- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Audigy 2 megoldáshoz a link a fenti hozzászolásomba. Az én konfigomnál mindent észrevett, ami a SUSE-ról és Mandrake-ről, elnézést, Mandriváról nem mondhatok el. Különben konfig függő a dolog nagyon.
Nekem tetszik, de mivel KDE fan vagyok és a Kubuntunak csak az első nagy kiadása jött ki, még türelemmel várom hogy csiszoljanak rajta. -
n0_gAboR
őstag
elolvastam az alapelveiket...igazabol egy Debiant akartak felhasznalobaratta tenni.
hat lehet hogy a sima debianhoz kepest nagyon felhasznalobarat, de egy csomohoz kepest cseppet sem.
desktop disztronak szantak, pedig egy atlak felhasznalo sztem nem arra vagyik hogy orakat szopjon ojan dolgokkal amik windowsban (meg mas linuxokban is) egy kattintassal (vagy egy csomag felrakasaval) megoldhatok... kezdoket meg vegkepp elriasztja imho...
nah ennyit a flamerol, megyek gyurok meg egy kicsit vele, megtisztelem ennyivel -
operator10
senior tag
Húha ezt pontosan hogyan is kellene csinállni?? Nekem sincs mc-ém, és nagyon kellene! A másik kérdésem hogy hogyan kell feltenni rpm-eket a csomagkezelővel? Mert az istenért nem megy. Elöugrik a kynaptic, de marhára semmi nem történik sajna. Szoval elég nagy gáz van nálam ''is''
-
Grunya
aktív tag
Nem kell többé várnod.
Letölthető a Hoary Development release (Array3) iso-ja.
Friss és ropogós.
Bővebben: link -
AlBundy
aktív tag
Telepités után
alkalmazás futtatása menu,
beirod gdesklets
Futtatás fájllal
Ebben a könyvtárban találod az alapból feltelepülő modulokat
/usr/share/gdesklets/Displays/
PL.: gdesklets /usr/share/gdesklets/Displays/rss-grab/rssgrab-orig.display
Nálam legalábbis csak így tudtam működésre bírni. -
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
Köszi a visszajelzést!
2 nyomtató van rákötve USBn: egy HP1010 és egy HP officejet 135d. A furcsa hogyha azt mondom, hogy Add Printer a detected printerek között benne van és a listában is a driver. Viszont ha nyomtatok akkor meg se moccannak.
A linkeket néztem, de még bele kell hogy ássam magam mert még nincs 5 órája hogy fent az Ubuntu.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest