Hirdetés
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Macrodroid
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
sir fg
üzenetére
Tudod a gépészek közt van olyan vicc, hogy a villamosmérnök az az állatfajta, aki szerint az áramvonal valahol U-I diagramban rejtőzik. Te legalább szemléltetted miért.
Én nem írtam sehol névleges áramerősséget, arra te egésszítetted ki!az áram meg a nyelvben
áram(erősség): A
(tömeg)áram: kg/s
(térfogat)áram: m3/s
...
Meg van a köznyelvi villamosáram, amely az áramforrások szufláját jelenti és leginkább a rájuk véset névleges feszültséggel jellemzik. Remélem a kínok kínját éled át ahányszor valaki "230V-os áramról megy","24V-ra transzformálja az áramot" jellegű kifejezést használ, vagy bármilyen kifelyezésben az áram szót nem mint az áramerősség rövid alakját jelenti.
Az ohm törvényt meg egy büdös szóval se említettem.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs