltatók trükköznek nagyon. sosem kell többet magyar. ezt megfogadtam, de itt valaki ajánlotta a silence seed-et, sajnos én meg kipróbáltam...
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #2133 üzenetére
Írj nekik!
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #2116 üzenetére
hiába próbálom a magyarokat, drágább szerverekre nem költök. ami magyarban olcsó az nem közelíti meg eddig a seed.st-t.
-
vesir
tag
válasz
bencsikgab #2111 üzenetére
"Unlimited Traffic"
-
Rossing
csendes tag
válasz
bencsikgab #2093 üzenetére
Megoldodott. Koszonom a segitseget.
-
Rossing
csendes tag
válasz
bencsikgab #2093 üzenetére
Ezzel se, desktopos-sal sem. :/
-
Rossing
csendes tag
válasz
bencsikgab #2091 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tippet a beallitas viszont nem megy. Linknek beállitom: eut1*.seed.st plussz a többit, viszont nem csatlakozik
-
vilmaboy
őstag
válasz
bencsikgab #2084 üzenetére
köszi
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #2077 üzenetére
Eddig nem volt gondom vele. De most ami káosz van az durva. Gondolom géppark újítás kellene. És a bibi.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
bencsikgab #2063 üzenetére
Mégis ki az az elvetemült állat aki 18k-t fizet seedelésért?
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #2014 üzenetére
Már próba alatt van és nem megy valami fényesen.
6-7000 forinttért már van sokkal jobb. -
steeveenson
újonc
válasz
bencsikgab #1988 üzenetére
Köszönöm
-
zulu_mester
tag
válasz
bencsikgab #1984 üzenetére
Sajnos igen.
És "kissé" csalódtam is bennük, azóta sem kaptam semmi választ tőlük és a probléma is fennáll még mindig.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #1965 üzenetére
Nekem így van:
30 (ezt szoktam fentebb is venni, mint ahogy nálad is van)
100
200
1
-1
-1 -
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #1962 üzenetére
Már működik rendesen a szolgáltatás.
Számlát még nem kaptam, de nem is kértem tőlük. De valami igazolást szoktak adni elektronikus formában. De tudnak számlát adni az biztos, mert van más szolgáltatásuk is. Úgy tudom szerver bérlés vagy valami honlap vagy weboldal üzemeltetésről adnak.
-
Soma01
veterán
válasz
bencsikgab #1960 üzenetére
Most már engem is. De tegnap este meg ma reggel kicsit megijedtem.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
bencsikgab #1950 üzenetére
KATT
Ezek a vasak. Szerintem látszik hogy nem Pistike rakott be egy pc-t a szerver terembeÉn is őket preferálom.
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #1950 üzenetére
kérdezd meg tőlük, de a legjobb szolgáltató, árban és stabilitásban is. válaszolnak mindenre.
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #1948 üzenetére
itt a rutorrent drága. seed.st veri ezeket.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
bencsikgab #1859 üzenetére
1.5 terrát mutatott nekem is. Pedig csak 400 gigás csomagom volt. Egyébként alul mutatja egy csík a cpu terhelését mellette egy másik meg a hdd-t is. (mennyi van foglalva mennyi szabad) seed.st-nél.
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #1795 üzenetére
nekem ez vált be
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #1793 üzenetére
https://seed.st/ ezt nézted?
-
whiskeys
őstag
válasz
bencsikgab #1791 üzenetére
àra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpársportok
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest