- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#61392896 #33156 üzenetére
Szerintem itt a topikban senki nem látóasszony, ezt már mint ha említettem volna! Én tuti nem vagyok az és a meghatározásaid meglehetősen hozzávetőlegesek. Így erről a védett módról meg a fekete képernyőről akár gondolhatja az ember, hogy a recovery mód konzolos felülete.
Az látszik viszont, hogy a hibák feltárásához szükséges alapvető történéseket elfelejtesz megemlíteni, mint a WinX frissítés például. (gyakorlatilag biztos, hogy ez okozza a hibát)
Egyébként az inteles asus alaplapokon az alaplapi videókártya is inteles. Azt hittem ezt mindenki tudja.
Annyit írtál, hogy Asus alaplapi vga, még csak az Intel szót sem említetted, de nekem úgy is jó, ha nem mondod el pontosan, miről van szó, akinek van kedve, barkóbázzon. Szerinted.
Én nem ismerem fejből az összes hardverelem összetételét. Te ezek szerint jóval többet tudsz nálam. Viszont az tény, hogy ha továbbra is csak az infók kis részét vagy hajlandó megosztani velünk, qrvára meg fogja unni mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest