Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
törölt tag
nekem úgy tűnik, hogy nem sok fogalmad van valóban a rendszerfejlesztésről, meg úgy általában a programozásról, illetve akár a rendszer felépítéséről.
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.na figyelj, még egyszer: nem te vagy a megrendelő. te felhasználó vagy, mert nyilvánosan elérhetővé tették a terméket, így hozzáférsz, felhasználhatod. de a megrendelő nem te vagy, nem neked fejlesztenek.
hja, ha nincs időd próbálgatni, akkor ez van. bár azért látszólag elég sok idő ölsz az ilyen problémákba, ha csak abból indulok ki, amit itt a fórumon olvasni tőled. amennyit azzal szenvedsz, hogy próbáld hegesztgetni a most meglevő rendszered, annyi erővel fel is lökhetnél (akár virtuális gépbe) egy másikat, aztán ha jó, akkor élesben is. bár ez teljesen a te dolgod, ha inkább mérgelődsz itt nyilvánosan, akkor tedd nyugodtan.
hogy FOSS hasonlatot írjak: a haragod "megrendelői" nem mi vagyunk, mégis kapunk belőle, és úgy látszik akármit csinálok, nem tudom megváltoztatni. pedig én jobban szeretném, ha másképpen mérgelődnél
Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Napelem
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.