Hirdetés
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz
Biztos vagy te ebben? Csak és kizárólag biztonsági frissítéseket jelent az LTS?
egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit.
Elfogadod vagy elviseled? Mert mit tudnánk csinálni mást? Én felhasználó vagyok nem fejlesztő. Én csak várni tudok. De azt azért tudom, hogy a WIN XP elmúlt 10 éves és én még nem láttam benne lecseszni frissítésekkel-fejlesztéssel semmit. Csak javult és ma is jól használható. Az Ubuntuban ezzel szemben egy sor dolgot újra és újra elcsesznek. Nem működnek olyan dolgok, amik már az előző verziókban üzembiztosan mentek. Most mondhatod, hogy ingyen van meg ilyenek, de ez nem magyarázat a jelenségre. Most is ezzel az Unityval pöcsölnek, amikor az egész még egy bughalmaz. Először ki kellene javaítani az összes nagyobb hibát. Aztán a kisebbeket is. Ha ez megvan, akkor jöhet a csicsamicsa. Szerintem. De az én véleményem nem mérvadó. Én csak egy süket egységsugarú felhasználó vagyok az együgyű kis butuska kívánságaimmal...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest