- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az rendben, még kb nekem is így volt egy hete amikor feltettem a Lubunutt. Most meg már meg megakad

Elég kis gépem van IBM Thinkpad r52 (1,7-es cpu 1 giga memória) és a sima ubi már alapból akad a csok csicsája miatt. A Lubuntunak örültem hogy lazán fut, azaz futott, de már már ez is csinálja a lassulásokat amik miatt itthagytam az Ubi vonalat.
Csak azt nem értem hogy más disztróval ugyanezekkel a programokkal miért megy gyorsabban.
Hát ez van, úgy néz ki le kell mondanom az Ubunturól míg nem lesz erősebb gépem. (Mert szerintem ez valami erőforrás kezelés gond, mert ha nem nyúlok hozzá akkor egy pár perc "darálás" után magához tér. Viszont eltelik kis idő és újra-újra megakad).
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest