- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Használja valaki Kubuntu alatt a Kmailt? A SpamAssassint szeretném belőni Kmail alatt, de nem igazán értek hozzá...
-
MichaelSD
őstag
válasz
ballington #4462 üzenetére
Nekem X1800GTO-m van és felhegesztettem a ATI drivert és gond nélkül megy. Dual display is.
-
MichaelSD
őstag
Kubuntu 6.10 alatt felinstaláltam Automatixal a Flash Playert. Ez ok is volt, de tegnap óta akadozott a Firefox ha flash animácók voltak a lapon (pl. PH!).
Leszedtem megszünt. Másnak is van iolyen gondja? -
MichaelSD
őstag
válasz
Forest_roby #4262 üzenetére
USB drivokkal én nekem is voltak problémáim. Valami gond van sajnos az automata mountolással. Kézzel (=konzol) siman lehet mountolni, particionálni és fájérendszert rakni az USB eszközökre.
Ennek ellenére gagyi, hogy mint Ubuntuba és Kubuntuba is van GUI, amivel (elméletileg) meg lehetne csinálni.
Most kezdtem a Kubuntut letölteni, 6.1% -
MichaelSD
őstag
Kubuntu felhasználók feltehetik a KDE legfrissebb verzióját a KDE 3.5-öt.: [link]
[Szerkesztve] -
MichaelSD
őstag
Audigy 2 megoldáshoz a link a fenti hozzászolásomba. Az én konfigomnál mindent észrevett, ami a SUSE-ról és Mandrake-ről, elnézést, Mandriváról nem mondhatok el. Különben konfig függő a dolog nagyon.
Nekem tetszik, de mivel KDE fan vagyok és a Kubuntunak csak az első nagy kiadása jött ki, még türelemmel várom hogy csiszoljanak rajta. -
MichaelSD
őstag
válasz
MichaelSD #89 üzenetére
Kubuntu és Audigy 2 userek itt olvashatják a probléma megoldását: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MichaelSD
őstag
Megpróbáltam feltenni a Horay-t, de a partícionálás után nem találta a CD-ROMot.
-
MichaelSD
őstag
-
MichaelSD
őstag
Köszi a visszajelzést!
2 nyomtató van rákötve USBn: egy HP1010 és egy HP officejet 135d. A furcsa hogyha azt mondom, hogy Add Printer a detected printerek között benne van és a listában is a driver. Viszont ha nyomtatok akkor meg se moccannak.
A linkeket néztem, de még bele kell hogy ássam magam mert még nincs 5 órája hogy fent az Ubuntu.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest