- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem elég kevés program van, aminek nicnsenek függőségei. ha másért nem, de a GUI valamilyen gtk vagy qt lib-re épül. de az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz.
egyébként ez egy ilyen dolog, nem látsz bele a fejlesztésbe, én sem. nem tudjuk, hogy miért működött még akkor és utána miért nem. megcsinálják, egy hónap múlva már használhatod is. egyébként ha nagy problémát okoz, akkor felvehetted volna a kapcsolatot az adott somag(ok) fejlesztőivel, és utánajárhattál volna. vagy egyáltalán megkereshettél volna egy fejlesztőt, hogy oldja meg számodra, stb. ez egy nyílt rendszer, amit mindenki úgy fejleszthet, ahogy szeretné, és tovább is adhatja. ha neked nem tetszik a fejlesztési irány, akkor két dolgot lehet tenni: vagy megpróbálsz belefolyni, és formálni a rendszert, vagy keresel mást, ami számodra megfeleően működik.egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit. ha értenék hozzá, akkor megpróbálnék tenni ellene, de mivel csak egy felhasználó vagyok, így nem tudok mit csinálni.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest