Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation
    őstag

Örülök, bár Tőled tanultam sok mindent!

Hát ez a baj, látod mire megyünk vele! :D (de legalább van, aki érti a poenokat)

De hogy miért nem rakja fel egyből? Mondjuk függőségként?

Mert nem függőségek szerintem. Egyébként a Gnome, Cinnamon, Unity nem annyira compiz kompatibilis, mint mondjuk az XFCE meg a Mate.

...és azt kell mondjam, eléggé bejött

Ha annyira bejött volna, nem akarnád még jobban felcsicsázni.....bocsi :P
    Használj normális kezelhető kezelő felületet, csak azt tudom javallani! már több smilét nem akarok biggyeszteni

Amúgy mire teljesen vége lesz az Unitynek, az utódja ugyanúgy fog kinézni, működni vagy/és megmarad community fejlesztésben.

Jól van, ha már szerettek rettegni: (amúgy tutira itt a héten még a 25699777. világvége is)

Csak kivácsiságból akartam kipróbálni. Bár az igaz, hogy kapcsolgatva a funkciókat, ez üti azt, amaz benne van abban, szal elég kusza. Bár most jól működik, hagyom is így.

"Használj normális kezelhető kezelő felületet,"

Tudom, h a unity mindig is egy kakukktojás volt, nekem most akkor is bejött. Abszolúte nem nehézkes, pedig winkövület vagyok én is, igaz utóbbi időben már fele-fele a használati arány. Itthon még a laptopra kell feltennem valamit (95% xubi lesz) és akkor már csak a telóm lesz wines. :))

Kellemes meglepetés volt minap, hogy ubi alatt nyomtatgattam docx-eket, simán ment, koppra ugyanúgy nézett ki wordben is, szóval jó lesz ez. A nyomtató telepítés is tök egyértelmű és könnyű volt.

Új hozzászólás Aktív témák