- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
BaLinux
tag
rii: ''de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....''
Alátámasztom, tegnap telefonon diktálva, majd neten keresztül telepítettem valakinél debiant
Élmény volt, mit mondjak. Értett azér' hozzá, ezért 4 óra után már X+KDE+minden volt, persze én a háttérben zúztam fel neki mindent 512k ADSLen keresztül, miközben okult.
Ehhez képest az UHU linux játékszernek tűnik, legalábbis a telepítése.Hozzáteszem, hogy eddig csak Debiant használtam/installáltam.
-
oks!
akkor kezdjük előröl
akkor elöször is nyitok uj uhu linux topicot
csak vicc volt.
u.i.:ennyi összezörrenés után azt se tudom ,mi bajom a linuxal. net megy. zene megy.
már csak antivirus+tüzfal meg linuxos dc++ kéne/persze ha van egyátalán/.
de már nem is merek kérdezni.
na csaó mindenkinek, kösz a tippeket. -
már irtam egy párszor, hogy senkivel sem akarok összeveszni. bocs ha megsértettelek, vagy valakit, aki nem akart nekem semmit rosszat.
de a
''...Teringettét, kicsit ideges leszek az ilyen emberektől ...''
bezsólásban ugyan nincs csunya szó, de ez lenéző hangnemet sugalt nekem, amire azt hiszem nem szolgáltam rá.
az elsö hozzászólásról, annyit, hogy egy leirtam a bajom, és ezzel együtt a hangulatomat is. emberből vagyok én is.
ha ,meg van már ilyen topic, akkor miért gyülinek sorra a hozzászolások??
a többi topicról már leirtam a vélaményem.
de sajna ez a topic is már elkanyarodott a témától, és ha most valakinek uhu-baja van, nem biztos, hogy segitségére lesz ez a kb 100 hsz. sajnos ez van.
ui: már azt se tudom, mi volt az ucsó linux témánk... -
-
Adi
senior tag
Nem, nekem már '94-ben, az elején fönt volt az X (egy VESA buszos Cirrus Logic 5426-os videókártyám volt, emlékszik még valaki ezekre?
), csak nem használtam nagyon, mert ahhoz is 8 mega RAM kellett legalább. Ha nem jól állítod be, akkor most is hazavágja a monitorodat, csak azóta a monitorok fejlődtek és ha olyan frekvenciájú jelet kapnak, amit nem tudnak már megjeleníteni, akkor lekapcsolnak.
Viszont a totál kézi beállítás miatt tudtam magamnak 720x400-as, 70 Hz-es videómódot csinálni az öreg, nagyon gagyi mono VGA monitoromon és így nem rontotta a szememet! -
-
rii
nagyúr
bocs ... gyorsabb voltam magamnál, minthogy megállhattam volna....
egyszer a koliban elkezték szapulni a LINUX-ot, pedig még nem látták, nem is hallottak róla.... azóta csipöböl lövök ...
a LINUX egy multi user multi tasking oprating system ... kissé nem illik rá a sz*r jelzö .... én se tok benne netet beállítani, 1997-ben a GUS-t 3 napig raktam ... én is LÁMA vagyok linuxban... de azt már 5 éve tudom hogy a LINUXhoz le kell seggelni a gép elé....
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest