- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
emitter
őstag
jaja, vizsgaidőszak
(sicc!)
de azért a tanulási szünetekben pihenésképp nem haszontalan a ph-zás
ON
érdekes jelenséget tapsztalok néha a laptopomon (ibm r50e):
van rajta 3 egérgomb, a középső a scrollgomb, ha nyomom, és közben trackpointozok (röv.: tp), akkor görget
namost firefoxban van vmi intelligens görgetés, azaz elég 1x megnyomni a középső gombot, akkor megjelenik egy leföl irányú nyilacska, és ha ekkor mozgatom a tp-t, akkor görget, ha megint megnyomom a középsőt, akkor 'kilép a scrollból'
a jelenség az, hogy néha (1-2 naponta, de van h 1 napon többször is) ha megnyomom a középsőt h scrollozzak, akkor nem ezt csinálja, hanem megnyit ugyanabban az ablakban (és tab-ban) egy akármilyen weblapot, pl: http://www.honvedelem.hu/
de volt hogy a vágólap tartalmában lévő kifejezésre guglizott rápl [link]
és tök random lapokat nyit meg, pl ez a honvédelmis lap olyan volt, hogy legjobb tudomásom szerint mióta felraktam az ubit, nem néztem soha ezt a lapot, szal nemtom, honnan szedte a címét
na erre mit tudtok mondani? -
ngabor2
nagyúr
gondolom ezt ./configure után kaptad. akkor az utolsó sorokat is szúrd be, egyszerűbb lesz nekünk. amúgy csak tipp alapján (régóta nem forgattam x-es dolgokat): libx11-dev, vagy vagy xlibs-dev nevű csomag kell neked.
xfree86-dev nevű csomagot nem találtam.
de a szokásos kérdés: miért nem jó neked csomagból a libxine1, vagy a xine-lib?
[link]
a /etc/apt/sources.list-be ajánlom beírni a köv. sort:
deb http://archive.ubuntu.com breezy main multiverse
és aztán az apt-cache search gykori használatát...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest