Hirdetés
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az rendben, még kb nekem is így volt egy hete amikor feltettem a Lubunutt. Most meg már meg megakad

Elég kis gépem van IBM Thinkpad r52 (1,7-es cpu 1 giga memória) és a sima ubi már alapból akad a csok csicsája miatt. A Lubuntunak örültem hogy lazán fut, azaz futott, de már már ez is csinálja a lassulásokat amik miatt itthagytam az Ubi vonalat.
Csak azt nem értem hogy más disztróval ugyanezekkel a programokkal miért megy gyorsabban.
Hát ez van, úgy néz ki le kell mondanom az Ubunturól míg nem lesz erősebb gépem. (Mert szerintem ez valami erőforrás kezelés gond, mert ha nem nyúlok hozzá akkor egy pár perc "darálás" után magához tér. Viszont eltelik kis idő és újra-újra megakad).
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest