- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
törölt tag
szerintem elég kevés program van, aminek nicnsenek függőségei. ha másért nem, de a GUI valamilyen gtk vagy qt lib-re épül. de az LTS lényege az, hogy a stabilan felépített programcsomaghoz biztonsági frissítéseket kapsz.
egyébként ez egy ilyen dolog, nem látsz bele a fejlesztésbe, én sem. nem tudjuk, hogy miért működött még akkor és utána miért nem. megcsinálják, egy hónap múlva már használhatod is. egyébként ha nagy problémát okoz, akkor felvehetted volna a kapcsolatot az adott somag(ok) fejlesztőivel, és utánajárhattál volna. vagy egyáltalán megkereshettél volna egy fejlesztőt, hogy oldja meg számodra, stb. ez egy nyílt rendszer, amit mindenki úgy fejleszthet, ahogy szeretné, és tovább is adhatja. ha neked nem tetszik a fejlesztési irány, akkor két dolgot lehet tenni: vagy megpróbálsz belefolyni, és formálni a rendszert, vagy keresel mást, ami számodra megfeleően működik.egyébként engem is zavar például, hogy nem működik rendesen a videóhívás msn meg gtalk alatt, de elfogadom, hogy a fejlesztőknek ez nem prioritás, ezért nem foglalkoznak vele annyit. ha értenék hozzá, akkor megpróbálnék tenni ellene, de mivel csak egy felhasználó vagyok, így nem tudok mit csinálni.
Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest