Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Még mindig ezen a bit to bit dolgon rágódom.
El nem tudom képzelni, hogy ez úgy működjön, hogy szépen elhelyez mondjuk egy 250 gigás image fájlt (forrás vinyó mérete) egy 320-as vinyón... a világ legidiótább proggija lenne.

Kizárt, hogy így működjön, tutira csak a használt részt teszi image-be szerintem.
Közben sikerült azt is felfognom nagy nehezen, amit Zsivagooo írt, amikor még nem borult el az agya teljesen. Szóval a dd az image fájl készítésénél a tömörítőket használja, ergo a tömörítő az első fázis és utána készül az image fájl (persze röptében). Ergo inkább egyből letömörítem és kész, csakhogy annál valóban nekem kell megadnom, mit tömörítsen le, de szkript esetén mindegy, úgyis csak egyszer kell megírni (jó esetben)...
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest