- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
rii
nagyúr
ez a ''másik'' UHU LINUX fórum......:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=9757
...
...
... -
rii
nagyúr
kérdezzél,.... az útókornak is jó lesz ....
de most komolyan ....
... mongyuk én nemtok semmit a liertkaból de kell lenie
... majd egy utánam jövö okosabb ember ...
/OFF
semmi tudással vagy a nélkül van NETed, van MUSICod.... ezzel 1997-98 ban a hozzáértök 3-5 órákat szenvettek.... nem a LAMA-k, hanem a hozzáértők.... remélem érzed a különbséget.... turkálhattak a /etc-ben ... nézz be ecccer
ugyhogy a LINUX fantaszikus, milyen gyorsan fejlödik, és még nem állt meg, mert nem állhat meg ....
/ON -
rii
nagyúr
''........az elsö hozzászólásról, annyit, hogy egy leirtam a bajom, és ezzel együtt a hangulatomat is. emberből vagyok én is........''
nnnna, igen ... de ezt nem szabadhangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....
Hirtelen aszittem WINDOWS! köszön vissza,bár már ő le van tiltva sztem
változtass hangnemet, és tedd fel ujra a kérdéseket.... de azt tudnod kell, mit mondott a prog. tanárom: aszonta, hogy LINUX-ot ugy lehet a legjobban megtanulni, hogy szólsz valakinek tegye fe, konfigolja be,.... te nézed....
ö elmegy , .. te letörlöd, és megpróbálod egyedül feltenni.... nem megy megint szósz neki ... és igy tovább... 97-ben nekem is 5-6-10szer rakták fel, állították be a hálót, hangkártyát.... utána már ment magamtól is ..... igaz az a DEBAIAN volt ....
de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....
tegyük hozzá hogy SZERINTEM ..... -
rii
nagyúr
Nnnnnnnaaa, ... én meg próbálok kedves lenni ezzel a vicces el, de ugy láccik már megint kihúzta a gyufát.....
hali vicces ..!!!
ne feszegesd a pofono ládát, mert egy [MODERATOR] rendbe rak
amugy meg méltatlan a hozzáálásod a open source system-ekhez ....
... csak légyszives ne terjeszd a tévhiteidet.... -
rii
nagyúr
OFF
nosztalgiázzunk....
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=16923&start=1000000#msg3
ON -
rii
nagyúr
hirtelen csak ennyit tok mondani ...
http://prohardver.hu/rios2_temak.php?what=gprs&how=OR&sid=&fid=
csak rákerestem a GPRS szóra....
remélem lesz benne valami, de azé egy-két hozzáértő szólhatna ...
... én még nme csáltam gprs linux alá, most fogok majd.... -
rii
nagyúr
áááááááá, köszönöm szépen a [HÁZIGAZDÁ]nak, hogy ki lett javítva az elrontott MSG #54 üzenetem
....
és egyúttal a LINUX nevében, hogy ki lett javítva a topic cime ...
de akkor most 2 UHU LINUX topic van....? -
rii
nagyúr
AAAAAAAAAARRRGGHHHH 40 db 5,25 -ös floppy
96-ban miitingeltem távolról LINUXal, akkor már volt szélesebb körbe CD .... és ott ez volt ...
az télleg igaz volt, hogy 1996 tájékán csak két féle ember merte feltenni az X-et... a kamikaze, meg az ömygilkos tipus...? mer ha rossz értéket húztál rá a video card-ra, akkor egyböl hazavágta...? ekor lett asszoszem a CTRL-ALT-BACKSPACE billentyű kombináció is, ami lelövi a X-et azonnal .... -
rii
nagyúr
nekem a kedvencem a DOS, .... de az a 3-4 file nem nevezhetö op rencernek.... továbbmegyek.... a win 3.11 meg csak 1 progi volt ami szintén nem op.r. mert hát progi, de azért hires-neves úságok irták, hogy a win 3.11 op.r .... na mindegy ... szal: DOS (nem op.r) + Win 3.11 (szintén nem op.r.) + némi csicsa = win95 (op.r. ???)
és milyen linuxot hazsnáltál akkor 9 éve.... slackware-t? -
rii
nagyúr
ja ....
a LINUX lényegét egy 70 megás alaprenceren lehet megtanulni igazán....
az X, az ablakozó felület, az abszolut nem kapcsolódik olyan szorosan a LINUXhoz, mint a vindózhoz....
a LINUXnak van egy filozófiája, és azt karakteres módban lehet a legjobban elsajátittani.... GREP, AWK .... hu de régen volt.... PIPE-ok....
van a moduláris LINUX... tehát.
alap LINUX... mongyuk 70 mega ... erre rá lehet tenni az X-et, és erre az X-re jön még rá a GNOME+KDE+a többiek....
valaki szójjon rám, ha nem jó ... -
rii
nagyúr
kicsit más hangnemet kellene megünit a LINUXal kapcsolatban, mert talán megérdemli....
pölö ott van monyguk az UHU alatt is a több szézezer forint értékű Adobe Photoshoppal egyenértékű
- G.I.M.P. (graphics imgae manipulation program... vagy mi).... (windoz 0 db)
- ott van a StarOffice ('98-ban még ez volt .... ) (windoz 0 db)
- rengeteg sok fejlsztö eszköz .... (windoz 0 db)
- letöltö programok, FTP kliensek, vagy mik.... (windoz 0 db)
- 3D: bryce vagy mi ... réegn volt... (windoz 0 db)
- XAOS valami fraktál bigyó (windoz 0 db)
- rengeteg game (XBILL rulzz)
ott van még az apache web server is ... (windoz 0 db)
...matematikai programok..... (windoz 0 db)
...sok kis szövegszerkesztő (windoz 2 db edit, notepad)
...script nylevek (windoz 0 db)
...regeteg fordito.... pascal, fortran, c, c++, c#, java, meg lehet ada, algol, prolog.... (windoz 0 db)
...rengeteg kis hálózati, meg mindenfajta mütyür....
és még sok minden más....
ha a vindóznál meg akarod emliteni a wordpadot, LINUXban kapásból 6 másik is van....
mottó: aki a LINUXot sziggya, jó ember nem lehet.... -
rii
nagyúr
ha kifagy ... lehet valamit méllyebben meg kellene nézni .... nem'tom.....
kernelt se ártana fordítani, bár nemtom az mit befolyásolna ebben, csak akkor a gépedre tudnád optimalizálni....
amikor én feltettem az UHU-t, egyböl zene(xmms), film(mplayer), hang, minden ment tökéletesen.... 16 perc telepítés után.... ja, és 85 Hz-be meg tutta hajtani egyböl a monitoromat, amit a 98 meg a millenium edisön képtelen....
a LINUX nagyon, csak a hozzáálláson kellene változtatni... a LINUXot nem arra találták ki, hogy MP3akat jáccál le, filmeket tömörítgessél, cseteljél, szöveget szerkesszél, ... az hogy már ezt is lehet vele, ... az angyszerü... de az ehhez vezetö út rögös néhol.....
de soha nem fog tudni lesüllyedni a LINUX a vindoz szintjére .... nem tud olyan primitiv rencer lenni ..... -
rii
nagyúr
............''Sztem is segíteni kéne neki amiben csak lehet''.......
bocs, de sztem nagyon is segitett aki tudott....
nekem eddig is volt LINUXom, de csak ugy hobbi szinten.... most hogy fent vagyok a neten, a LINUX használatának statisztikai adatát is növelni tudom 1el, ha LINUX alól netezek... nekem mongyuk kell egy korrekt C# forditó is, ami magyon hadilábopn áll .... majd keresek
au UHU meg sztem igen hogy nagyon jó egy rendcer lett....éppen azé fagyizhat le a LINUX ha lefagy, mert le kell mennie arra a szintre, ahol a vindoz van, szal hogy ö talál ki mindent helyetted .... mert a vindozt titkárnöknek irták....
aki pedig beirta hogy ''kit-kat'' legfeljebb arra volt büszke, hogy nem kezdett el azonnal sirni, hanem leült a LINUX elé, és lehet hogy 20-jára, de begyürte a rencert..... pedig akkor még biztos RAWRITE-al kellett megcsinálni 3-4 boot floppy-t .... szerintem !!!! tegyük hozzá hogy SZERINTEM -
rii
nagyúr
bocs ... gyorsabb voltam magamnál, minthogy megállhattam volna....
egyszer a koliban elkezték szapulni a LINUX-ot, pedig még nem látták, nem is hallottak róla.... azóta csipöböl lövök ...
a LINUX egy multi user multi tasking oprating system ... kissé nem illik rá a sz*r jelzö .... én se tok benne netet beállítani, 1997-ben a GUS-t 3 napig raktam ... én is LÁMA vagyok linuxban... de azt már 5 éve tudom hogy a LINUXhoz le kell seggelni a gép elé....
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest