- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
operator10
senior tag
válasz
gege71.hu #169 üzenetére
Te már nagy mágus vagy ubuntuban
az itt feltett kérdésemre nemtudnál válaszolni???Bővebben: link
-
operator10
senior tag
HI.
Kubuntu, és ubuntu dvd-t keresek.nemtudna valaki adni egy linket ahonnan leszedhetném?? De ne torrentet, hanem valami jó gyors kis ftp-ét -
operator10
senior tag
Sziasztok.
Server gépet kellen belőnöm, melyen mindenképpen Linux lenne.Mondjuk Ubuntu.Egyenlőre maradjunk annálé a verziónál hogy csak egy gép lenne rákötve.Kérdésem az lenne hogy hogyan is kezdjem? Mik a buktatók, mit hol kell beállítani stb.ugytudom itt pár embernek már van tapasztalata ilyen server, router téren
Előre is köszönöm a segítséget -
operator10
senior tag
Köszi, okulunk belóle mindannyian remélhetőleg
Csak mint én már több helyen felvetettem , nálam például nem engedi szerkeszteni semmivel a sorces.list-et. És így nehéz online telepítgetni bármit is
Erre a problémára esetleg valami ötleted? Esetleg hogy hol találom az elhíresült Synaptikot??? -
operator10
senior tag
válasz
gege71.hu #65 üzenetére
Ok köszi, az jó lenne ha megnéznéd. Külön nem telepítettem semmit még.Vagyis csak apt-get upgrade -y de az sem talál frissíteni való cuccosokat. A telepítésnél a magyar nyelvet választottam de ennyi. Megpronbálok akkor utánajárni, meg megkeresgetni ezt a synapticot.Addig is köszi
-
operator10
senior tag
válasz
operator10 #63 üzenetére
Eész pontosan: Hoary Kubuntu 5.04, hedgehog.
-
operator10
senior tag
válasz
gege71.hu #59 üzenetére
Köszi. Asszem rájöttem nálam mi a baj.Ja Hoary-im van, Kubuntu ha jól mlékszem, jó hejen nézem.
Tehát nekem nem synapticom van, hanem kynapticom, és ráadásul totál nem magyar az egész cuccos. Eddig Suse-t használtam ott Yast-al pikk-pakk megvplt minden, de itt még egy ku...a rpm-et sem tudok feltenni. Kynapticban sehol nem látok olyat hogy keresés, sajna max frissíteni tudom a csomagokat.Tehát elég nagy zűrben vagyok. És a konzolos rpm telepítés sem akarodzik menni. Bármit teszek, bárhogy probálom állandoan csak az a válasz hogy''nincs ilyen könyvtár blablablabla.....
Arról már nem is beszélve hogy nincsenek ékezetes karakterjeim sem. Ha jobb gombal klickelek egy rpm-re, akkor kitudom választani hogy a kynaptic nyissa meg.Be is jön megadom a root jelszót előugrik az ablak és ennyi.Tudom nézegetni a csomagokat de semmi több. Szóval most itt tartok, hálás lennék ha tudnátok tanácsokat adni, segíteni.Köszi -
operator10
senior tag
válasz
gege71.hu #49 üzenetére
A Synaptic csomakezelővel felraktam a radeon kártyámhoz a driver-t (9800PRO), fglrx be van élesítve, mennek is a 3d-s dolgog, a glxgears ennek megfelelően a 3000+ fps-t mutat, tehát a hardveres renderelés jó.
Ezt letudnád nekem írni pontosan hogy csinálltad? Nekem is ilyen a VGA-m de nincs egyenlőre 3D-ém, sajna -
operator10
senior tag
Húha ezt pontosan hogyan is kellene csinállni?? Nekem sincs mc-ém, és nagyon kellene! A másik kérdésem hogy hogyan kell feltenni rpm-eket a csomagkezelővel? Mert az istenért nem megy. Elöugrik a kynaptic, de marhára semmi nem történik sajna. Szoval elég nagy gáz van nálam ''is''
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest