- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tn90
csendes tag
A P30 szerintem minden egyéb téren is tartja a lépést a mai telefonokkal, nem érződik rajta az az 5 (március végétől 6!!!) év.
Egy Xperia 5 II-t cseréltem le egy S23 Ultrára, és azt kell mondani, hogy kamera terén point-and-shoot módban valamivel jobb a Samsung, de ha már kicsit van kedvem szöszmötölni, akkor RAW-ban fotózva a 4 éves Sony igen erősen elkalapálja az S23 Ultrát. Egyszerűen a felskálázott (10->12.5MP a telefotóknál), vagy binnelt (200->50 vagy 12.5 MP) RAW fájlok iszonyat gyatrák a Samsungból, a Gcammel lehet valamit javítani a minőségen, de így is eléggé "ergya".
A videó minőségéről meg ne is beszéljünk.
Az "mcpro24fps" appal a Sonyval sokkal, de sokkal jobb minőségű videót lehet rögzíteni, a 4K videó sokkal részletgazdagabb, jobb minőségű a hang, lehet váltani a kamerák között (alap szoftverrel ez sajnos nem megy), ha kell akkor S-Log, LUT, vagy egyéb más korrekciós görbével lehet rögzíteni vele. A Samsungra felrakva bármilyen 3rdparty kameraszoftvert ugyanazt a túlélesített, agyon zajcsökkentett, "samsungos" videót kapni, minta gyári videoszoftverrel.
Mivel sokat fotózok telefonnal (is), így nekem az S23U az egyértelműen visszalépés volt a Sonyhoz képest, de még lehet hogy a Sony előtti P30-hoz képest sem egyértelmű az előrelépés kamera fronton (a 27mm-es főkamera sokkal jobb nekem streetfotóra, mint a másik két gép 23-24mm-ese, illetve a nagylátószögűvel készített szupermakrók is nagyon hiányoznak a P30 óta). -
mhydas99
senior tag
Persze jogos, de a Dexet meg igy sem erte utol egy nagy gyarto sem. Nekem is vannak benne idegesito dolgok es nem csak a UI es benasagai, hanem peldaul hogy szorakozik a kepernyofelbontas meretevel is. Alap kene mar hogy legyen a fluid mukodes. Amugy nagyon jo kabelt hasznalok ugyhogy szamomra rejtely. Na mindegy. Nem hasznalom surun a Dexet amugy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged